اصلا قبول ندارم همیشه بهتر از نوکیا نیست k770 فوکوس ضعیفتری نسبت به 5610 داشت t650 همینطور ولی k800 فوکوس بهتری نسبت به n73 داشت مال n82 و k850 میشه گفت در یک حد هستند اگه بهتون بر نخوره قبول کنید
اگه کسی بهش بر خورد من شرمنده![]()
اصلا قبول ندارم همیشه بهتر از نوکیا نیست k770 فوکوس ضعیفتری نسبت به 5610 داشت t650 همینطور ولی k800 فوکوس بهتری نسبت به n73 داشت مال n82 و k850 میشه گفت در یک حد هستند اگه بهتون بر نخوره قبول کنید
اگه کسی بهش بر خورد من شرمنده![]()
Last edited by Punisher_2008; 11-01-2009 at 22:12.
دوست عزیز این حرفا دیگه از آدم گلی مثل شما بعیده
نه حقیقتش نداشتم ولی اطرافیا دارن و تو دسترسم هست.
سرعت شاتر 82 حرف نداره...عكساش رو ميتوني تو تاپيك نوكيا ببيني...
تو اینکه دوربین ان82 بهتره که هیچ شکی نیست و ضمنا فلش قوی تری داره
ولی اگه از تنظیمات کا850 درست استفاده کنی میتونی با آخرین فریمور این گوشی عکس های خوبی بندازی که تقریبا در سطح عکس های ان82 هست ولی خب ان82 خیلی راحت تر و با تنظیمات auto عکس های عالی مینازه
850 که کلید جهتش افتضاحه 82 عالیه
سلام
من حرف همه دوستان و همچنین Punisher_2008 رو قبول دارم و نمیخواستم توهین کنم
ولی یکدفعه ناراحت شدم چون اونجوری هم که گفتین بد نیست
درضمن اگه مدل سیلورش رو بگیرین فریمور جدیدتری داره
من که میگم N82 یهترین دوربین توی 5 مگا پیکسلی ها هست و اگر کلی صحبت کنیم خب معلومه که N82 خیلی خیلی بهتر از K850 هست
مثلا GPS یا سیمبین ولی K850 هم خوبه و اگر حرفه ای باشی میتونی حتی با K800 هم یه عکس در حد N82 و یا K850 بگیری
در ضمن واسه فیلمبرداری K850 خیلی بهتره و بگم که LED خیلی قوی داره که خیلی جالب هست به صورت دایره ای میندازه نور رو و خیلی خیلی موثر هست ئ نور قوی هم داره
ممنونو ببخشید
![]()
Last edited by Iman_m123; 02-10-2008 at 11:10.
دوستان با اين حرفها كه زديد فقط n82 رو با k850 مقايسه كرديد اين دوستمون هم يكم گيج ميشه بهتره هر كسي ميدونه عيب يا مزيت گوشي رو بگه نه كه مقايسه كنيد تا دوستمون خودش تصميم بگيره نه تحت تآثير حرفهاي شما(همش شد دوربين ,اين بيچاره ميخواهد موبايل بگيره نه دوربين ديجيتال)........
با سپاس فراوان.......
من اگه میدونستم اینجوری میشه راهنمایی نمیخواستم ولی اینو میدونم فیلمبرداری نوکیا ان 82 حرف نداره 30 فریم در ثانیه میگیره یعنی حتی 6 فریم بیشتر از دوربینهای فیلمبرداری که تو عروسیا استفاده میکنن اونم با رزولیشن 640*480
دوست عزیز ببین n82 در دوربین که هیچ در از هرنظر به جز قیمت نگاه کنید از k850 سرتر هست کیفیت عکس های k850 همون k800 خودمون هست ولی شفافیت بیشتری داره که ارزانترین 5 مگاپیکسل هم است ولی روی هم رفته عکساش خوب هست و قابل قبوله ولی اگه عکاس باشه با k850 که هیچ با k800 هم میتونید عکس هایی بگیرید که با n82 و... نمیشه گرفت مهم کیفیت لنز هست اگه لنز 10 مگاپکسل باشه ولی از بدترین لنز داشته باشه ولی یک 2 مگاپیکسل با بهترین لنز 100% 2 مگاپیکسل برنده هست من یک مثال میزنم من چند ماه پیش 2تا mp4 خریدم یکی sony و یکی دیگه DC بود دوربین سونی با اینکه ساخت ژاپن بود 4 مگاپیکسل بود در حا vag هم نمیگرفت ولی 2مگاپکسل DC خداوکیلی از N81 بهتر میگرفت خیلی بهتر میگرفت
بهطور کلی اگه پولت همن 300 محدود هست K850 بگیر ولی اگه پولت به N82 میرسه حتما N82 بگیر
بازم میگم عکاسی K850 بد نیست یک وقت فکر نکننی بده وقتی خیلی خوب هست ولی نسبت به N82 حرفی نداره ولی همانطور که گفتم عکاس باشه میتونید از N82 هم بالاتر بگیری
با تشکر
K850 هم کیفیت فیلمبرداری خیلی عالی داره و 30فریم هست
ویرایش کردم به خاطر:
گوشی U900 سامسونگ هم گوشی خیلی خوبی هست قیمت هم 310 تومن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)