این نظر سنجی دیگه مربوط به یه جامعه آماری بزرگ و از کل ایران و از همه اقشار هست پس درصد خطای کمی هم داره,ولی فکرشو نمی کردم فردوسی پور روزی هم چین نظر سنجی بذاره.
این نظر سنجی دیگه مربوط به یه جامعه آماری بزرگ و از کل ایران و از همه اقشار هست پس درصد خطای کمی هم داره,ولی فکرشو نمی کردم فردوسی پور روزی هم چین نظر سنجی بذاره.
با این نظرت که میگی درصد خطای کمی داره موافق نیستم..
من نتونستم تو این نظرسنجی شرکت کنم. smsم send نمیشد. تو خونه ی ما هیچ کس نتونست تو این نظر سنجی شرکت کنه. خیلی از دوستامون خواب بودن و نتونستن شرکت کنن (هم دوستای استقلالی و هم دوستای پرسپولیسیمون).
الآن با وجود سیم کارت های 10000 تومانی، و اینکه هر فرد حداقل دو تا سیم کارت داره، نمیشه این نظرسنجی رو بدون خطا دونست..
اگه نظرسنجی تو اینترنت برگذار میشد و برای مدتی رو نت بود، بیشتر میشد بهش اطمینان کرد..
نظر شخصیه..
وقتی نظر سنجی بین 1میلیون نفر انجام میشه یعنی به کل جمعیت ایران خیلی نزدیکه و درصد کم خطاشم واسه هموناست که چند سیمکارت دارن که البته فقط پرسپولیسیا چند تا سیمکارت ندارن!
تو نظرسنجی اینترنتیم حداکثر چند هزار نفر شرکت می کنند و هر کسی هم میتونه کاملا رایگان و بی دردسر با ip های مختلف بیاد چند بار رای بده.
قبول.
حق با شماست..
اینجا، من و خیلی های دیگه که نتونستیم رأی بدیم، تکلیفمون چی میشه ؟
تو اینترنت نمیشه. به همون دلایلی که شما گفتید.
ولی این نظر سنجی هم نمیتونه ملاک باشه. چون تو یه بازه ی زمانیه کوتاه صورت گرفته..
اگه این بازه ی زمانی، مثلاً یک هفته بود، اون وقت میشد به این نظرسنجی اتکا کرد..
90 که اومده همچین نظرسنجی رو انجام داده، بهتر بود بازه ی زمانیش رو بیشتر میکرد که بیشتر بشه به این نظرسنجی اعتماد کرد.
با این گفتم موافق نیستید ؟
شما مطمین هستی که 1میلیون نفررای دادند![]()
سلام
من که تونستم تو مسابقه شرکت کنم.راستی نتیجه چی شد.
اگرم قرار باشه اشتباهی بشه حداکثر یکی دو درصد اشتباه میشه نه 26 درصد!
اصلن اگه این نظر سنجی انجام نمی شد معلوم بود که پرسپولیس بیشتر از استقلال طرفدار داره !
یادمه این موضوع رو چند سال پیش تویه یه روزنامه هم آورده بودن و گفته بودند که پرسپولیس نه تنها در ایران بلکه پرطرفدار ترین تیم در آسیاست !
والا ما كه 0935 ايم نتونستيم شركت كنيم يعني نميشه و الا قطعا 2.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)