تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: آیا ویندوزو میشه کپی کرد؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

بهترین راه همین استفاده از نورتون گاست است که دوستمون گفته شما با اون یک بکاپ بگیر و راحت برگردونش رو هارد جدیدت . انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشه! خیلی راحت. و به نوع هارد هم ربطی نداره
    عجب!!
    عزیزم حتی اگه Mac Address فرق کنه اونوقت ویندوز کپی شده به مشکل برمیخوره مگه اینکه با ترفندهایی موقع کپی رفع اشکال کنی دیگه تفاوت هارد که دیگه جای خودش داره!! البته بقول استاد lord_ashkan_z امتحانش مجانیه.ضمنن اگه بناست با norton ghost ایمیج بگیره چرا بره سی دی هیرن رو دانلود کنه؟!!!!! توی انجمن نرم افزار نسخه های مختلف norton ghost گذاشته شده و حجمشونم کمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oxford2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Great Britain

پيش فرض

از دوستان عزیز واقعا متشکرم. ولی اینجوری که من فهمیدم هیچکدوم خودشون اینکار رو امتحان نکردن (حداقل اینو ذکر نکردن). پس واقعا نمیشه 100% گفت که جواب میده.

حالا اگه کسی خودش امتحان کرده و واقعا مطمئنه لطفا به من جواب بده. درضمن بی زحمت اسم برنامه ای هم که استفاده کرده بگه.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب!!
    عزیزم حتی اگه Mac Address فرق کنه اونوقت ویندوز کپی شده به مشکل برمیخوره مگه اینکه با ترفندهایی موقع کپی رفع اشکال کنی دیگه تفاوت هارد که دیگه جای خودش داره!! البته بقول استاد lord_ashkan_z امتحانش مجانیه.ضمنن اگه بناست با norton ghost ایمیج بگیره چرا بره سی دی هیرن رو دانلود کنه؟!!!!! توی انجمن نرم افزار نسخه های مختلف norton ghost گذاشته شده و حجمشونم کمه
    میشه بگی چه مشکلی ؟
    ترفند ؟ توضیح میدی ؟

دوست خوبم حرف شما متین هست ، اما در صورتی که ایشون بخوان توی شبکه این کار رو انجام بدن . MAC آدرس رو میشه به صورت نرم افزاری تغییر داد و هیچ مشکل خاصی به وجود نمیاره . موضوعی که ممکنه مشکل ایجاد کنه ( تنها در محیط شبکه ) شماره SID کلاینت ها هست که نباید شبیه هم باشه که به کمک ابزار Sysprep میشه ویندوز رو قبل از انجام عملیات کپی کپسوله کرد تا این مشکل به وجود نیاد . راه های دیگه هم داره . ( نرم افزار )

بهر حال در مورد این دوستمون فکر نمی کنم مشکل خاصی براشون پیش بیاد .

نقل قول نوشته شده توسط oxford2008
    از دوستان عزیز واقعا متشکرم. ولی اینجوری که من فهمیدم هیچکدوم خودشون اینکار رو امتحان نکردن (حداقل اینو ذکر نکردن). پس واقعا نمیشه 100% گفت که جواب میده.

حالا اگه کسی خودش امتحان کرده و واقعا مطمئنه لطفا به من جواب بده. درضمن بی زحمت اسم برنامه ای هم که استفاده کرده بگه.
    دوست خوبم من وقتی مجتمع فنی تهران کار میکردم ، حدود 60 تا سیستم داخل شبکه رو به همین روش ویندوز ریختم . با کمک نرم افزار Norton Ghost . اما در مورد هارد 2 ترابایت ، تا به حال با این حجم هارد کار نکردم . راستی یه موضوع دیگه ، اگر مشکلی به وجود بیاد هم فکر نمی کنم ضرر کنی . نهایتش اینه که درست نمیشه و هارد 2 ترابایت رو مجدد فرمت میکنی و خودت ویندوز میریزی دیگه . اطلاعات که قرار نیست با Norton Ghost از روی هارد 80 Cut بشه . پس به نظر من تست کن .

تا بعد ....

4. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oxford2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Great Britain

پيش فرض

دست شما دردنکنه. حالا خیالم راحت شد که حداقل با یه متخصص سروکار دارم. بسیار ممنون.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •