اه؟؟؟؟ممنونم امیر جان.مردم از بس رفتم سایت gsmarena که ببینم خبر جدیدی از این گوشی اومده یا نه...
من که بی صبرانه منتظر معرفی و ریلیزشم...خدا کنه زود ریلیز بشه...
اه؟؟؟؟ممنونم امیر جان.مردم از بس رفتم سایت gsmarena که ببینم خبر جدیدی از این گوشی اومده یا نه...
من که بی صبرانه منتظر معرفی و ریلیزشم...خدا کنه زود ریلیز بشه...
این گوشی کیبورد سخت افزاری داره ,
رزولوشن صفحه هم 800 * 480 !!!!!!! (خواسته مشکل omnia رو نداشته باشه)
Samsung روی خیلی از گوشی هایی که میزنه WLAN نمیذاره , اگه این یکی هم نداشته باشه, من Omnia رو بیشتر قبول دارم.... چون WiFi خیلی برای من مهمه................
اگه این رزولوشن رو امنیا داشت واقعا بی نقص میشد
امنیا چون ویندوز موبایله و اکثر برنامه هاش با رزولیشن 320*240 کار می کنند اگه رزولیشنش بره بالاتر دیگه برنامه ها خوب اجرا نمی شن واسه همین به نظر من واسه امنیا همین رزولیشن کافیهاگه این رزولوشن رو امنیا داشت واقعا بی نقص میشد
من می خوام : وقتی یه دکمه رو میزنی یه اسلحه دربیاد از توش
ببخشید که مزاح کردم
فکر نکنم با این امکانات بی نظیری که داره با نذاشتن Wi Fi واسش ارزش گوشی بیاره پایین....
یکی دو روز دیگه معلوم میشه... ولی اگه WiFi نداشته باشه دیگه برای خریدن omnia دودل نمیشم.......
زمان دقیق ریلیز ( وارد به بازار ) Bresson :
25 سپتامبر = تاریخ معرفی گوشی
10 نوامبر = ورود به بازار
مخلصیم .
با این یه چیز سامسونگ خیلی حال میکنم.هنوز معرفی نکرده گوشیش تو بازاره.(15 روز فاصله بین معرفی و ریلیز)
اگه سونی اریکسون همین کار و میکرد دیگه se باز ها چیکار میکردند.یه گوشی 9 ماه پیش معرفی کرده
تازه میخواد ریلیز کنه بعد n نفر امضاشون رو ....
...
![]()
من فکر میکنم سامسونگ میخواد گور نوکیا رو بکنه امسال و سال آینده ! خدا وکیلی نوکیا رو ببینین که یه طرح N81 زده اونو تو 3-4 مدل از گوشیاش با تغییر کمی پیاده کرده ! همینطور 2 سال پیش یه N95 زد همون امکانات رو با کمی تغییرات هنوز داره تو N85 و N79 و N96 و N82 و... میذاره... و تازه N95 ی که 2 سال پیش اومده ( و قطعا N95 های الان به کیفیت 2 سال پیش نیستن ! ) داره هم قیمت یه گوشی مثل G810 توزیع میشه ( تقریبا )25 سپتامبر = تاریخ معرفی گوشی
10 نوامبر = ورود به بازار
ولی سامسونگ واسه گوشی های سیستم عامل دارش و بدون سیستم عاملش ( مثل F480 , اومنیا ) طرحهای سخت افزاری زیبا و در عین حال اینترفیس های اختصاصی و کاربر پسند تعریف میکنه... و حتی تو گوشی های جاواش مثل سری U و قبلشم سری G با تغییرات تو کل نرم افزار و همینطور اینترفیسش تونسته خیلیا که چندان راضی نبودن از جاواهای سامسونگ رو راضی کنه ( البته هنوز مشکلاتی مثل نصب برنامه داره که به نظر میرسه اونم به زودی حل شه ( با توجه به اینکه تو این گوشی مشترک با آرمانی قضیه رو حل کرده )
اما نوکیا چی ؟ از گوشی های مضخرف جاواش شروع کنم که هر سال یه ادیشن به ادیشن هاش اضافه میکنه من که از ادیشن 2 تا 5 رو دیدم هنوز خیلی مشکلات بیسیک رو داره هنوز 5310 و 5610 ریست میشن ( چیزی که 6270 هم که 3 سال پیش اومد بازار این مشکل رو داشت ) ... نوکیا بیشتر از 5-6 سال رو سیمبین کار کرد نیومد یه اینتر فیس و ظاهر رو کمی تغییر بده... باطنش که بماند !
نمیخوام زحمات نوکیا تو گسترش سیمبین رو نادیده بگیرم ( که الان اولین سیستم عامل تو گوشی های جهانه از نظر تعداد گوشی هایی که با این سیستم عامل فروش میره ) ... اما حس میکنم این رهی که نوکیا میره به ترکستانه...!
به هر حال نوکیا سالها تو این زمینه بی رقیب بوده و منه مشتریم مجبور بودم سیمبین نوکیا رو بخرم ! ولی الان دیگه نه ! یه سال دیگه که 10-15 تا سیمبین تو بازار داشته باشه میخوام ببینم نوکیا چیکار میکنه...!
این M8800 هم امیدوارم ویندوز موبایل نباشه...! اصولا منطق من میگه وقتی گوشی های 8 مگا پیکسلی تازه اومدن و گرون هم هستن منطقی نیست که یه ویندوز موبایل هم توشون بچپونی و قیمتشو 30-40% بالا ببری ! من فکر میکنم در حال حاظر دوربین 3-5 مگ برای گوشی های ویندوز موبایل دار کافیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)