اگه میخوای گوشیو واقعا نگه داری دست دوم نگیری بهتره بهترین گزینه واست همون p1 هست .
اگه میخوای گوشیو واقعا نگه داری دست دوم نگیری بهتره بهترین گزینه واست همون p1 هست .
خودم این سونی اریکسون p1i رو پسندیدم ولی تو مشخصاتش نوشته مرورگراينترنت فقط HTML (Opera), RSS reader ؟؟ موردی نداره
بعد اینp1 اصلیش مال کجاست
صداش چجوریه
نظرتون در مورد نوکیا e61i
یا w950 چیه؟
ممنون
دوستان میخوام برم بخرما یه راهنمایی بکنید
فعلا سر در گم شدم
w950, p1 ,nokia9300 , p990 htcs710?
ممنون ولی نگفتین اصل و غیر اصل داره یا نه و اصلش کجاییه
جون اینایی که تو بازار هست چینیه ظاهرا و اینکه تو جعبه اش چی داره
دوست عزیز این گوشی تقلبی زیاد داره که به مرور زمان صفحه لمسی کند یا از کار خواهد افتاد و کلی مشکل داره ولی p1 اصل اصلا با این قابل مقایسه نیست صدای بهتر دوربین و خکینطور استحکام بالا اگه نوع تقلبی رو خریدین حساب کنید گوشی چینی خریدین به اسم سونی اریکسون خیلی دقت کنید از فروشنده فاکتور بگیرید حتما مهر زده باشه در ضمن سعی کنید ضمانت ازشون بگیرید که تقلبی بود عوض کنند و فاکتور مدرک محکمی هست سونی میدونید دیگه ساخت چین هست ولی چین درجه 1 نه از این الکی ها خیلی جنسش هم خوبه اگه سوالی بود در خدمتم
سلام
به نظر من هم P1 بگیری خیلی بهتره
همچنین اصلا گوشی دست 2 پیشنهاد نمیشه چون ریسکیه واسه خودش گوشی دست 2
در مورد w950 هم میگم گوشی خوبیه ولی دوربین نداره ولی بقیه چیزاش خوبه مثل صدا و نصب برنامه چون سیمبین هست
P1 260 تومن هم فکر میکنم گیر میاد
دز مورد اصل یا تقلبیش رو هم نمیدونم ولی فکر میکنم که باید ساخت چین باشه البته نه اون درجه 10
کمپانی سونی اریکسون توی چین هست![]()
p1 گزینه ی خوبی برای خریده ولی مطمئن باش همرا با ضمانت سخت افزاری بخری نه فقط نرم افزاری چون اکثر فروشگاه ها این گوشی ها رو اکثرا با ضمانت نرم افزاری میفروشن که خریدار متوجه نمیشه در ضمن فکر کنم اصل این گوشی مثل p990i فرانسوی باشه که فکر نکنم گیر بیاد
خیلیط ممنونم دوستان
امروز علاء الدین بودم p1 با گارانتی کامتل 300 تومن بود
در مورد اصل و تقلبی پرسیدم همه به اتفاق گفتند که گوشی چینی هست ولی ظاهرا گارانتی کامل با جعبه وکیوم هست به نظرتون میشه به همین استناد کرد ؟
ممنون
اقا این سونی اریکسون G700 چطوره
بین این و P1 و w950 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
و اینکه تو مشخصاتش نوشته مرورگراينترنت فقط HTML (Opera), RSS reader ؟؟ موردی نداره؟
ولی مال بقیه رو نوشته: WAP 2.0/xHTML, HTML؟
این جریانش چیه؟
Last edited by hajikhan; 22-09-2008 at 06:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)