شما دوست عزیز امنیا رو انتخاب کن پشیمون هم نمیشی.
شما دوست عزیز امنیا رو انتخاب کن پشیمون هم نمیشی.
شما دوست عزیز امنیا رو انتخاب کن اما شاید پشیمون بشی........
اصلا امنیا جایی واسه پشیمونی نزاشته...!!!
به نظر من ایفون توی ایران اصلا فایده نداره چون بیشتر ویژیگی هاش واسه اینترنته که اونم توی ایران کشکه
ایفون به نظر من بیشتر از 300 تومن نمی ارزه چون فقط ال سی دیش به درد ما می خوره
میبینم با این همه گفتن از امنیا ولی هنوز دارای رای برابر هستن.........من هم به ایفون رای دادم........ولی امنیا تو دلم هست
حالا اگه تاچ پرو رو هم بیارم تو مقایسه چی؟؟؟؟؟
می خوام خوب فکر کنید و بگید تاچ پرو یا امنیا؟؟؟؟؟؟
این شکه من هم رفع شه..............دیگه حله.......سرعت کدام بیشتره؟؟؟؟فکر کنم امنیا سرعت بهتری داره
Last edited by shutdown; 26-09-2008 at 23:03.
تاچ پرو خیلی کلفت و قطور شده اصلا به دل آدم نمیشینه ، این نظر منه ، همون امنیا رو آتیش کون حالا اگه اچ دی هم بود کار آسونتر میشد اما تاچ پرو رو وللش (چون قبلا هم پی تو داشتی معلومه سامی بازی)
ایکس وانم که میدونم دوس نداری پس اونم که هیچ ، آیفونم همونطور که اون دوستمون گفت قابلیت هاش راکد میمونه اما همون بقیش اگه سیصد تومنم بیرزه میتونه بعدا پشیمونت کنه................
سلام.
دیروز هم با تاچ پرو کار کردم هم اومنیا .
ظاهر اومنیا کمی بهتره
دوربینش که 100 % بهتره
اما
تاچ پرو سرعت کمی بالاتری داره
خیلی حرفه ای تر هست
اینترفیس و ساختار منو و گالری فوق العاده جذاب و زیبایی داره که از ایفون تقلید کرده .
درسته قطور تر هست اما خیلی جمع جور تر هست
صفحه کلید فوق العاده ای داره که بهترین صفحه کلید ساخته شده تا به امروز خودشه و جون میده واسه e-mail و sms های طولانی .
و ظاهرشم چیز زیادی از امنیا کم نداره .
من اگه بودم تاچ پرو رو میگرفتم چون غیر از دوربین که اصلا تو پاکت اهمیت نداره .....
در ضمن باتری تاچ پرو هم بهتره و...
ولی اگه واسه ظاهر میخواستم و کلاس و ... ایفون رو ترجیح می دادم .
اگه ایفون و امنیا رو تو دستت بگیری میفهمی که چقدر اختلاف شدید هست و امنیا در برابر ایفون صفحه نمایشش مثل اینه عمل میکنه...دی
Last edited by ravani_13; 27-09-2008 at 11:07.
من نظرم اینه که ایکس وان برای مقابله با این ها چیزی نداره...............
راستی اقایه روانی...............ببخشیدا
می خواستم بیشتر توضیع بدین......چون من هم به دوربین فکر نمی کنم اگه این فکر رو می کردم دیگه به این و ایفون شک نمی کردم..........کاش که الان تابستان بود خودم میومدم تهران و از نزدیک می دیدمش و کار می کردم.........ولی مازندران گوشی رو از ویترین بیرون نمیارن
میرم سر حرفم........
میشه بهتر توضیع بدیم در رابطه هر دو گوشی........ممنون........راستی صفحه ی تاچ پرو کوچیک نیست؟؟؟
یه چیز htc خوبه و اون هم اینه که قیمتش پس رفت زیادی نمی کنه....مثلا دایموند با اینکه پرو هم امده ولی زیاد ارزون نشده و افت نداشت .
ببين شات دان من به نظرت احترام ميذارم هر كسي ميتونه سليقه خودش رو داشته باشه تو ميتوني با ايكس وان حال نكني و با امنيا عشق كني اما لااقل اول اطلاعاتتو زياد كن بعد نظر بده (استغفراله هر چي ميخوام هيچي نگم .......)
تو بگو تا ما یاد بگیریم.............این حرف رو همه می گن نه تنها من .........در ظمن وقتی بچه بودی من با گوشی کار می کردم............این هم همه تجهیزاتش رو می دونم...........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)