تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: تجربیات کوچک ولی گرانبها...

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

صحبت از تایر شد. فصل سرد در راهه و توصیه می کنم اصلا خسیس بازی در نیارین. من در آوردم چوبشو خوردم. اگه تایرهاتون صاف شده حتما عوضشون کنید یا لا اقل دوتای عقبی رو نو بندازین. اگه سر بخورین جلو رو می شه با فرمون جمع کرد ولی عقب!!!!!!!
    در ضمن همیشه تایر ها رو پر باد نگه دارین. دو سه پی اس آی اضافه زدین هم ضرر نمیکنه ولی کم باد = فاجعه.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

صحبت از تایر شد. فصل سرد در راهه و توصیه می کنم اصلا خسیس بازی در نیارین. من در آوردم چوبشو خوردم. اگه تایرهاتون صاف شده حتما عوضشون کنید یا لا اقل دوتای عقبی رو نو بندازین. اگه سر بخورین جلو رو می شه با فرمون جمع کرد ولی عقب!!!!!!!
    در ضمن همیشه تایر ها رو پر باد نگه دارین. دو سه پی اس آی اضافه زدین هم ضرر نمیکنه ولی کم باد = فاجعه.
    عماد جون شما انگار شانسی و بدون اجازه خدا زنده ای... این همه اتفاق بد که واست افتاده...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

عماد جون شما انگار شانسی و بدون اجازه خدا زنده ای... این همه اتفاق بد که واست افتاده...
    خیلی با مزه بود. دمت گرم اوس فرشاد. با آدم هایی که چاشنی طنز دارن حال می کنم.
    برای اینکه تاپیک شخصی نشه هم:
    سرعت ماشین و طول خط ترمز تا توقف با هم رابطه مستقیم ندارن. مثلا اگه 100 کیلومتر با یه ترمز شدید در 50 متر به صفر می رسه. 150 کیلومتر در 75 متر صفر نمی شه, شاید طول خط ترمز در 150 کیلومتر به 150-140 متر برسه. لذا از سرعتهای بالا پرهیز کنید یا اگه می رید این قضیه رو هم به خاطر بسپارید.
    مطلب دیگه هم اینکه ( باز هم به مناسبت فصل سرما) اگه ماشینتون ABS نداره بدون کلاچ ترمز کنید. در این حالت حد اکثر یه چرخ که چسبندگی کمتری داره روی هرزگرد قفل می کنه و چرخ دیگه به فرمون جواب می ده. راستی اگه خیلی خیلی شدید تو دنده و بدون کلاچ ترمز کنید امکان داره که موتور خاموش بشه و دردسر چند برابر بشه. خواهشا به جایی نرسونید که از این بلاها نازل بشه...

4. 3 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

باز هم فصل سرد...
    توی شب های بارونی میدان دید خیلی کم میشه و گاهی بعضی راننده ها از نور بالا استفده می کنن. وقتی راننده روبرویی نور بالا زده, قطرات بارون روی شیشه ماشین تبدیل به نقاط درخشان می شن و چشم تو فکوس کردن روی جاده و این نقطه های نورانی دچار مشکل می شه. تمنای بنده از همه دوستان اینه که وقتی ماشینی از روبرو می یاد تا وقتی از کنارشون رد می شه چراغ رو در وضعیت نور پایین نگه دارند. تو همین هفته هم وقت بذارن و تیغه های برف پاک کن رو هم عوض کنند و مخزن شیشه شور رو با مواد دارای صابون و الکل پرکنن.

6. 5 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به نظر میاد من تنها مشتریه این تاپیکم.
    معمولا همیشه به کاسه های ترمز کم لطفی می شه. چند وقته که کاسه های چرخ عقب رو سرویس نکردین؟ اگر سطح روغن ترمزتون پایین می یاد و نشانه ای از محل نشتی پیدا نمی کنید, به کاسه های فراموش شده یه سری بزنین. حتی اگه مشکل روغن هم ندارین, با یه سرویس و رگلاژ که هزینه ای هم نداره. از قابلیت ترمز و دستی قوی تری بهره می برین.

8. 2 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

به نظر میاد من تنها مشتریه این تاپیکم.
    معمولا همیشه به کاسه های ترمز کم لطفی می شه. چند وقته که کاسه های چرخ عقب رو سرویس نکردین؟ اگر سطح روغن ترمزتون پایین می یاد و نشانه ای از محل نشتی پیدا نمی کنید, به کاسه های فراموش شده یه سری بزنین. حتی اگه مشکل روغن هم ندارین, با یه سرویس و رگلاژ که هزینه ای هم نداره. از قابلیت ترمز و دستی قوی تری بهره می برین.
    البته مال پرايد و پيكان نميخواد ببرين براي رگلاژ يه چند باري درحالي كه ترمز دستي بالاست ماشين را جلو عقب كنيد خودش رگلاژ ميشه
    اساتيدد ديگه كودوم ماشين رگلاژ اتو ماتيكه ؟

10. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

باز هم توصیه های فصل سرد:
    دو گروه امکان داره در فصل سرد از کولر استفاده کنند, دیوانه ها و عاقل ها. . به این سامانه نازنین که باعث می شه تحمل جهنم تابستون ممکن بشه, در زمستون کم لطفی می شه. لا اقل 15 روز یک بار کولرتون رو برای چند دقیقه روشن کنید تا خوابه چند ماهه باعث خارج شدن سیستم از وضعیت روتین نشه. این طوری اوایل گرما در سال بعد هم تو صف شارژ گاز کولر قرار نمی گیرین. احتمال آسیب کمپرسور خیلی کمه ولی فرضا اگه ماشینتون زانتیا باشه فکر نکنم ریسکه 650 تومنی (قیمت پارسال, شاید هم بالاتر) رو بپذیرین. با ماشین هاتون دوست باشین...

12. 2 کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همیشه احتمال بدین که رانندگان اطرافتون سالم نباشن!

چند وقت پیش ستاری جنوب به شمال روی پل بودم یه دفعه راننده کامیون به راستش که من بودم انحراف پیدا کرد.هر چی بووووووووووق زدم انگار نه انگار. گفتم این یارو کره بخوام ادامه بدم ماشینم له می شه.زود نیم کلاجو پرش به جلو.
    این کارو کردم تازه درب عقب سمت راننده کشیده شد به سپرش.

خدا نسل هرچی آدم بی دقت و پرتٍ از رو زمین منقرض کنه!

14. این کاربر از behnam_mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

کارت سوخت رو فورا بعد از گذاشتن نازل بنزین بر ندارین. چند لحظه صبر کنین تا پیغام " کارت خود را بردارید" ظاهر بشه, ( در غیر این صورت امکان داره چند لیتری از سهمیه تون کم بشه). تمام پمپ های بنزین رو چک کنین و در منصف ترین پمپ بنزین بزنید. ( برای من پیش اومده به اجبار تو جاده بنزین زده باشم و باکم کمتر از اون چیزی که تو پمپ بنزین همیشگی بنزین می زدم, نشون بده). اگر یک پمپ بنزین مخصوص خودتون دارید, همیشه سوال کنید که قطع کن نازل سالمه یا نه.( برای من پیش اومده که در پمپ همیشگی خودم بنزین از باک سر ریز کنه بدون اینکه نازل با پر شدن باک قطع کنه). نذارین باکتون بیشتر از سه چهرم خالی بشه, چون بنزین ته باک وارد سیستم می شه و بیشتر باید انژکتور تمیز کنید و فیل تر بنزین تعویض کنید. اگر مامور پمپ براتون بنزین زد حتما انعام بدین.
    Last edited by سباستین; 28-09-2008 at 23:01.

16. این کاربر از سباستین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کارت سوخت رو فورا بعد از گذاشتن نازل بنزین بر ندارین. چند لحظه صبر کنین تا پیغام " کارت خود را بردارید" ظاهر بشه, ( در غیر این صورت امکان داره چند لیتری از سهمیه تون کم بشه). تمام پمپ های بنزین رو چک کنین و در منصف ترین پمپ بنزین بزنید. ( برای من پیش اومده به اجبار تو جاده بنزین زده باشم و باکم کمتر از اون چیزی که تو پمپ بنزین همیشگی بنزین می زدم, نشون بده). اگر یک پمپ بنزین مخصوص خودتون دارید, همیشه سوال کنید که قطع کن نازل سالمه یا نه.( برای من پیش اومده که در پمپ همیشگی خودم بنزین از باک سر ریز کنه بدون اینکه نازل با پر شدن باک قطع کنه). نذارین باکتون بیشتر از سه چهرم خالی بشه, چون بنزین ته باک وارد سیستم می شه و بیشتر باید انژکتور تمیز کنید و فیل تر بنزین تعویض کنید. اگر مامور پمپ براتون بنزین زد حتما انعام بدین.
    مورد آخر که گفتی باک از 3/4 ام خالی نشه تصور اشتباه خیلی هاست یکی میگه از نصف خالی نشه و خلاصه هر کی یه چیزی شنیده و بعضی ها هم اینطوری هر روز توی پمپ بنزینن. اولا ماشین ف ی ل تر بنزین داره که هر 20 30 هزار کیلومتر باید عوض شه قیمت بالایی هم نداره. دوما اصلا مکش بنزین از ته باک انجام میشه حالا چه پر باشه چه خالی از روی سطح بنزین توی باک که مکش نمیکنه پس فرقی نداره و سوما ماشین اینقدر تکون داره که مایع بنزین در باک به کل بیشتر به هم میخوره و ته نشینی کثافات خیلی خیلی کم انجام میشه. نمیدونم چرا بعضی ها بدون فکر هر چی مکانیکی ها گفتن بهش عمل میکنن. پی هر چقدر بنزین کثیف یا تمیز باشه باز بنزین از کف باک کشیده میشه.
    Last edited by becareful; 29-09-2008 at 12:42.

18. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •