گلرخ جون هم امده اینجا.
از سایت سبزایران میتونی نرم افزارهای مورد نیازت سفارش بده درمورد طراحی فضای سبز.خیلی هم راحته من نرم افزار از انجا سفارش دادم
گلرخ جون هم امده اینجا.
از سایت سبزایران میتونی نرم افزارهای مورد نیازت سفارش بده درمورد طراحی فضای سبز.خیلی هم راحته من نرم افزار از انجا سفارش دادم
سی دی رو همینجوری میفرستند یا حتما باید توی دوره شرکت کرد و امتحانش رو داد؟
عزیزم اگه فقط سی دی ها رو میخوای میتونی از نمایشگاه کتاب هم تهیه کنی..من پارسال گرفتم حدود 10 تا سی دی تو یک بسته بود.
سبزیران هم سی دی ها و جزوه اش رو میفرسته و در واقع مربوط به طرح آموزش غیرحضوریشونه که یک ماه فرصت داری مطالعه کنی بعد امتحان میدی و مدرک میگیری
اگه نرم افزار بیماری شناسی هم دارید بگید؟
مرسی.
همون جور که بچه ها گفتن سایت سبز نه مدرک سبزاز سایت سبزایران میتونی نرم افزارهای مورد نیازت سفارش بده درمورد طراحی فضای سبز.خیلی هم راحته من نرم افزار از انجا سفارش دادم
مجید دلبندم دقت کن.
میشه بیشتر توضیح بدید
از مدرک سبز ایران
سلام
سبز ایران یه آموزشگاه کشاورزی که کلاسهای آموزشیشون رو توی مشهد برگزار میکنن و مثل اکثر آموزشگاهها پایان دوره ی آموزشی یک مدرک هم میدن
اگر هم مشهد نیستین میتونین به صورت غیر حضوری کلاسها رو ثبت نام کنین.جزوه ها رو براتون پست میکنن ، بهتون یه دوره ی یک ماهه فرصت مطالعه میدن، بعد میتونین تو امتحان شرکت کنین و مدرک پایان دوره رو بگیرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)