آره همونه.
قیمتش باید حدود 80 باشه و کاملأ می ارزه.
وقتی می تونی کروشال بگیری ، چرا پولت رو دور بریزی و پاتریوت بگیری؟
ظاهر رم های کروشال هم خیلی جذابن.
آره همونه.
قیمتش باید حدود 80 باشه و کاملأ می ارزه.
وقتی می تونی کروشال بگیری ، چرا پولت رو دور بریزی و پاتریوت بگیری؟
ظاهر رم های کروشال هم خیلی جذابن.
Crucial هم خیلی قشنگه ! هم با اون LED ابی رنگش تم قشنگی به کیس میده ! چراغاش دیده میشه از کاور بغل کیس
البته LED های روش میزان استفاده و مسیر و اصلاعاتی این چنینی میدند !
بله میارزه !
میتونی Tracer نگیری و مدل معمولیشو تهیه کنی که ولتاژشم از Tracer پایین تره و بهتر اور میشه. ( به غیر از Led هیچ تفاوتی با هم ندارند و هر دو از چیپ میکرون استفاده می کنند )
دو گیگ Crucial Ballistix معمولی باس 1066 هفته پیش 72 قیمت داشتم.
سلام. کلأ تفاوت زیادی با هم ندارند ، اما tracer جدید تره ، پس اگه tracer بگیره خیلی بهتره.
البته الان یک کم سخت پیدا می شن.
مال منم داره روي 1113 كار ميكنه با 2.2 ولت
به غیر از LED هیچ تفاوتی با هم ندارند و کاملا شبیه به هم هستند در نتیجه کسی که داشتن LED براش مهم نیست بهترین انتخاب همون Ballestix معمولی هست که قیمتش مناسب تر هست. جدید و قدیم هم نداره دوست عزیز و هر دو از یک چیپ استفاده می کنند. طبق گفته سایت کروشال هر دو از ولتاژ استوک 2.0 استفاده می کنند پس نتیجه می گیریم که Newegg به اشتباه مدل Tracer رو 2.2 زده و هر دو 2.0 هستند و تنها تفاوتشون همون Led هست که باعث میشه Tracer 10 دلار گرونتر عرضه بشه.
در کل به نظر من خرید هر دو اونها اشتباه هست و بهترین انتخاب خرید 4 گیگابایت Crucial Bullistix معمولی با چیپ میکرون ، باس 800 ، ولتاژ استوک 2.0 ولت ، تایمینگ 4 به قمیت مناسب 102 دلار از Newegg هست.
balestix من از 2.2 ولت استفاده ميكنه ولي
درب کنار کیس من شیشه ای است و داخل کیس کاملاً معلومه
زیبایی داخل کیس برای من مهمه ، بالستیک تریسر چراغ دار باس 800 4 گیگا بایتی حدوداً چند در میاد بخرم ؟!
باس 1066 الکی گرونه ، وقتی 800 تایمینگ 4 رو میتونی تا 1100 اور کنی چرا 1066 بگیری 20 ، 30 درصد پول بیشتر بدی !!!
تفاوت پرفورمانس ها هم تو گیم حداکثر 1 فریمه....
خلاصه چنده ؟!
ممنون
از نظر هیتسینک ها با هم تفاوت دارند کمی ! در ضمن 2.2 هست نه 2.0 ! توی سایت های معتبر میتونید ببینید Installation این رم رو که با 2.2 روی 800 با تایمینگ 4-4-4-12 ست میشه !
حواست باشه بعضی مدل ها با یه چیپ عرضه میشن و بعد مدتی چیپ رو عوض میکنن و باز همون مدله...پس اگه crucial هم گرفتی micron نبود ناراحت نشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)