تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: ميخوام يه سيدي ويندوز xp بگیرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بهترین xp sp2 که من نصب کردم برای شرکت دریا سافت بود.هنوز هم به همراه ویستا نصبش می کنم.خیلی دیر به دیر هم عوضش می کنم.چون اصلا اذیت نمی کنه.در کل ویندوز خوبیه.این که من دارم واسه سال 2007 . اینترنت اکسپلوررش 7 و ویندوز مدیا پلیرش 11. در کل ویندوز خوبیه.اما در مورد sp3 باید بگم تا به حال ندیدم کسی ازش بد نگه. من خودم حدود 3 ساعت نصبش کردم ، انقدر مسخره بود که بیشتر از این مدت نتونستم بذارم رو سیستمم بمونه.
    موفق باشی
    شما منظورتون همه نوع sp3 هستش؟اگه باشه فک مي کنم نسخه اي که نصب کرده ايد final نبوده و يا از اون RC ها بوده عرضه SP3

با ويستا به هم خورد من که هر جا رفتم گفتن sp3 بهترينه تو يه سايتي مشاوره اي بود که sp2 نصب کنم يا پک 3 مشاور کامپيوتر

sp3 رو پيشنهاد مي داد اونم به خاطر رفع صد ها ايراد بود الان مي بينيد که همه جا هم بحث sp3 هستش اصلا مي دونيد قضيه

چيه يکي اينکه اکثرا بعد از نصب sp3 درايورهاي مادربرد و کارت گرافيک مشکل پيدا مي کنه مجبورن نسخه جديد شو نصب کنن

ديگر اينکه حتما از اون build نهايي sp3 استفاده نمي کنن

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما منظورتون همه نوع sp3 هستش؟اگه باشه فک مي کنم نسخه اي که نصب کرده ايد final نبوده و يا از اون RC ها بوده عرضه SP3

با ويستا به هم خورد من که هر جا رفتم گفتن sp3 بهترينه تو يه سايتي مشاوره اي بود که sp2 نصب کنم يا پک 3 مشاور کامپيوتر

sp3 رو پيشنهاد مي داد اونم به خاطر رفع صد ها ايراد بود الان مي بينيد که همه جا هم بحث sp3 هستش اصلا مي دونيد قضيه

چيه يکي اينکه اکثرا بعد از نصب sp3 درايورهاي مادربرد و کارت گرافيک مشکل پيدا مي کنه مجبورن نسخه جديد شو نصب کنن

ديگر اينکه حتما از اون build نهايي sp3 استفاده نمي کنن
    پس احتمالا شما هنوز متوجه نشدید که مایکروسافت بالاخره ویستا رو عرضه کرد.چون از وقتی که vista sp1 عرضه شد دیگه xp داره محو می شه.
    اما در مورد ورژنی که من نصب کردم ، درسته final نبود.ولی شما به cd هایی که در حال حاضر تو بازار هست یه نگاهی بندازی می بینی که اکثرا ایرانیا توش دستکاری کردن.اگه کسی sp3 می خواد بهترین کار اینه که یه sp2 بخره و بعد از سایت مایکروسافت به sp3 آپدیتش کنه.
    امیدوارم دیگه این بحث رو ادامه ندی.چون من دوست ندارم تاپیک دوستمون رو از بحث اصلی که معرفی یه xp خوبه منحرف کنیم.
    موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پس احتمالا شما هنوز متوجه نشدید که مایکروسافت بالاخره ویستا رو عرضه کرد.چون از وقتی که vista sp1 عرضه شد دیگه xp داره محو می شه.
    اما در مورد ورژنی که من نصب کردم ، درسته final نبود.ولی شما به cd هایی که در حال حاضر تو بازار هست یه نگاهی بندازی می بینی که اکثرا ایرانیا توش دستکاری کردن.اگه کسی sp3 می خواد بهترین کار اینه که یه sp2 بخره و بعد از سایت مایکروسافت به sp3 آپدیتش کنه.
    امیدوارم دیگه این بحث رو ادامه ندی.چون من دوست ندارم تاپیک دوستمون رو از بحث اصلی که معرفی یه xp خوبه منحرف کنیم.
    موفق باشی
    وضع ویستا بدتر از sp3 هستش من هر جا رفتم تعریف sp3 رو شنیدم همان طور که گفتم مشاوره ها هم همین پک رو پیشنهاد

می دن لطفا اون build مورد نظرتون را بنویسید
    Last edited by hosein66; 26-09-2008 at 02:46.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه اهل دانلود هستید , آدرس یه xp sp3 دستکاری نشده با Build Version 5.1.2600.5512 بذارم, البته اگه گیر نمیدید که اینجا جای معرفی نیست و برو گمشو و اینا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بهترین sp3 همین نسخه ای هست که ایشون معرفی کردن دوستان این build با سایر build ها فرق می کنه

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

بلاخره ویندوز 2006 رو بگیرم یا خیلی قدیمی شده؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه اهل دانلود هستید , آدرس یه xp sp3 دستکاری نشده با Build Version 5.1.2600.5512 بذارم, البته اگه گیر نمیدید که اینجا جای معرفی نیست و برو گمشو و اینا
    لینک هارو برای من pm کنید بی زحمت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بلاخره ویندوز 2006 رو بگیرم یا خیلی قدیمی شده؟

اگه تونستي همين sp3 رو دانلود کني همين خوبه و گرنه يه sp2 version 2002 بگير

ضمنا sp هايي که روشان نوشته اينترنت اکسپلورر 7و يا 8 و يا مديا پلير 11 نمي دونم آپديت 2008 دستکاري شده هستند

مايکروسافت همچين اکس پي ارائه نداده اينا اومدن سي دي اصلي ويندوز رو تو هارد کپي کرده ان بعد اومدن فايل هاي نصبي و

اجرايي اينترنت اکسپلورر و مديا پلير را جايگزين کرده ان

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بهترین sp3 همین نسخه ای هست که ایشون معرفی کردن دوستان این build با سایر build ها فرق می کنه
    لینک هارو برای من pm کنید بی زحمت
    اگه تونستي همين sp3 رو دانلود کني همين خوبه و گرنه يه sp2 version 2002 بگير

ضمنا sp هايي که روشان نوشته اينترنت اکسپلورر 7و يا 8 و يا مديا پلير 11 نمي دونم آپديت 2008 دستکاري شده هستند

مايکروسافت همچين اکس پي ارائه نداده اينا اومدن سي دي اصلي ويندوز رو تو هارد کپي کرده ان بعد اومدن فايل هاي نصبي و

اجرايي اينترنت اکسپلورر و مديا پلير را جايگزين کرده ان
    لینک دانلود ویندوزی که گفتم در تاپیک زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

دریا سافت یه ویندوز xp زده sp3که واسه سال 2008 هم هست
    آیا این ویندوز رو بگیرم با این که دوستمون گذاشته فرق داره؟
    بابا یکی بگه صنوبر 2006 sp2 بگیرم یا 2008 دریا سافت sp3

????????????????????????????????

اینجا کسی نیست جواب بده؟
    Last edited by eng2006; 29-09-2008 at 00:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •