پس تا الان شد:
مجله ماشین.
نو آور
نسل برتر خودرو
دانش خودرو
هفته نامه دنیای خودرو
اتومبیل
سرعت
دیگه چی؟
پس تا الان شد:
مجله ماشین.
نو آور
نسل برتر خودرو
دانش خودرو
هفته نامه دنیای خودرو
اتومبیل
سرعت
دیگه چی؟
درسته تو ایران هیچ پیست استانداردی نیست ولی تست بعضی ماشین ها نیاز به پیست نداره و تو اتوبان و مخصوصا جاده میشه دررابطه با ماشین نظر داد ولی مجله ماشین بیشتر تست هاش تو سطح شهر انجام میده مثلا مقایسه هیوندای آزرا و تویوتا تویوتا آریون اگه علاوه بر شهر تو جاده هم انجام بشه جذاب تره
واقعا علم نویسنده تو رانندگی کمه البته بعضی از نویسنده ها وضعیتشون بهتره مثلا یادم میاد ب ام و سری 3 با بنر کلاس سی مقایسه کرده بود و در کمال تعجب گفته بود مرسدس اسپر تره بعید میدونم این تست تو هیچ جایی از دنیا این نتیجه بده
تعصب تا حدیش خوبه ولی نه دیگه زیاد بعضی از نویسندگان مجله دیگه خیلی تعصب دارن و این تو نوشتشون کاملا مشخصه
در رابطه با تست ها منم موافقم که مجله ماشین تو این زمینه از همه بهتر عمل می کنه و نتایجش هم به واقعیت خیلی نزدیکه ولی اخبار و خبر های مجله ماشین زیاد به روز و دسته اول نیست و تو این زمینه به نظر من بعضی از مجلات بهتر عمل می کنن
در کل مجله ماشین کامل ترین و بهترین مجله داخلی هست ولی یک سری مشکلات داره که اونم میشه حلش کرد
نوآور مجله خوبی هستش و مطالب آموزنده زیادی داره جدیدا هم که کمتر به ماشین مییپردازه و به نظر من بهتره
نسل برتر خودرو مجله جالبی نیست و همش ترجمه و گذاشتن مطالب سایت های خبری هستش و کمتر از خودش مطلب داره این مجله یک مشکل خیلی بزرگ داره و اونمک اینه که تو نوشته هاش خیلی بزرگ نمایی می کنه و فقط در رابطه با نقاط قوت یک ماشین مینویسه که این زیاد جالب نیست
البته 2تا نکته خوب این مجله داره یکی اینکه بعضی مواقع مقایسه ای جالبی از مجلات معتبر قرار میده و مورد بعدی کیفیت چاپ این مجله هست که خیلی خوبه
در رابطه با سایر مجلات زیاد اطلاع ندارم
اتومبیل هم تقریبا مثل نسل برتر هستش و مطالب یکسانی دارن .ولی بهتر از نسل برتر مطالب رو مینویسن و تمام مقاله رو صحیح و سالم میزارن .
در مورد بقیه هم میتونم بگم سرعت یه زمانی میخواست خوب بشه ولی نتونست .
خودرو یه هفته نامه هستش بعضی وقتا زیاد در پیت میشه
ولی دانش خودرو خیلی بهتر از مجله های دیگه هستش .ولی حالت عمومی زیادی نداره یعنی بیشتر مطالبش تخصصی هستن کیفیت خوبی داره .
نو آور سعی میکنه به همه چیز جا اختصاص بده و یه مجله علمی و فنی هستش .
در کل مجله ماشین یه مجله با مخاطب عمومی و مطالب روان و گیرا هستش و در کل شاخص خوبی برای مقایسه هستش و اگه امکانات و دانش فنیشون بالا بره میتونن هم رده مجله های بزرگی مثل موتوترند کار اند درایور بشن .
منم تقریبا 7 سال که مجله ماشین هر ماه می خرم می خونم
مجله نوآور هم همین طور از زمانی که امد
جفتشون مجله های مفیدی هستند و اطلاعات خوبی دارند
برنامه های fifth gear ; top gear رو هم یک مدت می بینیم
تاپ گیر رو من هم میدیم دیوانه تستهای جرمی کلارکسون و اون راننده مرموزشون هستم
یه بار یه رنجرور اسپرت رو با یه تانک mk-1 تست کرد این جرمی همون دراز رو میگم .
تاپ گیر تست هاش بی نظیره و ایده های جالبی برای تست هاش داره و بیشتر از همه چیز هم روی هندلینگ و سواری تاکید داره
ولی تو مجلات من car and drive بیشتر میپسندم و مقایسه هاش واقعا کامل و عالیه
دیروز نسل برتر خودرو ماه مهر ماه گرفتم
این مجله واقعا وحشتناک بود
تو تیتر صفحه اول زده استون مارتین در تهران بعد داخل مجله نوشته استون مارتین به تهران وارد شده و اینم مشخصاتش و نه عکسی از اتومبیل تو تهران هست و نه گزارشی
بعد در رابطه با کادیلاک cts vمطلب نوشته و جالب اینکه رکوردها و آمار ارقام این ماشین با بنز e63 مقایسه کرده اما تا آخر مجله متوجه این مساله نشده و همش نوشته c63
یک مقایسه هم بین پرادو و سانتافه نوشته که واقعا جالبه و همش از روی شنیده هاست و نه از روی آزمایش
مثلا نوشته که پرادو تو زمستون تونسته از برف دست نخورده به ارتفاع 40 سانت تو دمای 10 درجه زیر صفر عبور کنه برای همین قابلیت های off road این ماشین خوبه!!!!!!!!!!
در کل این مجله پر از اشکاله و فقط تو نوشتن مطالبش بزرگ نمایی میکنه
Last edited by corey; 26-09-2008 at 16:58.
با corey موافقم منم دیدم وحشتناکه
ولی اونی که تو میگی عصر نوین اتومبیل هستش .نه نسل برتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)