شما پیشنهاد بدید. من دست به کار میشم.
من اهلش نیستم. ولی شما تصویر مناسب با سایز 240*320 بده. من میسازم.میشه یه تم قشنگ از متین 2 حنجره بسازی؟
درضمن امشب یا فردا یه تم قشنگ با آیکون های فلاهورن به اسم "جاده" قرار میدم. فعلا یه جاش مشکل داره!
حتما. تم هات قشنگ هستند.
بد نیست!
اینا مضخرفه، سعی کن بهترش کنی!
اصلا به تم سازی فکر نکن که ...
شما پیشنهاد بدید. من دست به کار میشم.
من اهلش نیستم. ولی شما تصویر مناسب با سایز 240*320 بده. من میسازم.میشه یه تم قشنگ از متین 2 حنجره بسازی؟
درضمن امشب یا فردا یه تم قشنگ با آیکون های فلاهورن به اسم "جاده" قرار میدم. فعلا یه جاش مشکل داره!
تم جدیدم آماده شد با نام "جاده" آماده شد. امیدوارم لذت ببرید.
این تم تغییراتی داشته که پایین عکس ذکر شده. امیدوارم لذت ببرید.
دانلود از پرشین گیگ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره اين تم جاده خيلي خوبه......در ضمن سعي كن از همين آيكنهات استفاده كن چون بهتر از قبليهاست..
این آیکن های فلاهورن که هم کیفیت بالایی دارن هم خیلی زیبا هستند. البته فکر کنم شما آشنایی داشته باشین!آره اين تم جاده خيلي خوبه......در ضمن سعي كن از همين آيكنهات استفاده كن چون بهتر از قبليهاست..
فعلا چون سال تحصیلی داره شروع میشه احتمالا طول بکشه تا تم های بعدی آماده بشه.
آره اينها همونهايي هستن كه تمساز معروف پيزرو جديدن تو تمهاش ميزاره.
سلام
پارسا جان ، دست گلت درد نکنه ، با این که من 6120 ندارم و مال داداشمه ، یه لحظه دلم از این ها خواست ....
واقعا قشنگ اند ، دلم نیومد با یه دکمه تشکر کنم ازت ( معذرت بابت اسپم )
یا حق
این طوری نگو آدم خجالت میکشه! :Blush:سلام
پارسا جان ، دست گلت درد نکنه ، با این که من 6120 ندارم و مال داداشمه ، یه لحظه دلم از این ها خواست ....
واقعا قشنگ اند ، دلم نیومد با یه دکمه تشکر کنم ازت ( معذرت بابت اسپم )
یا حق
---------------------------------------------------------------------------
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــله. جا داره بگم من ارادت خاصی به این تم ساز بزرگ دارم. و تقریبا همه تم هاشو از قدیمی و جدید دانلود کردم.آره اينها همونهايي هستن كه تمساز معروف پيزرو جديدن تو تمهاش ميزاره.
-------------------------------------------------------------------------
نکته ای که قصد داشتم بگم اینه که همه تم ها رو در پست اول قرار دادم. می خوام هر تم جدید می سازم توی پست اول قرار بدم که پیدا کردن تم ها بین صفحات تاپیک سخت نباشه!
اگه امکان داشته باشه این تم رو بدون تغییر آیکون یا با آیکون هایی که تو تم جاده استفاده کردی بزاری ممنون می شم
parsa حان اگر بتوني تمهات رو با آيكن اصلي گوشي هم عرضه كني ديگه معركه ميشه.........
الان که به شدت سرم شلوغه ولی چشم نسخه Default Icon رو هم می ذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)