البته گيگابايت گرون تره ممكنه بهتر باشه؟
نه. به قیمت مربوط نمیشه. برندهای ATI در قسمت مرجع ، فرق چندانی ندارن و هر کدوم ارزونتر بود میخریم. ساپفایر هم برند فوق العاده ای هست و مو لا درزش نمیره !![]()
ببین دوست من ، برندهایی که کارتهای شرکت ati رو تولید میکنن ، در قسمت مرجع ( استفاده از فن و حافظه ی کارت ati ) یعنی همون کارتی که ati داده با تغییرات ظاهری و جزئی، فرقی با هم ندارن ، به همین دلیل ما هر برندی ارزونتر بود میخریم. چون بیمار نیستیم که الکی پول زیادی برای برند هم سطح بپردازیم ؟!!![]()
دلیلت رو واضح بگو. من با دلیل محکم قانع میشم !![]()
سلام
آقا جدیدا رو شده که Sapphire و ZOTAC یک شرکت هستند در واقع!!!
دوستانی که انویدیا استفاده میکنند از کیفیت محصولات ZOTAC و سر و صدای راه انداخته شده توسط این جناب به خوبی خبر دارند!
ولی کلا من خودم محصولات خود شرکت ATI رو در زمینه ی کارت گرافیک خیلی بیشتر از بقیه قبول دارم اما حیف که دسترسی نیست!
با این که 4870X2 از 4870 ضعیف تر هست هم مخالفم!
درسته در بعضی مواقعا کارایی هاشون تقریبا برابر میشه اما ضعیف تر که نیست قوی تر هم هست.
سلام
کی گفته 4870x2 از 4870 ضعیف تره!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاراییشون برابر میشه!یا خدا!4870x2 دو هسته ای 4870 هست!شاید منظورت 3870x2 , 4870 بود!؟
Zotac هم مثل قبلی هست تفاوت خاصی ندارن دارن زیاد روش تبلیغات می کنن چند تا از این شرکت های خودمون هم رفتن که یه سری از این برند رو وارد کنن!حسابی هم براش سر و صدا راه انداختن!یا شایدم وارد کردن من خبر ندارم!؟کلا به غیر از HIS IceQ4 بقیه با هم هیچ فرقی ندارن(تقریبا!) اینم چون فقط خنک کننده بهتری داره (مخصوصا برای 4850!) متمایز شده!
![]()
سلام
آقا اشتباه شده!
من 3870X2 رو خوندم X24870 همون پستی که شما تایید اش کردی!
ولی در مورد بنچ مارک رو حرفم هستم خودم تو یه سایت معتبری(اسم اش یادم نیست ولی احتمال قوی تامز بود) نتایج تست رو مرور میکردم به نتیجهی جالبی بر خوردم در یک آزمون 4870 و 4870X2 تقریبا یک فریم رو میدادن
اگر گیر آوردم براتون میذارم گرچه این بنچ ماکر مال موقعی بود که هنوز یکی دو هفته به عرضه ی رسمی 4870X2 مونده بود!
البته من هنوز به نتونستم خودم رو قانع کنم که همچین چیزی دیدمولی دیدم
زوتک هم تبلیغات اش کلا قویه! پارتنر خوبی برای انویدیا هم شده این اواخر![]()
اين دو امكان نداره
x2 دو هسته اي هستش امكان نداره
من خودم هزار جا ديدم فريم ريت اين دو هسته اي خيلي بيشتره
در مورد فرق برند ها بايد بگم كه خيلي مقايسه ها رو خوندم از نظر امكانات جانبي و خنك كنندگي خيلي فرق دارن مثلا اين گيگابايت فقط يه سي دي همراشه ولي ماله ساپفاير 5 تا سي دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)