والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
سعی کنی مدیر هم میشی ؛ کاربر فعال سهله
همینه که خودت هم کاربر فعالی![]()
راهشو ياد گرفتيد به منم ياد بديد دي: لطفا
مشکلی نیست ، من اصلا دوست ندارم بشم (کاربر فعال یا مدیر)همینه که خودت هم کاربر فعالی![]()
پوشالیه چنین کاری !
حالا انگاری کاربر فعال چی هست !! هیچ امکانات خاصی نداره
حالا شما یه کاربر فعال هستید خوب .ali_ranger22
مزیت ها و مشقت های کاربرهای فعال بودن رو برای دوستان و کسی که تاپیک رو ایجاد کرده بگید تا بدونن هیچ نتیجه ای نیست !
دوســــت من كاربر فعال از عنوانش معلومـــه ديگه
اگه كمك دوستان تو فروم يا قسمتي كه زياد اطلاعات ازش داري پست بدي و كمك حال دوستان باشي و نكتـــه مهم هم اخلاقت شرطـــــه و مديران و همكارا شما رو زير نظر ميگيرن و اين عنوان رو بهت ميدن و هيچ پارتي بازي و از اين كاربر خوشش بياد يا نياد در كار نيســـت فعاليتت خوبـــه باشـــه چراااا اينكارو انجام ندن
...
من خودم اول تو سوني اريكسون فعاليت ميكردم كاربر فعال سوني اريكسونم كردن بعد از مدتي فعاليت در كل انجمن موبايل كاربر فعال اونجا شدم
موفق باشيد!![]()
چه برتی نسبت به کاربران معمولی داره ؟
متاسفانه به جز اضافه شدن 500 تا به Inbox پیغام ها هیچ ویژگی دیگه ای به کاربران فعال داده نمیشه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)