تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تونستید تو نظر سنجی 90 شرکت کنید ؟

راي دهنده
42. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

21 50.00%
  • خیر

21 50.00%
صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 40

نام تاپيک: تو نظرسنجی 90 تونستید شرکت کنید ؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این نظر سنجی دیگه مربوط به یه جامعه آماری بزرگ و از کل ایران و از همه اقشار هست پس درصد خطای کمی هم داره,ولی فکرشو نمی کردم فردوسی پور روزی هم چین نظر سنجی بذاره.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این نظر سنجی دیگه مربوط به یه جامعه آماری بزرگ و از کل ایران و از همه اقشار هست پس درصد خطای کمی هم داره,ولی فکرشو نمی کردم فردوسی پور روزی هم چین نظر سنجی بذاره.
    با این نظرت که میگی درصد خطای کمی داره موافق نیستم..
    من نتونستم تو این نظرسنجی شرکت کنم. smsم send نمیشد. تو خونه ی ما هیچ کس نتونست تو این نظر سنجی شرکت کنه. خیلی از دوستامون خواب بودن و نتونستن شرکت کنن (هم دوستای استقلالی و هم دوستای پرسپولیسیمون).
    الآن با وجود سیم کارت های 10000 تومانی، و اینکه هر فرد حداقل دو تا سیم کارت داره، نمیشه این نظرسنجی رو بدون خطا دونست..
    اگه نظرسنجی تو اینترنت برگذار میشد و برای مدتی رو نت بود، بیشتر میشد بهش اطمینان کرد..

نظر شخصیه..

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با این نظرت که میگی درصد خطای کمی داره موافق نیستم..
    من نتونستم تو این نظرسنجی شرکت کنم. smsم send نمیشد. تو خونه ی ما هیچ کس نتونست تو این نظر سنجی شرکت کنه. خیلی از دوستامون خواب بودن و نتونستن شرکت کنن (هم دوستای استقلالی و هم دوستای پرسپولیسیمون).
    الآن با وجود سیم کارت های 10000 تومانی، و اینکه هر فرد حداقل دو تا سیم کارت داره، نمیشه این نظرسنجی رو بدون خطا دونست..
    اگه نظرسنجی تو اینترنت برگذار میشد و برای مدتی رو نت بود، بیشتر میشد بهش اطمینان کرد..

نظر شخصیه..
    وقتی نظر سنجی بین 1میلیون نفر انجام میشه یعنی به کل جمعیت ایران خیلی نزدیکه و درصد کم خطاشم واسه هموناست که چند سیمکارت دارن که البته فقط پرسپولیسیا چند تا سیمکارت ندارن!
    تو نظرسنجی اینترنتیم حداکثر چند هزار نفر شرکت می کنند و هر کسی هم میتونه کاملا رایگان و بی دردسر با ip های مختلف بیاد چند بار رای بده.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

وقتی نظر سنجی بین 1میلیون نفر انجام میشه یعنی به کل جمعیت ایران خیلی نزدیکه و درصد کم خطاشم واسه هموناست که چند سیمکارت دارن که البته فقط پرسپولیسیا چند تا سیمکارت ندارن!
    تو نظرسنجی اینترنتیم حداکثر چند هزار نفر شرکت می کنند و هر کسی هم میتونه کاملا رایگان و بی دردسر با ip های مختلف بیاد چند بار رای بده.
    قبول.
    حق با شماست..
    اینجا، من و خیلی های دیگه که نتونستیم رأی بدیم، تکلیفمون چی میشه ؟
    تو اینترنت نمیشه. به همون دلایلی که شما گفتید.
    ولی این نظر سنجی هم نمیتونه ملاک باشه. چون تو یه بازه ی زمانیه کوتاه صورت گرفته..
    اگه این بازه ی زمانی، مثلاً یک هفته بود، اون وقت میشد به این نظرسنجی اتکا کرد..
    90 که اومده همچین نظرسنجی رو انجام داده، بهتر بود بازه ی زمانیش رو بیشتر میکرد که بیشتر بشه به این نظرسنجی اعتماد کرد.

با این گفتم موافق نیستید ؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما مطمین هستی که 1میلیون نفررای دادند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اون دنيا

پيش فرض

سلام
    من که تونستم تو مسابقه شرکت کنم.راستی نتیجه چی شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگرم قرار باشه اشتباهی بشه حداکثر یکی دو درصد اشتباه میشه نه 26 درصد!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا چقدر مهم هستش اين نظر سنجي؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.ahad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اصلن اگه این نظر سنجی انجام نمی شد معلوم بود که پرسپولیس بیشتر از استقلال طرفدار داره !
    یادمه این موضوع رو چند سال پیش تویه یه روزنامه هم آورده بودن و گفته بودند که پرسپولیس نه تنها در ایران بلکه پرطرفدار ترین تیم در آسیاست !

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا ما كه 0935 ايم نتونستيم شركت كنيم يعني نميشه و الا قطعا 2.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •