ميشه معرفی کنی چه شرکتيه ممنون ميشمنوشته شده توسط signal
ميشه معرفی کنی چه شرکتيه ممنون ميشمنوشته شده توسط signal
بابك جان با سرعت 56 و فقط 500 مگ محدوديت با هزينه مودم و خرج نصب مگه ارزش داره اين قيمت ؟
قيمتش زياد هم خوب نيست
مافیا جان شاید این شرکت سرویسهای دیگه ای هم داشته باشه که بهتر از این باشه
من هم از سیگنال عزیز تقاضا دارم که اسم شرکت رو بگن یا بگن کدوم منطقه هست تا تحقیقاتی انجام بدیم ببینیم میتونیم ما هم توی خونمون adsl داشته باشیم.
دقيقاً منم منظورم همين بود که اميد جان اشاره کردن که آيا تو محل ما هم سرويسی پيدا ميشه که send بالا داشته باشه يا نه
سلام
نميدونم ميتونم اسمش و بگم يا نه. ولي اين شماره تلفنشه 88310001
اين منطقه ها رو هم ساپورت ميكنه: هفت تير - نهري محلاتي - شيخ فضل اله - توحيد - سلمان فارسي - شهيد جعفري - حكمت شعار - ديالمه - مهديه و حافظ.
در ضمن توي آگهيش نوشته با ارائه آگهي هزينه نصب رايگانه. آگهيش هم هر هفته توي ارتباط ميزنه.
اسمش رو بگو شما مشكلي نيست
چقد محدوده كه داره كوچيكه!
اينجا ها جنوب شهره ؟![]()
بيچاره منفکر کنم از تهرانی بودن برکنار شدم
![]()
بچه ها شما چرا از ديش استفاده نميكنيد با سرعت 1 الي 3 مگ دانلود send هم از طريق dialup استفاده ميشه رو هم ميشه 150 هزار تومان
سلام
لطفا يه كم بيشتر درباره اين ديش توضيح بده.
طريقه استفاده بوسيله dialup چجوريه؟
الان يك سري از شركتها يك ديش با يك دستگاه بهت ميفروشند كه از طريق ماهواره اينترنت دريافت ميكنيد باسرعت عالي جهت ماهواره هم طرف تلستار 12 ميباشد
روي اين جهت يك ديتا ي پر سرعت در حال فرستادن است كه شما ميتونيد بوسيله اين ديش از اين ديتا استفاده كنيد براي دانلود خيلي كاربرد داره فكر كنم هزينش هم ماهي 25 الي 30 هزار تومن است
شما اگه ميخواهيد دانلود كنيد بايد بهش پسوند بديد مثلا" بگيد هر چي mp3 در سايت mp3.com هست دانلود كن كارش اينجوريه كلا"
ولي فقط recive دارين send ندارين يعني نميتونيد آپلود كنيد اگه ميخواستيد مثلا" ايميل چك كنيد بايد بطور معمولي وصل شيد به اينترنت و بعد از چك كردن ديسكانكت بشيد همين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)