واقعا ؟ من فکر کنم 9500 حدود 100 تومن باشه ؟ نه ؟
واقعا ؟ من فکر کنم 9500 حدود 100 تومن باشه ؟ نه ؟
با سلام و تشکر از راهنماییهای دوستان من این قطعات با کدام گارانتی به نظر شما باید بگیرم و از کجای تهران بهتر است تهیه کنم.
با تشکر
با سلام
اگر من این 9500 را با مارک زوتاک که فروش ویژه گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیه کنم با مارک زوتاک خوب است.
با تشکر
سلام. مارک خوبیه. البته تو ایران خوب جا نیفتاده.
سلام به دوستان عزیز و اهل فن.....
راستش من می خوام یه سیستم پر سرعت داشته باشم....کار من نرم افزار اتوکد و نرم افزارهای مهندسی عمران مثل نرم افزار محاسباتی ETABS هست....من آنچنان اهل بازی نیستم و فقط و فقط فوتبال های کامپیوتری رو دنبال می کنم و بازیهای دیگه رو تقریبا توجهی ندارم مگر اینکه مهمانی بیاد و بخواد بازی دیگه ای بکنه.
به ظاهر کیس هم خیلی اهمیت می دم و دوست دارم یه کیس خوشگل وتپل و کاملا متفاوت با قیمت مناسب داشته باشم
من به Wi-Fiهم نیاز دارم و می خام روی سیستمم یه Wi-Fiهم داشته باشم تا بتونم باهاش گوشیمو به اینترنت وصل کنم...
500 هزار تومان بودجه دارم واین بودجه رو کاملا به کیس اختصاص دادم و در آینده که پول دستم میاد مانیتور کیبورد و موس و اسپیکر و بقیه چیزا رو با راهنمایی شما دوستان عزیزم تهیه می کنم...
می خوام ازتون خواهش کنم که بهترین و بهینه ترین قطعاتی رو که میشه با این بودجه جمع کرد رو با مهارتی که دارید به من پیشنهاد کنید و منو از این دلهره و سر در گمی نجات بدید.....
یک دنیا تشکر...![]()
main: Intel G43
CPU: E7300
Ram: G.skill 2x2GB 800
VGA: On board
Power: 450W Real (coolermaster-Redmax-Antec) A
Case: سلیقه ای
آیا کار با اتوکد با گرافیک آنبورد انجام پذیره ؟!!حداقل گرافیک برای ایشون فکر کنم 9500 باشه .
![]()
سلام دوست عزیز.
به نظر من اگه یک کم بودجت رو بیشتر نی خیلی بهتره چون می تونی با کمی پول بیشتر یک سیستم قوی و مناسب تهیه کنی.من این سیستم رو به شما پیشنهاد می دم.
intel core 2 quad 6600 175t
asus p5k_se 105t
ram patriot 2x2 800mhz 80t
nvidia geforce 9600gso 135t
power gp530 green 50t
کیس هم به سلیقه ی خودت . و در مورد wi_fi هم ، اگه از adsl استفاده می کنی ، بهتره که یک مودمی بگیری که از این قابلیت پشتیبانی کنه و با این شرایط ، حتی وقتی که سیستمت خاموشه می تونی از اینترنت استفاده کنی.
کیس رو هم خودت انتخاب کن.
نخیر! اگر بودجه برای خرید کارتهای ورک استیشن کافی نباشه گرافیک آنبورد هم براشون کافیه!
در این مورد قبلا با آرمان مشورت کردم!
و یه چیز دیگه! گرافیک این بردی که من توصیه کردم خیلی قویه و فرق چندانی با 9500 نداره!
یه چیز دیگه داشت یادم میرفت.
برد Intel G43 جزو Recommended های اتوکد هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)