با تشکر فراوان از شما این سی پی یو ( Core™ 2 Duo E4700(2.60GHz,2MB ) نسبت به سی پی یو 3000 فول کش خودم چقدر قویتره .
با تشکر فراوان از شما این سی پی یو ( Core™ 2 Duo E4700(2.60GHz,2MB ) نسبت به سی پی یو 3000 فول کش خودم چقدر قویتره .
E 4700
بالا تر از این بدرد مادربورد شما نمیخوره حتی اگه ساپورت کنه!
دوستان مادربرد منم کمی شبیه این مادبرد هست که در نام اون فقطDرو نداره بهترین سی پی یو براش کدومه.من گرافیک یک گیگ gt9500 روش دارم.GA-945PL-S3ممنون میشم راهنمایی کنید و برام یه سی پی یو دست دوم توی تهران بدید.ممنون.دم همه شما گرم
اینم ای دی من
mahmoodalaii
بیشتر مدل سی پی یو که برای شما ساپورت میگنه دو هسته ای با باس 800 هست
میتوانید یکی از اینها رو انتخاب کنید
Intel Pentium D 960(3.6GHz,4MB) 800 F1
Intel Pentium D 950(3.4GHz,4MB) 800 F1
Intel Pentium D 945(3.4GHz,4MB) 800 F1
Intel Pentium D 940(3.2GHz,4MB) 800 F1
Intel Pentium D 935(3.2GHz,4MB) 800 F1
قیمتاشون هم دور بر 50 تومن هست
تو پرشین تولز قسمت بازارچه بچه های زیادی هستند میفروشند
جواب منم دقیقا با همین نقل قول پایین یکیه
و متاسفانه این CPU بسیار سطح پایین هست حالا میشه پردازنده و گرافیک فعلیت را بگی ببینم میصرفه یا نه
اگر لیست که بالا گذاشته شده رو نگاه کنید
میبینیدE7200 رو ساپورت نمیکنه
مطمعن هستید آخه سوکت این پردازنده را زده PLGA 775 در حالی که سوکت مادربرد ایشون LGA775 هستش
شاید هم من یک P جا انداختم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست پردازنده های هست که این مادربورد (GA-945PL-S3)ساپورت میکنه
جلویE7200 نوشته N/A =N/A = Not support
اگر من جای شما بودم اینکار را نمیکردم چون معلوم نیست پردازنده دست دوم سالم باشه یا معیوب بعدش هم تفاوت اونقدر کم و نامحسوسه که اصلا حسش نمیکنی
بهتر هست اول رم را تا ۴گیگابایت بالا ببرید بعد تغییرات دیگر را اعمال کنید
منتها رم DDR2 براتون میخوره ۲ برابر رم DDR3
برای همین هم سیستم شما اصلا ارزش ارتقا را نداره ولی اگر به این زودیها سیستم نمیبندین
بهتره رم را بالا ببرید افزایش واقعا محسوسی خواهید داشت (تجربه شخصی چند سال پیش)
ویراش........................................ .................................................. ............................
Dual Channel DDR2 533 حداکثر رم ساپورت شده توسط مادربرد شما هست ولی شما DD2 800 هم بندازید مشکلی نیست فقط فرکانسش کمتر میشه میاد روی 533
همیشه رم را به صورت ۲ تایی بندازید وگرنه ضرر میکنید
اگر یک رم دارید فقط کافیه یک رم دیگر بندازید حالا مشخصاتش مهم نیست (هر دو روی رم کم سرعت تر سینک میشود)
برای بازی کامپیوتر هم بهتره گرافیک را بهتر کنی پیشنهاد من بستگی به پاور و بودجه شما دارد
Last edited by millad1388; 23-02-2014 at 14:29.
اگر منظورتون پنتیوم 4 با ۲هسته هست که فرکانس ۱۶۰۰ مگاهرتز نسل CORE اندازه فرکانس ۳۰۰۰ مگاهرتزی پنتیوم 4 هستش
پس تقریبا ۵۰ درصد قویتر میشود و خیلی خوب است به شرطی که با ۴ گیگابایت رم بتونی ازش استفاده کنی
هر چقدر رم از ۴ گیگابایت کمتر باشد همونقدر سرعت اجرای کارهای شما کمتر میشود با نسبتی تصاعدی
اگر رم شما ۲ گیگابایت هم باشد باز بهتره رم را بالا ببرید تا پردازنده چون تاثیرش بیشتر هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)