در مورد سوال اولت باید بگم فکر نکنم جوملا ماژول امنیتی داشته باشه یعنی یه چیزی مثل نگهبان سایت توی نیوک (منظورت همین بود؟؟ ) اگه منظورت یه همچنین چیزی هست فکر نکنم جوملا داشته باشه در مورد سوال دومت هم راسیتش اطلاعی ندارم![]()
در مورد سوال اولت باید بگم فکر نکنم جوملا ماژول امنیتی داشته باشه یعنی یه چیزی مثل نگهبان سایت توی نیوک (منظورت همین بود؟؟ ) اگه منظورت یه همچنین چیزی هست فکر نکنم جوملا داشته باشه در مورد سوال دومت هم راسیتش اطلاعی ندارم![]()
ظاهرا جوملا Extension های امنیتی خوبی داره. ببینید :
ولی من تجربه کار کردن با اونا رو ندارم. اگه کسی می تونه ، کمک کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Login Confirmation plugin و jSecure Authentication ظاهرا خیلی به درد بخور هستند. یک نگاهی بکنید. ضرر نداره ...
سگ نگهبان در نیوک چیه؟ چه کاری انجام می ده؟
ممنونم
سلام دوستان. می دونم این تاپیک خیلی قدیمیه ، اما سوالم واقعا ضروریه. جستجو هم کردم جوابی نگرفتم. سایت جوملایی من -- شده، Index رو عوض کردم فایده نداشت. ایندکس template هم مشکلی نداشت که بخوام عوضش کنم. الان که ایندکس هکر رو پاک کردم صفحه اصلی داره error 404 رو نشون میده (404 - Component not found). لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم. ممنون.
مشکلتون چیه واضح تر بگید
جوملاست
شما آخرین بک آپت کی بود؟
شاید htaccess رو دست کاری کرده
نمیگه مشکل دقیقش چیه آخه
نه اگه آدرس شما جابه جا میشه
یا بعضی وقتا ارور میده
htaccess رو پاک و از اول نسخه سالم رو آپلود کنید
اگه اطلاعی ندارید خواهشا دست نزنید
دوست من
شما گفتی : کسی که سایت رو حک کرده بود، پسورد و نام کاربری admin رو هم عوض کرده بود.
پس هکر از طریق جوملا وارد شده و جوملای شما مشکل داره. شما باید پسورد های خاص انتخاب کنید ، با استفاده از کارکتر های: #$@! همراه با اعداد و کلمات انگلیسی و اینکه نام کاربری رو Admin قرار ندید !
راه های زیادی برای تغییر ظاهر صفحه اول سایت هست.
ویرایش فایل index.php یا حذف آن
ورود به ادمین جوملا و ویرایش منو "صفحه اصلی"
ورود به کنترل پنل هاست و redirect کردن مسیر پیشفرض دامنه.
بهتره دسترسی ها رو همونطور که دوستمون اشاره کردن درست کنید. جوملا رو همیشه به روز نگه دارید و اینم بگم تا وقتی اطلاعات شما از -- و امنیت به حد کافی نرسیده باشه. افزونه ها هیچ کمکی به شما نخواهند کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)