تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: نرم افزار برای عکس برداری و فیلم برداری از بازی در حال انجام؟

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

دوستانی که نرم افزار معرفی کردند میتونند یک توضیح درباره نرم افزار مربوطه, اعم از نکات منفی و مثبتش بدند؟ من خودم از ZD Soft Game Recorder استفاده می کنم و تنها مشکلات این برنامه یکی افت فریم بازی در هنگام فیلم برداری است (که ارتباط مستقیم با سخت افزارتون داره) و دیگری درج تبلیغ خودشون بر روی عکس های گرفته شده است (که کاملآ منطقی است بخوان برای خودشون تبلیغ بکنند)

منتظر ارسالهای دوستانی که از برنامه های دیگه استفاده میکنند هستیم تا بتونیم بهترین انتخاب رو تو این زمینه داشته باشیم.
    با تشکر, اسماعیل
    دوست عزیز منم ZD رو دانلود کردم ولی طرز کارش چه جوره؟

داره خودمونی میشه .: اسماعیل :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز منم ZD رو دانلود کردم ولی طرز کارش چه جوره؟
    طرز کارش خیلی ساده است, کافی برنامه رو اجراء کنی و بعد وارد بازی بشی و برای کارهای مربوطه از کلیدهای میانبری که در برنامه درج شده استفاده کنی. البته برای فیلم گرفتن باید دوبار کلید مربوطه رو بزنی, یکبار برای شروع فیلمبرداری و بار دوم برای اتمام فیلمبرداری.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

طرز کارش خیلی ساده است, کافی برنامه رو اجراء کنی و بعد وارد بازی بشی و برای کارهای مربوطه از کلیدهای میانبری که در برنامه درج شده استفاده کنی. البته برای فیلم گرفتن باید دوبار کلید مربوطه رو بزنی, یکبار برای شروع فیلمبرداری و بار دوم برای اتمام فیلمبرداری.
    یعنی هیچ نشونه ای یا علامتی نمین دازه روی صفحه بازی که عکس یا فیلم در حال گرفتن یا نه ؟
    سوال دیگه عکس وفیلمهای گرفته شده رو میندازه کجا؟

داره خودمونی میشه .: اسماعیل :.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یعنی هیچ نشونه ای یا علامتی نمین دازه روی صفحه بازی که عکس یا فیلم در حال گرفتن یا نه ؟
    سوال دیگه عکس وفیلمهای گرفته شده رو میندازه کجا؟
    سلام, اول باید عذرخواهی کنم برای اینکه نبودم زودتر جوابتون رو بدم. راجب سوالت باید بگم که بالای صفحه, سمت چپ اعدادی به رنگ سبز قرار میگیرن که موقع عکس گرفتن و فیلم گرفتن به رنگ قرمز در میان اگه شما همچین چیزی رو مشاهده نکردید قطعآ یک مشکلی وجود داره, من خودم امروز رفتم نسخه 2.0.1.0 رو از سایت رسمیش دانلود کردم اگه کماکان با نسخه 1.5 مشکل داشتید و نتونستید ازش استفاده کنید به شما هم پیشنهاد میکنم نسخه جدیدش رو دانلود کنید حجمش هم 1.87 MB است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شاید دلیل عمل نکردن نسخه قبلی شما پولی بودن محصولات باشه که اگه اینطور باشه بهترین راه دانلود نسخه جدید است چون من شماره سریال نسخه جدید رو دارم و براتون در ادامه گذاشتم, کافی بعد از دانلود نسخه جدید و نصبش, در سربرگ Register و در قسمت License Name عبارت Twisted EndZ و در قسمت License Code کلمات DQIA-QOXU-RPFT-XUPM را وارد و بروی دکمه Validate Code کلیک و در کادر جدید OK کنید و در ادامه دکمه Homepage ظاهر می شود که با کلیک بر روی آن برنامه می خواهد به سایت اصلی متصل شود, اجازه داده و بعد از مدتی که در سایت اصلی بودید صفحه اینترنت و برنامه مربوطه را ببندید (تصویر زیر,سربرگ Register را بصورت تکمیل شده نمایش میدهد)

از این به بعد که برنامه را اجراء کنید بجای سربرگ Register سربرگ About ظاهر می شود که به معنی Register شدن برنامه است.

در مورد سوال آخرتون, محل ذخیره شدن فایل ها هم در قسمت Save To در سربرگ مورد نظر برنامه درج شده

بازم اگه مشکلی داشتید خوشحال میشم در صورت امکان بهتون کمک کنم.

5. این کاربر از .: اسماعیل :. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •