توی هک شدنش که شکی نیست
امروز 300 تا سایت عربی رو هک کردن
این عربا هم اومدن تلافی کنن
احتمالا سرور آشیانه از دیتاسنتر آمریکا توسط عربا خریداری شده
این عربا فقط با پولشون میتونن یه کاری بکنن
عقل که ندارن
توی هک شدنش که شکی نیست
امروز 300 تا سایت عربی رو هک کردن
این عربا هم اومدن تلافی کنن
احتمالا سرور آشیانه از دیتاسنتر آمریکا توسط عربا خریداری شده
عقل که ندارن
100% هک شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات مدیریت سایت آشیانه
ما توی این چند روز، شب و روز بیدار بودیم که سایت های وهابیون را هک کنیم بخاطر کاری که چند روز پیش کردند و دامنه های سایت های مهم شیعه را هک کردند و امروز موفق شدیم .
پسورد سرور آشیانه امروز عصر عوض شد و شخصی که عرب بود کنترل آن را در دست گرفت. سرور آشیانه اختصاصی است و احتمال هک شدن آن توسط باگ های امنیتی remote بسیار ضعیف است. همچنین چون هاست دیگری بر روی سرور نیست احتمال هک شدن سرور به صورت local نیز صفر است. پس چطور این امر اتفاق افتاده است؟
با تماسی که با دیتاسنتر سرور که در آمریکا قرار دارد گرفتیم از ما اطلاعات کردیت کارتی که به وسیله آن سرور را چند سال پیش خریداری کرده بودیم خواسته شد!
در صورتی که این برای اولین بار است که همچین درخواستی از ما شده بود چون ما مشتری چندین ساله آنها هستیم ...
در هر صورت در حال پیگیری موضوع هستیم ولی احتمال می رود سرور توسط اعراب خریداری شده باشد حتی به مدت چند ساعت ....
ولی ایرانی اگر باشید از این امر ناراحت می شوید نه اینکه از فرصت پیش امده سوء استفاده کرده و مطالبی را عنوان کنید که به ایرانی بودن شما شک کنند ...
موفق و پیروز باشید
باید از هک شدن سایت ایرانی توسط غیر ایرانی ناراحت شیم نه اینکه خوشحال شیم
Last edited by casper66m; 23-09-2008 at 01:57.
بله.تایید میشه.
عقل که ندارن
سلام بچه ها
کسی zone-h رو چک کرده؟
من الان چک می کنم و بهتون خبر میدم این خبر درسته یا نه؟!
سايت دلتا هكر هك شد !!!
بچه ها متاسفانه نمی تونم سایت zone-h رو باز کنم ، اگر کسی باز کرد نگاه کنه !
همین طور که می دونید اگر هر کسی هر جای دنیا هر سایتی رو هک کنه باید تو این سایت ثبت شه و گرنه ادعاش دروغه همین طور که گروه آشیانه هر سایتی رو هک یا دیفیس میکرد تو این سایت ثبت می کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)