تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: در باره اموزش های gnomon

داره خودمونی میشه maxmen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای hrgh2 سلام من یه سوال کوچولو دارم میشه بگین دی وی دی 15 توش چی اموزش میده
    میدونین چرا پرسیدم چون دی وی دی 15 من فقط یه دی وی دی خام هست یعنی زده دی وی دی صفر بایت
    من تازه متوجه شدم الان رفتم ببینم که خام بود من از خود پی سی خریدم.
    یعنی بسته اموزشی رو به من ناقص دادن
    یه سوال من کدوم قسمت پی سی باید سوال کنم که چرا دی وی دی 15 من ناقصه خیلی ممون میشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اقا دستتون درد نکنه خیلی ممنون پس ادامه اموزش ساخت کارکتر هست
    در زمن اقایه gahirخیلی ممنون از لطفتون ولی خدایش جوابی که به من دادین
    خیلی گیج کننده بود من اصلا نفهمیدم.
    نه بابا گیج کننده نبود ، منظورم این بود که در فروشگاه پی سی دو نوع آموزش می فروشن ؛ یکی 17 دیویدی (معروف به Gnomen و دیگریش 16 دی وی دیه !) همین ، فک نکنم چندان گیج کننده باشه !
    16 دی وی دیه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال من میتونم با شما تلفنی صحبت کنم؟
    البته که نه ! (البته باید ببخشید ها چون مکانم متغییره (منظور نبودن موبال نیست))

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس یعنی هیچ جوره راه نداره باشه خیلی ممنون راستی شما در مورد سوال اخرم چیزی نمیدونی؟

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

رفیق من dvd 15 در مورد مادلینگ هست
    زیاد مهم نیست
    من dvd های 5 و 6 را بهت توصیه میکنم فقط تکنیکهاشون را یاد بگیر

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بعد خودت انتخاب کنی از کدوم دی وی دی شروع کنی؟
    دقیقا همین طوره...چون اگه خودتم دیده باشی...اینا فقط راه و روش هایه کلی رو بهت یاد میدن...تویه دی وی دیه 5 فقط رو صورت اونم خیلی کم کار میکنه و یهو نشون میده که کله بدن رو ساخته...مهم تویه این dvd ها اینه که بتونی راه روش ها رو متوجه بشی...مثلا تویه کارکتر سازی پلاگین poly boost واقعا یه نیازه بی برو برگرده...در ضمن قرار نیست سریع بتونی خوب بسازی...منم بعد از چندین تا طرح تونستم بالاخره کاراکترم رو کامل کنم و خوب درش بیارم...

اگه مبتدی بودن همون دی وی دی 17 هست خب اینارو بلدیم حالا واسه ادامه ساخت کارکتر یا دی وی دی3 ؟
    بستگی به خودت داره...من از کاراکتر خوشم میومد..سریع رفتم سراغه این کار...بعضی نمایه بیرونی و داخلی رو دوست دارن میرن سراغه dvd3 و ...

یه سوال اقای hoorezam شما یعنی الان دی وی دی 5و6رو یاد گرفتین؟!
    خوب نمیشه گفت کامله کامل...اما الان به حدی رسیدم که کاراکتر بسازم...تو ریگ کردن یکم مشکل دارم...اما این رو هم بگم...من تمامه وقتم رو رویه این dvd ها نذاشتم...رونده کلی رو ازشون یاد گرفتم و بعدش با تاتوریال های تو اینترنت شروع به کار کردم...مثلا تویه dvd5 صورت سازی رو با یه پلن شروع میکنه و همین طور ادامه میده...اما بدن رو نشون نمیده که چی کار کرده...و اگه این رو هم ندونی که روش های زیادی واسه ساخته کاراکتر هست،مطمعنا همون روش پلن رو ادامه میدی...در حالی که با سیلندر مودلینگ میتونی حالته کلیه بدن رو در زمانه اندکی در بیاری و بعدشم به صورتی که ساختی attach کنی...
    موفق باشی
    Last edited by ho0rezam; 29-09-2008 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا دست همتون درد نکنه فکر کنم فهمیدم چیکار کنم.

خدا حافظ.......

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در ضمن دوست من ، از کجا شروع کنی و به کجا برسی به خودت ربط داره : مثلا کسی اول دوست داره که نور پردازی رو یاد بگیره و براش میتونه از دی وی دی های 1 و 2 استفاده کنه و ربط داره به سلیقه و علاقه ی شخص طالب .

و در مورد آموزش 3ds Max شرکت Gnomen بگم که آموزش هاش بیش از حد سریعه (یعنی اول ضبطش کردن و بعد چون زمان آموزش هر مدل و مبحث شاید به بیش از 3 دی وی دی می رسید ؛ بخاطر همین اومدن سرعتشو زیاد کردن و بعد مدل ساز اومده روی فیلمی که سرعتیست ، صدا گذاری کرده ) . اگه از Quick Time Player استفاده میکنید ، با اختیار کم کردن سرعت ، می تونید به صراحت ببینید که چه کاری می کنه .

و واقعا این غیر معقوله که کسی بیاد و با این سرعت شگفت انگیز مدل بسازه اونم بی اشکال . ولی در آموزش نور پردازیش ، سرعت پخش مدیا درسته .

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونین بچه ها من در اصل میخاستم فعلا فقط مدلینگ کار کنم بعد برم سراغ اون یکی ها
    ولی مثل اینکه مدلینگ تو دی وی دی 15 بوده که از شانس ما دی وی دی ها ناقص هستن
    یعنی دی وی دی 15 من فقط یه دی وی دی خام هست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •