سلام
من تست این گیم ها رو ندیدم فعلا ! البته از جایی معتبر ! ولی این کارت فقط مبنایی بود برای اجرای این گیم ها !
در ضمن Usb3 پیشرفتی مانند Sataii بعد از Sata خواهد بود ! پس نگران نباشید !
سلام
من تست این گیم ها رو ندیدم فعلا ! البته از جایی معتبر ! ولی این کارت فقط مبنایی بود برای اجرای این گیم ها !
در ضمن Usb3 پیشرفتی مانند Sataii بعد از Sata خواهد بود ! پس نگران نباشید !
بهترين انتخاب هاي حال حاضر بازار ايران
مين:سري p5q
گرافيك:سري 4800
cpu:q6600/e8500
خوب شما تازه اومدی و هنوز وضعیت فروم دستت نیومده
بخش سخت افزار این فروم بسیار بسیار فعاله
بچه ها منتظرند که یک سوژه بگیرند و ................
برای همین دوستانی که در این بخش پست می زنند ، آن چنان دقتی در نوشتن دارند که اگه قرار بود پایان نامه ی دانشگاه بنویسند ، این قدر دقت نمی کردند.
دوست عزیز ، من یک بار گفتم که زمانی که usb 3 بیاد و فراگیر بشه ، زمانی هست که ما احتمالأ از پردازنده های 6 هسته ای و رم های 3 کاناله استفاده می کنیم. و در اون زمان ، ظرفیت هارد ها احتمالأ به چند ترابایت می رسه. پس می بینید که اومدن usb3 ، در مقابل این اتفاقات بسیار کوچیکه ، حتی در اون زمان هم می شه که یک پورت تبدیل pci به usb3 گرفت و این مشکل کوچک رو حل کرد.
البته موتور FARCARY 2 که فکر نکنم که چیز خاصی داشته باشه و کرایسس 2 هم مثل اولی هست و دیگه از این که هست سنگین ترش نکردند(آخه دیگه ترسیدند که کسی نتونه بازی کنه)
Last edited by alborz_k; 24-09-2008 at 03:31.
بنده هم همین نظر رو دارم
برای دی ایکس 10 با شیدر باز دیگه انجینی قویتر از موتور کرایتک 2 که برای فارکرای 2 استفاده شده شده فکر نکنم دیگه نوشته بشه
اگر قرار باشه موتوری از موتورکرایتک2 قویتر نوشته بشه انشااللـ.. واسه دی ایکس 11
در مورد جی تی ای هم بگم بازی هایی که در ابتدا برای کنسول نوشته میشه و بعد ورژن پی سی اون میاد
مانند Devil May Cry بازی های سنگینی برای PC به حساب نمی آیند. البته منظور من این نیست که هر دو با یک انجین ساخته شدند...
به جرات میتونم بگم با یه کارت 9600GT و یک سی پی یو مناسب در رزولوشن 768*1024 با تنظیمات نسبتاً بالا میتونید بازی کنید این گم رو
برای اطمینان مینونید 4850 بگیرید و با خیال راحت بازی های دیگه رو هم تا 1 یا 2 سال آینده بازی کنید...
GTA IV PC System Requirements Revealed
The official [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] website has been updated with the recommended system requirements for the PC version of GTA IV, which are as follows:
- Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
- RAM: 2GB
- Hard Drive: 18GB free hard disk space
- Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
- Drive: DVD-ROM dual-layer drive
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهراد جان فکر کنم این یکی رو اشتباه کردی!برای دی ایکس 10 با شیدر باز دیگه انجینی قویتر از موتور کرایتک 2 که برای فارکرای 2 استفاده شده شده فکر نکنم دیگه نوشته بشه
موتور فار کرای 2 اسمش دنیا Dunia Engine هست که توسط خود یوبی سافت نوشته شده فقط یه خورده کد Cry Engine 1 که فار کرای 1 باهاش ساخته شده توش استفاده شده بقیش توسط یوبی سافت هست.
بله درسته
فکر کنم مانند ورژن 1 از موتور کرایتک استفاده کرده
ممنون از راهنماییتون
سیستم الان من
مادر بورد اسوس سری ایکس
cpu amd 3 سمپرون
گرافیک gf5200 nvidia
ram 256 ddr1
نمیخوام حالا با بهترین جزئیات باشه فقط همین که بازی gta معمولی اجرا بشه و بتونم بازی های استراتژی جدی رو بازی کنم برام کافیه
به نظر شما با خریدن رم کارم راه میافته یا باید همه رو عوض کنم .
راستی من فقط واسه جی تی ای میخوام و اهل بازی های سنگین اکشن نیستم
بیشتر استراتژی باز هستم
بهراد جان بازم نشد.بله درسته
فکر کنم مانند ورژن 1 از موتور کرایتک استفاده کرده
ممنون از راهنماییتون
از موتور کرای تک استفاده نکرده بلکه فقط یه خورده از کد موتور کرای تک که فاری کرای 1 باهاش ساخته شده استفاده کرده.بقیه رو خودش نوشته.
سلام.
من دمو هی این بازی رو دیدم . شباهتش به بازی های دلتا فورس بیشتره تا کرایسس
سرعت عمل و تعداد فریمش هم خیلی بالا بود ، چیزی که در cry engine 2 بعیده![]()
کاملا تایید می شه فرم خوبیه
در مورد usb 3 هم تا بخواد بیاد... تازه شرکت ها شروع کنند به ساپورت کردن usb3 در محصولاتشون... 4 تا باگ بده... بیان باگا رو رفع کنند... قیمت بالای اون محصولات برای جهان سوم ما متعادل بشه.... و... یه چند سالی طول می شه
اما آرشین جان...
در همین حال حاضر گیم ها موقع نصب شده اگر مینیمم سخت افزار رو نداشته باشید یا اجازه ی نصب نمیدن یا اجازه اجرا !!!!
پس به فکر پایین کشیدن رزولوشن و کم کردن افکت ها نباش×!!×![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)