پس دیگه به ReConnect نیازی نیست؟
ممنون.اینجوری راحت تره.یعنی خیالم راحت باشه که هر جا وسطش قطع شد دوباره وصل میشه و دانلود میکنه؟
پس دیگه به ReConnect نیازی نیست؟
ممنون.اینجوری راحت تره.یعنی خیالم راحت باشه که هر جا وسطش قطع شد دوباره وصل میشه و دانلود میکنه؟
بله دوست عزیز
شما هین الان میتونید یه تست کوچیک بزنید
با تشکر از راهنمایی دوستان و اینکه با صبر و حوصله جواب میدین.
دوست عزیز من تنظیمات رو اونطوری که گفته بودین انجام دادم.(عکس اول)بعد خودم واسه امتحان دیسکانکتش کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و کانکات نشد.ولی وقتی سیستم رو خاموش میکنیم و روشن میکنیم موقع روشن شدن خود بخود کانکت میشه به اینترنت.من اون خاصیت شروع دانلود در ابتدای بالا اومدن ویندوز رو تو iDM فعال کردم(عکس دوم).بنابراین حالا با رفتن برق مشکلی ندارم.
فقط میمونه اون قضیه که چرا موقع دیسکانکت شدن دوباره کانکت نمیشه؟این قابلیت واسم خیلی مهمه.
اینم عکس تنظیماتم:
ممنون و منتظرم راهنماییم کنین.
Last edited by KING iMAN; 21-09-2008 at 17:01.
ببین این برنامه موقعی به صورت اتوماتیک کانکت می کنه که چیزی واسه دانلد داشته باشی و وسط دانلود دیس کانکت شی . اگه در حال دانلود نباشی این برنامه کانکت نمی کنه
تایید میشه
شما وقتی فیلمهات رو با این داونلود میکینی ابتدا بر وری لیست فایلهایی که می خوای داونلود کنی راست کلیک کن و به Main Download Queue اضافه کن بعد برو به همین عکس دوم و برای گزینه های 2 و 3 و 4 هم تیک بزار بعد برو Start Scheduler در صفحه اصلی رو بزن تا داونلود شروع بشه
گزینه های 2 و 3 و 4 یعنی کدوما و واسه چی باید تیک بزنم؟
دوستان ببخشید که انقد سؤال میکنم.خداییش تو این تاپیک کلی چیز یاد گرفتم.حیفم میاد کامل یاد نگیرم.
البته اگه شما همون برای گزینه چهارم هم تیک بزارید کافیه
Number of retries for each file if downloading failed
یعنی تعداد دفعات ریداونلود برای زمانی که ارتباط قطع میشود
Excellent.
ممنون حسین جان و تشکر از بقیه ی دوستان.
با راهنماییهاتون کارم راه افتاد.
بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)