میتونید آخرین نسخه کامل و بدون ک ر ک اونو از فروشگاه تهیه نمایید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید آخرین نسخه کامل و بدون ک ر ک اونو از فروشگاه تهیه نمایید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی گرونه!!!
آیا این نسخه از دلفی ( 2009 ) مشکلش با زبان فارسی حل شده است یا نه ؟در مورد دلفی 2009 هم ميشه پشتيبانی از يونيكد,...
منظورم زمانی است که یک برنامه ای رو که به صورت فارسی می نویسیم در سیستمی که فونت فارسی ندارد آیا باز با علامت سوال ( ؟؟؟؟؟ ) مواجه می شیم یا نه ؟
یعنی می شه برنامه هایی رو که می نویسیم به فونت های ویندوز کاربر وابسته نباشه و خودش با فونت ها و تنظیمات خودش در هر شرایطی اجرا بشه ؟
به نقل از codegear:
Expand your business to global markets - Internationalize your applications with new Unicode support throughout the Delphi environment and localization tools that make it easier to translate to multiple languages
In Delphi 2009, the entire development environment -- including the IDE, the Code Editor, the RTL, and the VCL framework -- is fully Unicode-enabled, allowing your applications to run on any Windows locale and to accept virtually any form of Unicode data. Business is being done today with Unicode data. Applications, no matter where they are run, need to be able to accept, process, and display Unicode information. Delphi 2009 makes that possible. Further, if you need to localize your applications to other spoken languages, Delphi 2009 provides a powerful set of translation tools to allow you to target emerging markets with your products.
Last edited by F A R H A D; 09-11-2008 at 08:38.
سلام
من از اینترنت دانلودش کردم کرکش کجاست؟؟؟
ابتداد در زمان نصب سریال می پرسد چکار باید کرد؟؟
سریال دلفی 2009
haae-d4caun-dn74sg-h4cn
من rad studio 2009 رو دانلود کردم
200 mg ی هست فکر کنم portable باشه
موقع اجرا می گه باید registeresh کنی
کسی می دونه چطوری باید این کارو کنم ؟
کسی پسشو داره ؟
راستی زبانش یه جوریه نمی شه بخونی اصلا
200mg؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه!؟
حالا که شده
ولی قاطی باطیه اصلا
فقط دلفی 2009 دانلود کن
جایی مشناسین که بفروشنش ، منتها نسخه اصل بدون کرک ! قیمتش چندان مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)