تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 2 از 95 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميشل داور ديدار وردربرمن اينتر

گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان حاكيست، اتحاديه فوتبال اروپا اعلام كرد كه لوبوس ميشل داور اهل كشور اسلواكي ديدار تيم هاي وردربرمن و اينتر ميلان را كه روز چهارشنبه در چارچوب مسابقات ليگ قهرمانان اروپا برگزار مي شود قضاوت خواهد كرد علاوه بر آن فلورين مير داور آلماني نيز قضاوت ديدار تيم چلسي را مقابل تيم كلاج نماينده كشور روماني بر عهده گرفته است.
    بنابر اين گزارش،فليكس بيرخ ديگر داور آلماني و اهل مونيخ نيز بازي دو تيم ليورپول و آيندهوون را بر عهده گرفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تمرکز توپچی ها روی لیگ قهرمانان !

آرسن ونگر از شاگردانش خواست تا حوادت گذشته را فراموش کنند و تمام حواسشان را معطوف بازی با پورتو کنند .
    آرسن ونگر از باخت مقابل هال سیتی به عنوان هشداری یاد می کند که ضروری نبود و معتقد است نباید از کنار آن به سادگی گذشت ، ولی از تیمش خواست تا بیشترین تمرکزشان را روی بازی با پورتو بکنند !
    او می گوید : من معتقدم بازی های لیگ قهرمانان کاملا متفاوت است . ما از باخت مقابل هال سیتی این را یاد گرفتیم که به هر بازی ، باید به چشم یک بازی لیگ قهرمانان نگاه کرد ! شاید تنها اشتباهی که ممکن است ما تکرار کنیم این باشد که پورتو را نیز دست کم بگیریم و تمرکز نداشته باشیم !
    آنالیز بازی نشان می دهد که ما برای برد ، به اندازه ی کافی فرصت داشتیم اما آنها 100 درصد از موقعیت های کمشان استفاده کردند . نباید خیلی مسئله را کش داد . ما تیم بزرگ و قدرتمندی هستیم و قدرت این را داریم تا با آن کنار بیاییم ، این اتفاق ها می افتد ، مهم این است که تکرار نشود . به عقیده ی من ما نیازی به این شوک نداشتیم ! ولی این واقعا ناراحت کننده بود،چون ما فکر می کردیم بردن این بازی راحت است .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ارسنال - پورتو

ترکیب 18 نفره ی آرسنال
    :

Almunia, Clichy, Toure, Gallas, Sagna, Fabregas, Denilson, Nasri, Walcott, Adebayor, van Persie, Fabianski, Djourou, Vela, Bendtner, Wilshere, Eboue, Silvestre

و ترکیب یازده نفره و احتمالی پورتو :

Helton, Sapunaru, Bruno Alves, Rolando, Fucile, Tomás Costa, Raul Meireles, Lucho, Tarik, Lisandro, Rodriguez

گروه داوری این بازی :

داور وسط : هربرت فاندل ( از آلمان )
    کمکها : کارستن کاداچ و مایک پیکل ( هر دو از آلماان )
    داور چهارم :هلموت فلیچر ( از آلمان)
    نماینده یوفا : یانیس مزکیس ( از لیتوانی )
    ناظر داوری : کاج ناتری ( از فنلاند )

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يك صاحب آژانس هواپيمايي داور بازي بايرن و ----

خبرگزاري فارس: يك صاحب آژانس هواپيمايي در شهر سالونيكي يونان مامور قضاوت ديدار امشب تيم هاي بايرن مونيخ و المپيك ---- شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، براساس تصميم كميسيون داوري اتحاديه فوتبال اروپا،
    كرايوس واسارس ديدار امشب بايرن و ---- را قضاوت مي كند.
    اين داور 41 ساله كه در 3 سال گذشته به عنوان داور برتر يونان انتخاب شد، در فصل جاري دست به نخستين تجربه در ليگ قهرمانان مي زند.
    اين داور كه در زندگي خصوصي خود صاحب يك آژانس هواپيمايي در سالونيكي يونان است،‌ بخاطر شرايط خاص كاري و نيز داوري،‌ مسلط به زبان هاي خارجي است. او مي تواند در يوناني به راحتي به زبان هاي آلماني، ‌انگليسي و اسپانيايي حرف بزند.
    وي از سال 1998 داور بين الملي فيفا شناخته مي شود و تا كنون در ليگ قهرمانان اروپا، جام يوفا و المپيك سابقه قضاوت داشته است.
    اين مسابقه از گروه ششم ساعت 22:15 به وقت تهران انجام خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ماموريت چلسي در روماني

امشب شاهد رقابت چلسي با تيم رومانيايي كلوژ در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا خواهيم بود، تيمي كه براي اولين بار است كه در اين مسابقات شركت ميكند
    شاگردان اسكولاري كه 2 هفنه پيش توانستند تيم بوردو را در فرانسه شكست دهند اكنون با حريفي نا شناس مواجه اند.
    به گزارش هورا اسپورت، مربي برزيلي به هواداران اين تيم گفت با اطمينان از پيروزي چلسي سخن نگويند چرا كه معلوم نيست حريف آنها در روماني چگونه تاكتيك هايي را در خانه خود براي آبي هاي لندن تدارك ديده است. خصوصا كه اين تيم در اولين ديدار خود تيم رم را كه فصل گذشته قهرمان جام حذفي ايتاليا شده بود را شكست داد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازگشت ستاره در شب نبرد هموطنان

نبردى آشنا ميان ۲ هموطن

هنگامى كه بروس ريوچ در سال ۱۹۸۶ هدايت ميدلزبورو را برعهده گرفت سرآلكس فرگوسن حتى دوران درخشان حضورش در منچستريونايتد را آغاز نكرده بود اما تقدير آن گونه رقم خورده كه پس از گذشت ۲۰ سال گذر اين ۲ مربى كهنه كار بريتانيايى با ديدار تيم هاى منچستريونايتد و آلبورگ به يكديگر بيفتد. امروز ريوچ به عنوان سرمربى آلبورگ پذيراى هموطن خود فرگوسن خواهد بود. تا در دومين بازى مرحله رفت تيمش را هدايت كند.
    اما اين تيم ها در حالى به ديدار يكديگر مى روند كه هر ۲ شرايطى دقيقا مشابه يكديگر دارند. اما سرمربيان اين ۲ تيم شرايطى كاملا متفاوت دارند. در حالى كه ريوچ پس از ترك ميدلزبورو در ۷ باشگاه ديگر استخدام شد و در هر يك به مدارج متفاوتى از موفقيت رسيد فرگوسن از بدو ورودش به منچستريونايتد به پادشاه اولدترافورد و يكى از بزرگترين سرمربيان تاريخ فوتبال مبدل شد.
    ريوچ ۶۱ ساله كه آخرين سرمربى آرسنال پيش از ورود آرسن وانژه محسوب مى شود و به خاطر اقدامش در آوردن دنيس برگ كمپ به جمع توپچى ها در ياد و خاطره هواداران اين باشگاه مانده است امروز براى اثبات ارزش هاى خود در معتبرترين تورنمنت باشگاهى اروپا به مصاف منچستريونايتدى مى رود كه آن طور كه بايد و شايد از عنوان قهرمانى اش دفاع نكرده است.
    قهرمان فصل گذشته ليگ دانمارك در شرايطى ميزبان شياطين سرخ است كه در بازى گذشته خود در خانه سلتيك آن هم با ۱۰ نفر موفق به كسب تساوى شد و از روحيه مناسبى برخوردار است. در سوى ديگر ميدان منچستريونايتد در مصاف با ويارئال هرچه زد به در بسته خورد تا اين تيم مانند ساير تيم هاى گروه E تنها به يك امتياز دست پيدا كند. ريوچ كه در ۲ ديدار آخر خانگى اش به عنوان سرمربى ميدلزبورو و آرسنال موفق شده منچستريونايتد را شكست دهد اميدوار است اين بار نيز بتواند در زمين تيم خود شاگردان فرگوسن را ناكام بگذارد.
    ريوچ در مورد بازى امشب تيمش كه قرار است در ورزشگاه تازه تاسيس و ۱۶ هزار نفرى آلبورگ برگزار شود گفت: «تا اين جاى كار عملكردى نسبتا خوب داشته ايم اما امشب با حريفى بسيار قدرتمند روبه رو هستيم.» شياطين سرخ كه آخرين سفرشان به دانمارك با شكست مقابل كپنهاگن همراه بود امسال اميدوارند با بازگشت كريستيانو رونالدو به پيروزى دست پيدا يابند. اين ستاره پرتغالى كه در ديدار اخير تيمش در ليگ برتر مقابل بولتون گلزنى كرد مهره كليدى فرگوسن براى دفاع از عنوان قهرمانى اش در ليگ قهرمانان اروپا محسوب مى شود. يونايتدى ها در ۵ بازى اخير خود در ليگ برتر تنها ۶ گل به ثمر رسانده اند. با اين وجود برباتوف مهاجم بلغارى جديد شياطين سرخ هنوز فرصت گلزنى پيدا نكرده است. فرگوسن در اين مورد در مصاحبه با سايت منچستريونايتد گفت: لازم نيست در تمامى فضاها و موقعيت ها توپ را به او واگذار كنيم. مى توان موقعى او را صاحب توپ كرد كه در وضعيتى مناسب قرار داشته باشد. به نظر مى رسد برباتوف در اين بازى نقش مكمل وين رونى در خط حمله منچستر يونايتد را ايفا كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مارک ساگانوفسکی مهاجم آلبورگ دانمارک بی صبرانه منتظر دیدار برابر منچستر یونایتد است تا خودش را برابر بازیکنان قهرمان اروپا تثبیت کند .

ساگانوفسکی در این باره به روزنامه ی سان گفت : بازی در برابر منچستر یونایتد رویای من بود که امشب به تحقق می پیوندد . من به آلبورگ آمدم چون این تیم در جام قهرمانان اروپا حاضر بود و بازی امشب برابر منچستر بزرگترین مسابقه ی عمر ورزشی من خواهد بود .

وی ادامه داد : منچستر تیم جالبی ست و بازیکنان بسیار بزرگی دارد اما من فکر می کنم که ما می توانیم در برابر آنها پیروز باشیم و من هم گلزنی کنم . من در فصل گذشته گل های زیادی به ثمر نرساندم اما این یک موقعیت تازه برای من است تا خودم را برابر بازیکنانی چون فردیناند و ویدیچ اثبات کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سمیر نصری برای بازی سه شنبه شب در جام باشگاه های اروپا برابر پورتو آماده است .

مشکلی که وی از ناحیه زانو داشت برطرف شده و قادر به بازی در برابر پورتو خواهد بود . اما الکس سانگ که در بازی برابر هال سیتی علارغم مصدومیت روی نیمکت قرار داشت به علت ادامه آسیب دیدگس اش ( مفصل ران ) هنوز نمی تواند بازی کند و در این بازی غایب خواهد بود .

آرسن ونگر در این باره می گوید : سانگ هنوز بهبود نیافته است . من او را یکشنبه بر روی نیمکت گذاشتم تا به بازی بفرستم اما او احساس درد داشت و ناراحت بود . او متاسفانه در جام اتحادیه مصدوم شد . تنها مصدومانی که هنوز از آغاز فصل دوره ی ریکاوری خود را پشت سر نگذاشته اند دیابی ، روسیچکی و ادواردو هستند .

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تاپیک خیلی خوبیه، فقط جای تاریخ و ساعت بازی ها به وقت ایران خالیه..

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

نيازي به نظر سنجي نيست چون همه ميدونن بايرن قهرمانه
    سخت در اشتباهي رئال قهرمانه دي:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •