تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: تصاويري از نسخه‌ي آزمايشي ويندوز 7 به اينترنت راه يافت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جهت اطلاع تا جایی که من میدونم تصاویر پیش ریلیز شده از ویندوز سون اینا هستن:

این آخری هم بزرگه لینک می ذارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و انایی که اول تاپیک هست که همون ویستا هستن بدون کم و کاست!

بعد یه سوالی برام پیش اومده. ویندوز با چنین ظاهری به نظرتون ممکنه سبکتر از ویستای کنونی باشه؟!

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

بازم مزخرفه . مثلا" چه فرقي اساسي كرده ؟ فقط آيكون ها رو پايين بالا كرده . واقعا" كه...

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

امکان جدید دسکتاپش اون سایدبار مزاحم و ضایع اش هست + اینکه میتونی آیکونها را اون بالا هم بچینی ( :
    یا شاید هم اون wallpaper شه ...

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

یک سایت اینترنتی 115 عکس از ویندوز 7 را منتشر کرد

سایت اینترنتی WinFuture.de که به زبان آلمانی می باشد اخیراً تعداد 115 عکس از محیط ظاهری و امکانات موجود در ویندوز 7 که به عنوان نسل آینده سیستم عامل های مایکروسافت مطرح می باشد را منتشر ساخته است.

تصاویر مذکور مربوط به نگارش Windows 7 Meilenstein 3 Build 6.1.6780 از این ویندوز می باشد که با توجه به آنکه در مرحله شبه آزمایشی است، شباهت بسیاری به ویندوز ویستا دارد.

جهت مشاهده این تصاویر بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

تصاوير:
    کد:
    منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از UX Evangelist)

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا من هنوز ویستا رونصب نکردم

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

دوستان جهت اطلاع تا جایی که من میدونم تصاویر پیش ریلیز شده از ویندوز سون اینا هستن:

این آخری هم بزرگه لینک می ذارم:
    کد:
    و انایی که اول تاپیک هست که همون ویستا هستن بدون کم و کاست!

بعد یه سوالی برام پیش اومده. ویندوز با چنین ظاهری به نظرتون ممکنه سبکتر از ویستای کنونی باشه؟!
    سلام.

نه دوست عزیز اینا اصلا به ویندوز 7 ربطی نداره!!! این عکسها یا theme ها با استفاده از نرم افزارهای جانبی هست نمونه ش رو خیلی راحت می تونید پیدا کنید!!!

کاملا مشخصه که این عکسها غیر حرفه ای هست و مایکروسافت هرگز چنین ظاهری رو برای ویندوز 7 انتخاب نمی کنه!!!

عکسهایی که در پست اول وجود داره دقیقا ماله ویندوز 7 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gesher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Gesher CPU Microarchitecture

پيش فرض

دوست عزیز بین GUI که شما می‌فرمایید با Kernel سیستم عامل تفاوت وجود دارد!
    هسته برهنه و بی آلایش Windows 7 به نام WinMin پایه اصلی ویژگی های Windows 7 به شمار می آید.حجم MinWin برابر 25 مگابایت و ویستا کرنل برابر 4 گیگا بایت است.

در آغاز فعالیت atmahasan9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    1- اون 115 تصویر که سایت المانی قرار داده درسته این تصاویر در اصل مال سایت softpedia اخرین نسخه قبل از بتاست همون نسخه مایل استون 3 که در کنفرانسی برای تست در اختیار برخی از نزدیکان مایکروسافت و برخی شرکتهای سخت افزار سازی و همچنین سافت پدیا و برخی سایتهای معتبر قرار گرفته بود
    ورژن بتا هم در دسامبر عرضه میشه
    2-تصاویر عجیبی که یکی از دوستان قبلش قرار داده بودند یک پک که شامل تم هم هست برای xp هست و اصلا ربطی به ویستا و یا ویندوز viena که همون 7 باشه نداره
    3-مایکروسافت هنوز هیچ اطلاع رسمی از استفاده از WinMin که نوعی هسته مخصوص ورژن اختصاصی ویندوز 7 برای دسکتاپهای سبک مثل asus eepc هست منتشر نکرده و تا کنون استفاده نشده بر اساس مطلبی که در بخش technet سایت مایکروسافت خوندم همراه ورژن بتا هم قرار نیست عرضه بشه میدونم قبلن میگفتن که هست حالا ظاهرا فعلا یادشون رفته

و اما یک توضیح کلی بنابر اظهارات استیو بالمر مدیر فعلی مایکروسافت (بیل گیتس باز نشسته شده) ویندوز 7 صرفا نوعی ویستای بهینه سازی شده هست و طبق تصور برخی قرار نیست هسته ویندوز از اول نوشته بشه از لحاظ ظاهری تقریبا با کمی تفاوت اندک نسبت به ویستا قرا داره و از همون رابط aero که تو ویستا استفاده شد با کمی تغییر استفاده میشه تغییر بزرگ در ویندوز 7 چیزی نیست که عموم مردم اونو حس کنن و اون قابلیت multituch
    هست که یعنی در صورتی که شما مونیتور لمسی داشته باشی میتونین همزمان بیش از یک نفر با سیستم کار کنه
    تصور کنید چند تا دست رو یه مونیتور 21 اینچ که هر کدوم دارن یه کاری میکنن در مورد سی پی یو های چند هسته ای هم یکسری بهینه سازی صورت گرفته با سی پی یو های 64 بیتی ساز گاری بیشتر شده و اما یک کاربر عادی
    با یه سیستم و مونیتور عادی مثل همه کمتر میتونه متوجه تفاوت اون با ویستا بشه
    من انتظار داشتم محصولی تولید بشه که شکست ویستا رو جبران کنه و موفقیت xp تکرار بشه اما این ویندوز 7 از حالا بنظر کارشناسان بین المللی شکست خوردس چون تفاوتهای اندکی رو تونسته در عمل نسبت به ویستا عرضه کنه و بسیاری پیش بینی ها که در مورد اون میشد عملی نشده در ضمن یکی از مهندسین بخش طراحی مایکروسافت اعلام کرده که ما این رابط کاربری فعلی نسخه ازمایشی سوم m3 رو به همین شکل برای نسخه نهایی در نظر گرفتیم و صرفا دنبال کار حذف و پاکسازی حفره های احتمالی هستیم و از حالا کار ما فقط روی ساز گاری های سخت افزاری این ویندوز است و کار ظاهری تمام شده تلقی میشود از لحاظ سخت افزاری هم برای ازمایش کنندگان ویژه خودش 4 گیگابایت رم و یک پردازنده دوهسته ای رو پیشنهاد کرده البته بگفته ازمایش کنندگان سایت معتبر cnet با رم کمتر هم کار میکند اما نه بدرستی در مورد سی پی یو هم بهترین کارکرد را با cpu های 64 بیتی دارد مثل محصولات AMD 64 که در بازار موجود است
    موفق باشید تا بعد
    Last edited by atmahasan9; 28-09-2008 at 04:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از اطلاعات مفید!

خوبه گفتم تا جایی که من اطلاع دارم!

اگر ویندوز سون رو توی گوگل سرچ کنید این تصاویر رو به شما میده!

در ضمن اون سوالم هم واقعا سوال بود یعنی می خواستم ببینم واقعا آیا سبکتر از ویندوز ویستا ممکن باشه که با سیستم ها پایین هم روون اجرا بشه یا خیر!

دوستان چند آتیشه مایکروسافتی و ضد مایکروسافتی لطفا به بزرگی خودشون و اطلاعات سرشارشون ببخشند!

و در ضمن من خودم هم با تم های ویندوز سر و کار دارم ولی اگه رو این عکسا دقیق بشین چیزی فرات از یک تم رو خواهید دید.
    وشاید چون تصاویر اون سایت آلمانی نسخه بتا هست شباهت با ویستا داره. چون نسخه بتای ویستا هم شباهت کمی با اکس پی نداشت در ابتدا!!
    Last edited by M a r y a m; 28-09-2008 at 14:53.

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بالاخره چي شد ؟
    كدوم نظر غالب شد ؟ ويستاست يا سون ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •