تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 58 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 580

نام تاپيک: 8 مگاپیکسل سامسونگ M8800

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

25 سپتامبر ، معرفی رسمی این گوشی .

بی صبرانه منتظرم ببینم چیه که هنوز نه عکسی و نه اطلاعاتی ازش هستش این همه سر و صدا کرده .

اه؟؟؟؟ممنونم امیر جان.مردم از بس رفتم سایت gsmarena که ببینم خبر جدیدی از این گوشی اومده یا نه...
    من که بی صبرانه منتظر معرفی و ریلیزشم...خدا کنه زود ریلیز بشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این گوشی کیبورد سخت افزاری داره ,
    رزولوشن صفحه هم 800 * 480 !!!!!!! (خواسته مشکل omnia رو نداشته باشه)

Samsung روی خیلی از گوشی هایی که میزنه WLAN نمیذاره , اگه این یکی هم نداشته باشه, من Omnia رو بیشتر قبول دارم.... چون WiFi خیلی برای من مهمه................

3. 2 کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اگه این رزولوشن رو امنیا داشت واقعا بی نقص میشد

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اگه این رزولوشن رو امنیا داشت واقعا بی نقص میشد
    امنیا چون ویندوز موبایله و اکثر برنامه هاش با رزولیشن 320*240 کار می کنند اگه رزولیشنش بره بالاتر دیگه برنامه ها خوب اجرا نمی شن واسه همین به نظر من واسه امنیا همین رزولیشن کافیه

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

Samsung روی خیلی از گوشی هایی که میزنه WLAN نمیذاره , اگه این یکی هم نداشته باشه, من Omnia رو بیشتر قبول دارم.... چون WiFi خیلی برای من مهمه................
    من می خوام : وقتی یه دکمه رو میزنی یه اسلحه دربیاد از توش

ببخشید که مزاح کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

فکر نکنم با این امکانات بی نظیری که داره با نذاشتن Wi Fi واسش ارزش گوشی بیاره پایین....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یکی دو روز دیگه معلوم میشه... ولی اگه WiFi نداشته باشه دیگه برای خریدن omnia دودل نمیشم.......

9. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

زمان دقیق ریلیز ( وارد به بازار ) Bresson :

25 سپتامبر = تاریخ معرفی گوشی

10 نوامبر = ورود به بازار

مخلصیم .

11. 6 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

زمان دقیق ریلیز ( وارد به بازار ) Bresson :

مخلصیم .

با این یه چیز سامسونگ خیلی حال میکنم.هنوز معرفی نکرده گوشیش تو بازاره.(15 روز فاصله بین معرفی و ریلیز)
    اگه سونی اریکسون همین کار و میکرد دیگه se باز ها چیکار میکردند.یه گوشی 9 ماه پیش معرفی کرده تازه میخواد ریلیز کنه بعد n نفر امضاشون رو .......

13. 3 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

من فکر میکنم سامسونگ میخواد گور نوکیا رو بکنه امسال و سال آینده ! خدا وکیلی نوکیا رو ببینین که یه طرح N81 زده اونو تو 3-4 مدل از گوشیاش با تغییر کمی پیاده کرده ! همینطور 2 سال پیش یه N95 زد همون امکانات رو با کمی تغییرات هنوز داره تو N85 و N79 و N96 و N82 و... میذاره... و تازه N95 ی که 2 سال پیش اومده ( و قطعا N95 های الان به کیفیت 2 سال پیش نیستن ! ) داره هم قیمت یه گوشی مثل G810 توزیع میشه ( تقریبا )
    ولی سامسونگ واسه گوشی های سیستم عامل دارش و بدون سیستم عاملش ( مثل F480 , اومنیا ) طرحهای سخت افزاری زیبا و در عین حال اینترفیس های اختصاصی و کاربر پسند تعریف میکنه... و حتی تو گوشی های جاواش مثل سری U و قبلشم سری G با تغییرات تو کل نرم افزار و همینطور اینترفیسش تونسته خیلیا که چندان راضی نبودن از جاواهای سامسونگ رو راضی کنه ( البته هنوز مشکلاتی مثل نصب برنامه داره که به نظر میرسه اونم به زودی حل شه ( با توجه به اینکه تو این گوشی مشترک با آرمانی قضیه رو حل کرده )
    اما نوکیا چی ؟ از گوشی های مضخرف جاواش شروع کنم که هر سال یه ادیشن به ادیشن هاش اضافه میکنه من که از ادیشن 2 تا 5 رو دیدم هنوز خیلی مشکلات بیسیک رو داره هنوز 5310 و 5610 ریست میشن ( چیزی که 6270 هم که 3 سال پیش اومد بازار این مشکل رو داشت ) ... نوکیا بیشتر از 5-6 سال رو سیمبین کار کرد نیومد یه اینتر فیس و ظاهر رو کمی تغییر بده... باطنش که بماند !
    نمیخوام زحمات نوکیا تو گسترش سیمبین رو نادیده بگیرم ( که الان اولین سیستم عامل تو گوشی های جهانه از نظر تعداد گوشی هایی که با این سیستم عامل فروش میره ) ... اما حس میکنم این رهی که نوکیا میره به ترکستانه...!
    به هر حال نوکیا سالها تو این زمینه بی رقیب بوده و منه مشتریم مجبور بودم سیمبین نوکیا رو بخرم ! ولی الان دیگه نه ! یه سال دیگه که 10-15 تا سیمبین تو بازار داشته باشه میخوام ببینم نوکیا چیکار میکنه...!

این M8800 هم امیدوارم ویندوز موبایل نباشه...! اصولا منطق من میگه وقتی گوشی های 8 مگا پیکسلی تازه اومدن و گرون هم هستن منطقی نیست که یه ویندوز موبایل هم توشون بچپونی و قیمتشو 30-40% بالا ببری ! من فکر میکنم در حال حاظر دوربین 3-5 مگ برای گوشی های ویندوز موبایل دار کافیه...

15. 6 کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •