آخه من موندم اینا چقدر می نویسن فکر کنم داره دیگه از جمعیت ایران تعدادش بالاتر میره در ضمن دیگه فکر نکنم سود آنچنانی داشته باشه دلیلش هم مشخصه و قتیکه هنوز قبلیها رو ندادند می خوان ثبت نام جدید رو شروع کنند و به صورت نامحدود!!!
آخه من موندم اینا چقدر می نویسن فکر کنم داره دیگه از جمعیت ایران تعدادش بالاتر میره در ضمن دیگه فکر نکنم سود آنچنانی داشته باشه دلیلش هم مشخصه و قتیکه هنوز قبلیها رو ندادند می خوان ثبت نام جدید رو شروع کنند و به صورت نامحدود!!!
اينها ميخوان پول مردم رو از دستشون خارج كنند
نميگم كه ميخوان بخورن ها
اما حساب كن چند ميليارد تومن پول از دست مردم جمع بشه
چه اتفاقي ميافته دوباره گراني دوباره فشارهاي اقتصادي مردم
هميشه همينجوره اواخر سال كه ميشه مردم رو تحريك ميكنن كه موبايل بخرن
ماشين با درصدهاي ويژه دهه فجر و فلان و بهمان
بعد پولي كه شب عيد باديد تو اقتصاد خانواده و جامعه در جريان باشه ميره تو جيب بانگ
اگر ميخواهي سود كني برو پسته بخر
تخمه بخر
مغزگردو بخر
ببين چه سود باحالي بهت ميده
همه مردم رو با اين بازيها سر كار گذاشتند
سود خوب ميخواهين
با من تماس بگيريد راهنمايتون كنم
فكر بد نكنيد نه نتوركه و نه نوت بوك
بازار سنتي
كار سنتي
درآمد خوب
فقط بايد بازار رو بشناسي
تو تمام دنيا شما درخواست موبايل ميكني يكروزه بهت تحويل ميدن اونم با قيمتهايبسيار پايين
فقط تو مملكت ما اينجوريه
قربان همگي سياوش علوي
خاک تو سر ما با این اقتصاد بیمارمون!!!!
اقتصاد نيست كه باقلواست
بيمار كه چه عرض كنم درش تخته وتعطيل شده و الان رفيتم دفنش كرديم اقتصاد در گذشت خدا بيامرزه
دليلش رو هم كه اصلا اصلا نميشه توضيح بديم و يا با هم بحث كنيم كه همش سياسي بعد هم انجمن ف ي ل ت ر و بعد هم اعدام ...
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
اگر مديران سايت اجازه دهند يك بحث سياسي اقتصادي راه بيفته خيلي ازش استقبال خواهد شد
اما به دو شرط
1- مديران سايت اجازه دهند
2- هركس خواست تند روي كنه سريعا پستش پاك شه
به نيمه خالي نگاه نكنيد
حتما حتما به نيمه پر و خدماتي كه در حال اجراست پرداخته شود
سعي كنيم كه با كمك كردن به اضافه شدن حجم نيمه پر كمك كنيم
حتما شنيده ايد كه صدا سيما اعلام كرده پچه هاي گل پي سي ورد از ما هم جلوترند
اينو تو همين سايت خوندم
پس بيائيد با ايجاد راهكار كمك كنيم نه اينكه ضربه بزنيم
با تشكر سياوش علوي
سلامنوشته شده توسط سیاوش علوی
خواهش میکنم ... خوب آقای علوی میتونید این بحث رو شروع کنید ...
به شرطی که سایر دوستان هم که میخوان توی این بحث شرکت کنند منفی نویسی نکنند و بحث ها رو براساس منطق و دلیل پیش ببرند![]()
ممنون
آیا میشه چندتا نوشت میگن بیشتر از یکی نمیشه بنویسی اگه اینجوری باشه که نمیشه بده
راستی مافیا جان مگه محل زندگی شما سیسیل نیست پس چه جوری خط ثبت نام میکنید![]()
Last edited by hesam.rap; 01-01-2006 at 00:09.
بسمه الله الرحمن الرحيم
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
من با اجازه از ميثم عزيز تصميم گرفتم مبحثي سياسي اقتصادي در راه رشد و چگونگي شكوفايي اقتصاد ايران براه بيندازم
در تايپيك هاي گوناگون جسته و گريخته بعضي از دوستان پستهايي داده بودند كه بعلت خارج شدن از بحث اصلي با اين تذكر روبرو شده بودند كه اينجا جاي اين بحث ها نيست
من از همه دوستان عزيز خواهش ميكنم كه در اين تايپيك پر تلاش ظاهر شوند و همون طور كه خدمت سروران گراميم اعلام نمودم سعي شود به نيمه پر نگاه شود
اما بايد مقدار نيمه خالي را هم در نظر گرفت نه اينكه نيمه خالي را بعنوان سند عنوان كنيم
در يكي از هفته نانه ها خواندم كه دولت سازندگي و دولت اصلاحات بالاترين رقم رانت خواري دولتي را داشتند كه همه عزيزان اطلاع كافي و وافي دارند
اما وظيفه ما بعنوان يك ايراني نه بعنوان يك مسلمان كه البته تدين و دينداري ما مهم است نه مسلماني
چون در كشور ما و مسلما در اين سايت بدون شك عده اي هم از مذاهب ديگر عضو هستند پس بكوشيم تا به نيجه اي مثبت رسيد كه شما جوانان عزيز هستيد كه بايد آينده اين كشور را در دست داشته باشيد
دوستاني را ديدم كه حتي 20 سال هم نداشتند اما از نظر علمي بسيار توانا و پر بار هستند
پس دست كمك بسوي شما عزيزان دراز ميكنم
سياوش علوي
بحث را از ثبت نام موبايل شروع ميكنم
ثبت نام موبايل براي سازمانهاي ذيربط دو استفاده بزرگ داره
1- موجودي نقدي دست مردم رو جمع ميكنن كه قدرت خريد مردم كم بشه
2- با اين پولهايي كه جمع ميشه ميرن ادواتي را ميخرند كه بايد از بوجه تعمين بشه وديگه نيازي به بودجه نيست پس از پول مردم براي مردم به نفع سازماني خاص كه خود باعث رانت خواري دولتي ميشود اگر مردم را در سود اين شركتها سهيم ميكردند و بابت پولي كه سرمايه گزاري ميشود سهمي به سرمايه گزاران پرداخت مينمودند چقدر مثمر ثمر تر بود؟
البته نه سودي كه بابت چند ماه تاخير پرداخت ميشود بلكه بصورت سهام كه مردم را بسوي بازار بورس سوق دهند
مثلا در تلويزيون تبليغ ميكنند كه اوراق مشاركت پنج ساله با x درصد سود چرا نميگويند كه اوراق مشاركت پنج ساله بدون سود اما با تعداد خاصي سهم؟
بافت اقتصادي جامعه ويران است
بيمار است
نياز به اصلاح دارد
و ما بايد بهترين راهكار را پيدا كنيم
با هم
بسم الله
سياوش علوي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)