سلام. مادربرد خیلی خوبیه . اما رم های ddr3 هنوز جا نیفتادند و بسیار گرون هستند و خریدشون اصلأ مقرون به صرفه نیست.
شما بهتره از رم های ddr2 استفاده کنید.
سلام. مادربرد خیلی خوبیه . اما رم های ddr3 هنوز جا نیفتادند و بسیار گرون هستند و خریدشون اصلأ مقرون به صرفه نیست.
شما بهتره از رم های ddr2 استفاده کنید.
من این سیستم رو پیشنهاد می کنم.
intel core 2 quad q6600 180t
asus p5q 150t
corsair 2x1gb 60t
ati radeon 4850 260t یا geforce 9800gt 210t
hhd w.d 320 gb 55t
odd. ploneer 35t
dvd rom hp 30t
power: gp580 b 85t
case: green 50t
البته تگه بازی نمی کنی ، می تونی یک کارت گرافیک بسیار ارزونتر بگیری.
ممنون دوستان کسی پیشنهاد دیگه ای نداره که بگه؟؟؟؟
اتفاقا برای بازی هم میخواهم میخواهم گرافیکش بالا باشه.
البرز جان نظرت در مورد مادربردی که هم از ddr2 و هم از ddr3 پشتیبانی میکنه چی هست ؟؟؟؟ امروز توی مجله خوندم مادر برد الایت گروپ مدل Ecs P45T-AD3 هم از ddr2 و هم از ddr3 پشتی بانی میکنه نظر شما در مورد چنین مادر بردهایی چی هست و چه مادر برد های دیگه ای با این مشخصات میشناسید؟؟؟که اگه بشه فعلا ddr2 بندازم بعد ddr3??? h اگه هم خوب نیست که هیچی قید ddr3 رو میزنم.
پیشنهادتم فکر کنم خیلی خوب باشه.
قیمت cpu qx9770 یا q9550 رو توی بازار نمیدونی؟؟؟
راستی روی مادر برد 4 هسته ای میشه cpu 2هسته ای انداخت؟
(ببخشید بعضی سوالاتم بچه گونست اطلاعاتم کمه توی سربازی بودم هیچ مطالعه ای نداشتم).
Last edited by rassool; 29-09-2008 at 16:04.
البرز جان نظرت در مورد مادربردی که هم از ddr2 و هم از ddr3 پشتیبانی میکنه چی هست ؟؟؟؟
من البرز نیستم ! من شاگردشم.این نوع بردها بی ارزش ترین ، مزخرفترین و بی مصرفترین بردهای بازار هستن !
اونقدر کاراییشون پایینه که به هیچ وجه توصیه نمیشن.
امروز توی مجله خوندم مادر برد الایت گروپ مدل Ecs P45T-AD3 هم از ddr2 و هم از ddr3 پشتی بانی میکنه نظر شما در مورد چنین مادر بردهایی چی هست و چه مادر برد های دیگه ای با این مشخصات میشناسید؟؟؟که اگه بشه فعلا ddr2 بندازم بعد ddr3??? h اگه هم خوب نیست که هیچی قید ddr3 رو میزنم.
پیشنهادتم فکر کنم خیلی خوب باشه.
گفتم که قید این بردها رو بزن. چون کاراییشون خیلی پایینه. قید DDR3 رو فعلا بزن.
قیمت cpu qx9770 یا q9550 رو توی بازار نمیدونی؟؟؟
بله میدونم ! QX9770 قیمتش 1 میلیون و 750 تومن هست ! QX9650 هم 1 میلیون و 270 تومن هست !!
راستی روی مادر برد 4 هسته ای میشه cpu 2هسته ای انداخت؟
بله . میشه.
(ببخشید بعضی سوالاتم بچه گونست اطلاعاتم کمه توی سربازی بودم هیچ مطالعه ای نداشتم).
نه دوست من. همه که به سخت افزار علاقه ندارن ، اگه هم اطلاعات خواستی ، بچه ها کمکت میکنن. ما هم در خدمتیم !![]()
ممنون دوستان نمیدونم چه جوری تشکر کنم ازتون انشاالله تا یه دو سه هفته دیگه سیستم رو میبندم.مسعود جان شما نظری دیگه ای نداری ؟پیشنهادی که البرز خان دادن خوبه؟؟
مسعود جان اتفاقا من به سخت افزارم خیلی علاقه دارم اما 2 سال در بند سربازی بودمهیچی از بازار نمیدونستم الان توی یه هفته این اطلاعات رو پیدا کردم
![]()
Last edited by rassool; 30-09-2008 at 12:10.
سلام.
بله . پیشنهاد آقا البرز خوبه . ولی به نظر من برد رو P5Q E بخری خیلی بهتره. بقیش هم عالیه.![]()
فرقشون چی هست قیمتشون چقدر با هم فرق داره؟؟؟![]()
فرقشون زیاده . مثلا شما میتونی رو P5q E سه تا گرافیک به صورت کراسفایر استفاده کنی. ولی P5q فقط توانایی پشتیبانی 1 گرافیک رو داره. ضمن اینکه در اورکلاک و امکانات تفاوتهایی دارن.
قیمت P5q E حدود 173 تومن هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)