پارسا اسپیس باشه مشکلی ندارهاگر تو پرشين گيگ آپ كني عاليه يا هر جاي ديگه كه لينك مستقيم بده.ممنون
در ضمن اگه با فرمت دیگه خواستید که با کیفیت باشه در خدمتیم
در خواست هم قبول می کنیم
پارسا اسپیس باشه مشکلی ندارهاگر تو پرشين گيگ آپ كني عاليه يا هر جاي ديگه كه لينك مستقيم بده.ممنون
در ضمن اگه با فرمت دیگه خواستید که با کیفیت باشه در خدمتیم
در خواست هم قبول می کنیم
Last edited by Ice Star; 20-09-2008 at 19:17.
Rapidshare که Upload میکنی! زود پاک میشه!!! یکجا آپ کن که موندگار باشه لینک مستقیمم بده !
فعلا بازی پیام را تو پارسا اسپیس آپلود کردم
لینک ها در پست 8 قرار گرفت
تا فردا بقیش را هم تو پارسا اسپیس آپلود می کنم
خوبه هر کاری می کنم نمی تونم تو پرشین گیگ آپلود کنم اگه تونستم تو اونجا هم آپلود می کنم
درخواست دیگه ندارید ؟
نمیشه بقیشم همون پارسا اسپیس آپ کنی
![]()
باشه الآن اپ می کنمنمیشه بقیشم همون پارسا اسپیس آپ کنی
همه ی فایل ها را تو پارسا اسپیس آپلود کردم و تو پست های خودشون گذاشتم
دمت گرم.
یک گل بود که خلیلی فصل پیش از پشت محوطه جریمه با پای چپ کات دار زد(فکر کنم به صباباتری بود)توی ورزشگاه آزادی.اگه می شه اونو بذار .اگه نفهمیدی بگو با عکس توضیح بدم.
می دونم کدوم را می گی ولی جاش این جا نیست درخواست گل دادن اما باشه برات پیدا می کنمدمت گرم.
یک گل بود که خلیلی فصل پیش از پشت محوطه جریمه با پای چپ کات دار زد(فکر کنم به صباباتری بود)توی ورزشگاه آزادی.اگه می شه اونو بذار .اگه نفهمیدی بگو با عکس توضیح بدم.
بفرما این هم گل خلیلی به برق شیرازیک گل بود که خلیلی فصل پیش از پشت محوطه جریمه با پای چپ کات دار زد(فکر کنم به صباباتری بود)توی ورزشگاه آزادی.اگه می شه اونو بذار .اگه نفهمیدی بگو با عکس توضیح بدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه هدیه ویژه دارم واسه همه ی پرسپولیسی ها
گل قیچی علی کریمی به استقلال سالش دقیق یادم نیست ولی فک کنم 78 بود که 2 - 2 مساوی شد
خلاصه این هم لینک
با فرمت 3gp
با فرمت wmvکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)