تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: درخواست براي تكميل shop.script.premium

داره خودمونی میشه mztd006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فرقی نمی کنه !!!

11

حرفت کاملا درسته
    ممنون دانلود میکنم
    اونم چشم
    الان رو کدوم قسمت داری کار میکنی؟

من الان دارم روی ترجمه کامل سی ام اس و رفع نواقص قالب های فروشگاه کار میکنم می دونید با اینکه فایل زبان فروشگاه رو فارسی کردم ولی تمام بخش های فروشگاه فارسی نشده(بعضی از بخش های فروشگاه بوسیله فایل زبان فارسی نمیشه) و همین طور بعضی از ترجمه ها به فارسی مشکلاتی داره که باید رفع بشه همین طور فقط 5 تا از 13 قالب فروشگاه فارسی شده و نواقصی هم داره که باید رفع بشه بعلاوه اینکه یک قالب جدید برای این اسکریپت طراحی کرده ام
    همچنین قسمت نصب کننده(اینستالر) فارسی و دو فایل راهنمای( خرید از فروشگاه و کسب درآمد با مشارکت در فروش) با فرمت پی دی اف تهیه کرده ام و در حال تهیه دو فایل راهنما برای نحوه نصب و آپگرید و راهنمای معرفی و استفاده از این اسکریپت هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فرقی نمی کنه !!!

11

فراخوان دعوت به همکاری و درخواست کمک در مورد فروشگاه ساز فارسی
    دوستان گرامی من و دو نفر دیگه از دوستان( داوود جان و آقا مهدی) داریم روی این فروشگاه کار میکنیم که یکی از بهترین ها در نوع خودش هست و امکانات فوق العاده و جالبی داره و در صورتی که امکاناتی مناسب ایران بهش اضافه بشه، فارسیزاسیون !! مشکل خیلی ها حل میشه
    من قصد دارم به زودی یک سایت پشتیبان برای این فروشگاه ساز راه اندازی کنم به این وسیله ازهمه افرادی که به هر نوعی می تونند کمک کنند مخصوصا پی اچ پی کارها و گرافیست های علاقه مند به همکاری دعوت به عمل میاد(لطفا پیغام خصوصی بگذارید)
    داوود جان
    در مورد تقسیم کار که گفتی این یه طرح کلیه که من خیلی وقت پیش کشیده بودم اما حالا باید بعضی از قسمت هاش تغییر کنه که من منتظر نظرات شما دوستان هستم در کل فکر میکنم باید این پروژه رو به صورت اپن سورس شروع کنیم(شرکت سازنده این اجازه رو داده) و البته بوسیله ارائه هاست و دومین و نصب اسکریپت یه درآمدی هم کسب بشه تا به هر حال افراد تمایلی برای کار کردن داشته باشن (همون طور که خیلی از پروژه های اپن سورس دیگه از جمله یه فروشگاه ساز فارسی دیگه به اسم فارسی کامرس این کار رو میکنه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

الان مشکل کارت دقیقا کجاست؟
    کجا گیر کرده ای.
    اگه میشه یه لینک از فروشگاهی که میگی بهم بده تا دانلود کنم ببینم ارزش داره یا نه!
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فرقی نمی کنه !!!

11

الان مشکل کارت دقیقا کجاست؟
    کجا گیر کرده ای.
    اگه میشه یه لینک از فروشگاهی که میگی بهم بده تا دانلود کنم ببینم ارزش داره یا نه!
    موفق باشی

مشکل این فروشگاه یه ادیتور متن فارسی بعلاوه سازگاری با روشهای خرید پستی توی ایران مثل ایران مارکت سنتر هست
    لینک دانلود هم توی پیغام خصوصی برات دادم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فرقی نمی کنه !!!

11

دوستان گرامی من خودم مشکل ادیتور فارسیش رو حل کردم(پدرم دراومد 110صفحه در مورد موتور الگو سازی smarty مطلب خوندم تا فهمیدم چیکار باید کرد!!)

یه چیزی که خیلی برای من جالبه اینه که این تاپیک 15 تا پست داره که ده -دوازه تاش مال خودمه،خیلی ها این تاپیک رو نگاه میکنن ولی دو سه نفر بیشتر علاقه نشون نمیدن ،نه به این خاطر که این موضوع جالبی نیست برعکس ملت در به در دنبال همچین چیزی هستن شاهد این ماجرا هم همین بخش مدیریت محتوا توی پی سی ورد و خیلی فروم های دیگه هست من فکر میکنم این نشان بارز این موضوعه که ما ایرانی ها دنبال لقمه حاضر آماده و مال مفت و مجانی میگردیم (قابل توجه دوستانی که فکر میکنن اینطور نیست)

6. این کاربر از mztd006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان گرامی من خودم مشکل ادیتور فارسیش رو حل کردم(پدرم دراومد 110صفحه در مورد موتور الگو سازی smarty مطلب خوندم تا فهمیدم چیکار باید کرد!!)

یه چیزی که خیلی برای من جالبه اینه که این تاپیک 15 تا پست داره که ده -دوازه تاش مال خودمه،خیلی ها این تاپیک رو نگاه میکنن ولی دو سه نفر بیشتر علاقه نشون نمیدن ،نه به این خاطر که این موضوع جالبی نیست برعکس ملت در به در دنبال همچین چیزی هستن شاهد این ماجرا هم همین بخش مدیریت محتوا توی پی سی ورد و خیلی فروم های دیگه هست من فکر میکنم این نشان بارز این موضوعه که ما ایرانی ها دنبال لقمه حاضر آماده و مال مفت و مجانی میگردیم (قابل توجه دوستانی که فکر میکنن اینطور نیست)
    به بقیه حرفت کاری ندارم چون بحث داره
    اما خب مشکل اینم که حل کردی الان کجای پروژه هستی؟
    در ضمن فایل ارسالیت هم مشکل داره!
    Last edited by muhammadinfo; 03-10-2008 at 19:28.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فرقی نمی کنه !!!

11

به بقیه حرفت کاری ندارم چون بحث داره
    اما خب مشکل اینم که حل کردی الان کجای پروژه هستی؟
    در ضمن فایل ارسالیت هم مشکل داره!

بله این موضوع جای بحث زیاد داره که البته بهتره ما ادامه ندیم!!
    فایل مشکلی نداشت تست کردم (اما اگر شما مشکلی داری با یه برنامه اف تی پی غیر از اونی که خود ویندوز داره سعی کن)
    حالا اضافه کردن یه لینک خرید پستی مونده که من فکر میکنم باید اینجوری اضافه بشه البته مطمئن نیستم ولی این جوری درست به نظر میاد
    حالا اگه از دوستان چیزی به فکرش میرسه یا کمکی از دستش برمیاد بسم الله
    Last edited by mztd006; 04-10-2008 at 00:12.

پروفشنال mummified's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آمل

4

دوستان سلام
    مرسی از زحمات شما
    من هم با شما موافقم که ایرانی ها بیشتر دنبال لقمه حاضر و اماده هستند ولی خوب چه میشه کرد.
    منم دلم پره!
    فقط کافیه تا شما یه سی ام اس دین دستشون و اونها اونو میگیرن و با تعویض نام کپی رایت به نام خودشون اونو آپ میکنن.
    خوب چه میشه کرد؟
    شما بگین؟ بالاخره باید به همون ضرب المثل رجوع کرد که میگه:
    تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
    یعنی باید یه کاری رو انجام بدی و بقیه مفت استفاده کنند.
    منم اطلاعات بسیار زیادی در این زمینه ندارم ولی حاضرم باهاتون همکاری کنم.
    به زودی باهاتون تماس میگیرم.
    موفق باشین

داره خودمونی میشه satartitaniom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    پروژتون به کجا کشید؟
    من می تونم در مورد وب سرویس خرید از واسطه های پست(یعنی مورد دوم)کمک کنم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •