سلام دوست عزیز چرا همه می خوان فقط با گرافیک کریسیس بازی کنن بابا سی پی یو تو بازی کریسیس حرف اول میزنه !!!!!!همه هر وقت گرافیک می خرن می خوان کریسیس رو high بازی کنن (البته منظورم شما نیستی خودم هم همینجوری بودم
) شما
سلام دوست عزیز چرا همه می خوان فقط با گرافیک کریسیس بازی کنن بابا سی پی یو تو بازی کریسیس حرف اول میزنه !!!!!!همه هر وقت گرافیک می خرن می خوان کریسیس رو high بازی کنن (البته منظورم شما نیستی خودم هم همینجوری بودم
) شما
مشکل شما در کرایسیس فقط وفقط از cpu شما هست.
تایید میشه.
cpu شما خیلی ضعیفه و نمیتونید از قابلیت های 4850 تو هیچ بازی 100 درصد بهره ببرید.
سلام دوستان ؛
سیستم من اینه :
Main : Asus P5K/EPU
Ram : 1Gx2 Gell 800
Cpu : Q6600
Gpu : Asus HD 4850
Power 580w Green EPS
حالا یه مشکل هست ، مثلا تو بازی کرایسیس روی High مشکلی ندارم ولی به یک مرحله که روی قطاره بازی ادامه داره
مشکل پیش میاد و بازی فریم فریم و کند پیش میره و وقتی قطار می ایسته درست میشه !
مشکل از Cpu هست یا VGA ?
بعدیشم توی بازی Undercover هست که روی رزولیشن 1280x1024 کارت فوقلعاده داغ میشه و پروتکت می کنه !
به خصوص اگر تو بازی 30 ثانیه تو گاراژ برای دیگه کارت منفجر میشه ، راه حلی هست که این مشکل برطرف بشه یا
لااقل کمتر بشه ؟؟؟
چون با این وضعیت دما حتی نمی تونم کارت رو 5% هم اورکلاک کنم ؟!
راستی اگر CPU رو اورکلاک کنم تاثیری توی بازی داره ؟
البته شاید دوستان دیگه بهتر کمک کنن ولی فکر نمی کنم مشکل از سی پی یو شما باشه چون این سی پی یو خیلی قوی هستش. احتمالا مربوط به کارت گرافیت باشه.
سلام آقا اصلا کریسیس ملاک نیست بابا چرا هرکی میخواد سیستمش رو تست کنه با کریسیس تست میکنه شما برو ببین تو کمپانی یا بازی های دیگر Devi May cry 4 یا ..... مشکل دارید یا نه کریسیس رو بعضی سیستم ها مشکل داره دوست من یک سیستم توپ داشت کریسیس رو نمی تونست بازی کنه کریسیس اصلا ملاک نیست !!!!
ممنون دوست عزیز این می تونه به دلیل بهینه سازی نشدن بازی برای سی پی یو های چهار هسته ای باشه ؟
چون تو لوگوی اول بازی آرم سی پی یو 2 هسته ای نمایش داده میشه !
تو بازی Devil May Cry مشکلی ندارم ، هرچی هم رزولیشن و جزئیات رو هم اضافه کردم مشکلی پیش نیومد .
فکر کنم دلیلش این باشه که اول Devil May Cry بازی بسته ای هست و نیاز به فضا سازی سنگین مثل کرایسیس نداره و همیشه تو سالن یا یک اطاق بازی ادامه پیدا می کنه و در اول بازی هم لوگوی سی پی یو های 4 هسته ای نمایش داده میشه که احتمالا عکس کرایسیس برای این نوع سی پی یو ها بهینه سازی شده .
اما در مورد دمای کارت چی کنم ؟
سرعت فن روی 100% هست ولی بازم مشکل داغ کردن و پروتکت کارت وجود داره![]()
برو یه فن بگیر حیفه cpuت 70تومن پول میدی بعدشم شنیدم میتونی تا 3.6اورش کنی دما هم از 45بالاتر نمیره.
یه بنچمارک از 3dmark06 بگیر در رزولیشن 1024در 768 بعد امتیازت رو بگو تا بهت بگم
حتما این کارو بکن مشکلت معلوم میشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)