ببخشيد ولي اينا جواب ندادن
ببخشيد ولي اينا جواب ندادن
سلام بچه ها مي بينم كه خيلي زحمت كشيدين ولي تو اين سايتهايي كه معرفي كردين يا سريال برنامه درست نيست يا اصلا برنامه رو نمي شه تو اينترنت پيدا كرد. پس مي شه گفت كه خيلي زحمت كشيدين و منم كلي وقتم گذاشتم روي زحمات بيهوده شما و نتيجه نگرفتم يعني نه برنامه بود و نه كراكش ....... ببينين يه پيشنهاد دارم اول برنامه رو نصب كنين و كراك كنين بعد لينكش رو بگذارين اينجا تا دوستاتون هم الاف نشن.... مرسي از زحماتتون
دوست عزيزسلام بچه ها مي بينم كه خيلي زحمت كشيدين ولي تو اين سايتهايي كه معرفي كردين يا سريال برنامه درست نيست يا اصلا برنامه رو نمي شه تو اينترنت پيدا كرد. پس مي شه گفت كه خيلي زحمت كشيدين و منم كلي وقتم گذاشتم روي زحمات بيهوده شما و نتيجه نگرفتم يعني نه برنامه بود و نه كراكش ....... ببينين يه پيشنهاد دارم اول برنامه رو نصب كنين و كراك كنين بعد لينكش رو بگذارين اينجا تا دوستاتون هم الاف نشن.... مرسي از زحماتتون
اگه قرار باشه كه ما برنامه نصب كنيم و كرك كنيم و بعد بذاريمتو انجمن كه شما استفاده كنيد خب 24 ساعت هم براي ما كم هست كه اونم هي بايد دانلود كنيم و 25-26-27 ساعت در طول شبانه روز پشت كامپيوتر بشينيم
تنها كاري كه مي تونيم بكنيم هميني كه كرك رو پيدا كنيم ديگه امتحان كردنش با شما يه كار هم خودتون بكنيد
در ضمن در مورد لينك فول ورژن برنامه و كرك ماني جان مياد بهتون لينك فول رو ميده
دوستان لطفا رعايت كنيد.
اگر نسخه قابل رجيستر دانلود كرده باشيد اين كيجن جواب ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه فول 3.1.5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كرك ImTOO 3GP Video Converter 2.1.62.0412b رو كي ميدونه.لطفا كمك كنيد.با تشكر
دوستان كرك ImTOO 3GP Video Converter 2.1.62.0412b رو كي ميدونه.لطفا كمك كنيد.با تشكر
دوست عزيز اينها را تست كنيد
نوشته شده توسط Mani_Borna
میشه این کیجن رو یه جا دیگه آپلود کنید؟؟؟نوشته شده توسط Mani_Borna
بابک جان این سریال را اول تست کنید.چون من خودم با همین سریال رجیسترش کردم برای همین نسخه
Name: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S/N: E?fdd28208d50f2786e3dfd-b81e-b5c0-6e67
نوشته شده توسط Mani_Borna
نه دوست عزیز این سریال جواب نداد. من نسخه 3.1.5 را می خواهم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)