تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: تهران 1500

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

مرسی عادل جون قبلا اینو خونده بودم ولی یه تیکشو گیر نیاوردم که تو ...............

مرسی

2. این کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alibitaraf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

4

یکی از دوستان گفت هزینه 1 میلیارد ! چنین هزینه ای برای ساخت یک انیمیشن در ایران غیر ممکن هست ! حتی اگر بهترین
    طراحان جهان رو هم دور هم جمع کنند 1 میلیارد هزینه بسیار زیادی هست ! اگر ممکنه منبع خودتون رو در این باره که می گید
    1 میلیارد برای ساخت این انیمیشن قرار هست دریافت کنند ذکر کنید ممنون ...

من فکر میکنم الان در ایران هم اگر امکانات باشه میتونن کارهای در سطح جهانی تولید کنند و اصلا هم دور از انتظار نیست چون
    ما در ایران هم ابزارهای مورد نظر رو داریم و هم نیروی کار توانا ! تنها مشکل اینکه کمتر کسی جرات میکنه با این اوضاع کپی
    پیست در ایران هزینه کنه و انیمیشن بسازه ! اگر هم دولت از انیمیشنی حمایت کنه اون مربوط میشه به دفاع مقدس و ...
    تونستن؟ آره ما می تونیم ولی علت بزرگی که جلوی این کارو میگیره اینه که کسانی که پروژه های انیمیشن رو

دستشون می گیرن اطلاعات پایین یا اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد آن ندارن !!!! و دوست دارند با پول کم به بهترین

نتیجه برسن...... واقعا اینی که می گم به عینه دیدم !!! نه یه بار نه دوبار ......!!!

برای ساخت یک انیمیشن خوب باید وقت زیادی صرف بشه و تولید سریع انیمیشن هنر نیست!

و نیز یک انیمیشن خوب زمانی درست جلو میره که نیروی زیادی داشته باشند که نیرو های زیاد باعث میشه

که هر نفر بتونه وظیفه ای که داره رو به خوبی انجام بده و تحت فشار نباشه پس به این تزتیب نیرویی خوب کار

میکنه که خیالش از نظر مالی تامین بشه و فقط فکر و ذکرش کارش باشه و این تعداد زیاد که از نظر من هیچ

محدودیتی نداره و نیاز به پول زیاد هم داره و حتی شاید هم بیشتر از یکمیلیارد خرج برداره...!!!

دوست عزیز شما لطف کنید برید و در باره ی شرکت ها برزگ انیمیشن بیشتر تحقیق کنید تا فقط از روی سلیقه

و احتمالات صحبت نکنید....

ممنونم ....
    موفق و سر بلند باشی....

به نظر من هیچ وقت انیمیشن های ایرانی نمیتونن به پای انیمیشن های خارجی برسن ... چون ما کسی و نداریم که بتونه انیمیشن های طبیعی بسازه. این انیمیشن ها هم که همه فانتزی هستن.

از نظر من ساخت انیمیشن فانتزی همیشه یه قدم جلو تر از انیمیشن های طبیعیه (البته در صورتی که با رعایت

اصول و قوانین درست و حرفه ای پیش بره!!) و ساخت یک انیمیشن فانتزی خیلی خوب واقعا سخت تر از یک

انیمیشن طبیعیه ! البته یادتون باشه منظور من از انیمیشن ها فانتزی این هایی که توی تلوزیون نشون میده نیست

بلکه اون انیمیشن هاییه شرکت های بزگی مثل پیکسار و بلو اسکای و دریم وورکس و...... می سازند

ما در ایران انقدر نیرو های حرفه ا ی داریم که ارزشی برای آن ها قئل نیستن ....

همین نیرو ها هستند که میتونن نیروهای زیادی پرورش بدند ...ولی کسی نیست که حمایتشون کنه!!

دلیل این نظرمو اگه خواستی بهت خصوصی می گم که توی انجمن بحثو جدل پیش نیاد...

اگر که باعث ناراحتیتون شدم منو ببخشید...

4. 2 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کار جالبی رو شروع کردند اما فکر میکنم موضوع انیمیشن و سناریو که در نظر دارن نمیتونه جالب باشه ! مثلا اونجا که اعلام کردند از هنر پیشه معروفی قرار هست استفاده کنند بسیار ناامید کننده بود ! تعریف ما از انیمیشن چیه !؟ چرا انیمیشن همیشه نسبت به فیلم جذاب تر بوده !؟ چون در انیمیشن از فاکتورهایی استفاده میشه که در دنیای حقیقی وجود نداره مثلا شخصیت پردازی های جالب و طرای های جذاب و منحصر به فرد باعث میشه یه چیز کاملا جدید به وجود بیاد . اما اینکه یه هنر پیشه معروف رو طراحی کنند به نظر من اصلا جذابیتی نداره ! موضوع دیگه موضوعی هستش که انتخاب شده من فکر میکنم قدرت مانور دهی روی این موضوع خیلی کم هستش . البته تا زمان انتشار نمیشه در این باره نظری داد امیدوارم عنوان خوبی بشه ...

6. این کاربر از 3ッドマクス بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما اینکه یه هنر پیشه معروف رو طراحی کنند به نظر من اصلا جذابیتی نداره !

با این نظرت شدید موافقم.....!!!

موضوع دیگه موضوعی هستش که انتخاب شده من فکر میکنم قدرت مانور دهی روی این موضوع خیلی کم هستش . البته تا زمان انتشار نمیشه در این باره نظری داد امیدوارم عنوان خوبی بشه ...
    کلا موضوع شاید خیلی مهم نباشه ...اگه بتونن که این انیمیشن رو طوری بسازن که بتونه کمی با گرافیک انیمیشن های بزرگ رقابت کنه قابل تحسینه!

8. 2 کاربر از alibitaraf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من جای شما بودم؛- یعنی اگه جای افرادی بودم که مدرک گرافیک داشتند - به جای شنیدم این جور خبر ها و پیگیری این موضوعات؛مدرکم رو میگرفتم و میرفتم کمپانی های خارجی خیلی قوی رو پیگیری می کردم؛مثل پیکسار استودیو یا Ea پرنزنتید و یا حتی دیزنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با این نظرت شدید موافقم.....!!!

کلا موضوع شاید خیلی مهم نباشه ...اگه بتونن که این انیمیشن رو طوری بسازن که بتونه کمی با گرافیک انیمیشن های بزرگ رقابت کنه قابل تحسینه!
    چقدر خوب است که بجای جنگ و رقابت با انیمیشن ساز های بزرگ؛با آن ها هم کاری کنیم و بعد از تکمیل نمودن دانش گرافیک خودمان؛با آن ها رقابت کنیم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

alibitaraf

درسته ولی کسی که میخواد چنین سرمایه ای رو بزاره بهتر هستش روی سناریو هم خیلی حساس باشه چون داستان روح یه انیمیشن حساب میشه !

دانوش پیچگاه

البته وارد شدن به کمپانی های بزرگ جهان کار ساده ای نیست چون انقدر طراح حرفه ای پشت در این شرکت ها منتظر هستند
    که تا به ما ایرانی ها برسه خیلی طول میکشه البته درسته که الان هم داریم ایرانی های رو که در شرکت های معرف جهان کار
    میکنند ...

12. این کاربر از 3ッドマクス بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

کلا کسی درباره روند کار نمی دونه ........؟؟؟ الان کجاس ... ؟؟؟؟اصلا شروع شده یا نه .؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورتون از تکمیل نمودن دانش گرافیک چیه؟!

اگر مدرکیه که توی دانشگاه های ایران میدن ...
    بزارید بگم که این مدرک ها برای شرکت ها بزرگ هیچ ارزشی نداره و برای اونا فقط کار خوب مهمه نه چیز دیگه..!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظورتون از تکمیل نمودن دانش گرافیک چیه؟!

اگر مدرکیه که توی دانشگاه های ایران میدن ...
    بزارید بگم که این مدرک ها برای شرکت ها بزرگ هیچ ارزشی نداره و برای اونا فقط کار خوب مهمه نه چیز دیگه..!!
    دقیقا درسته ! در ایران استادهای تری مکس هم خودشون نمیتونن به خوبی یه مدل بدن در حالی که شاید یه شخص که همه تجربه هاش رو خودش کسب کرده کارهای خیلی بهتری ارائه بده ! در ایران گرافیک و طراحی 3 بعدی اصلا خوب تدریس نمیشه و فقط در حد توضیح در مورد ابزارهای کار با نرم افزارها هستش ... البته کسانی که مدرک دارن حق تقدم دارن نسبت به دیگران !

16. این کاربر از 3ッドマクス بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •