حالا که دارید تو همین رنج قیمت میگید میشه بفرمایین بهترین کارت گرافیک Agp 8x چیه , گرونترم شد عیب نداره
حالا که دارید تو همین رنج قیمت میگید میشه بفرمایین بهترین کارت گرافیک Agp 8x چیه , گرونترم شد عیب نداره
بله دوست عزیز این مدل plus هم خوبه فقط همون طوری که می دونید کارتهای سری plus(+) دیگه توسط شرکت سازنده به نهایت فرکانس هسته و حافظه و سایه زن رسیدن و اصلا نمیشه بیشتر بهشون فشار اورد!(اورکلاکشون کرد!) پس با همون مدل عادی هم تقریبا میشه به همین فرکانس رسید ولی برای پایداری بیشتر و کسی که اهل اورکلاک نیست مدل plus خیلی مناسبتره قیمتشون هم که بسیار نزدیکه!کلا برند sparkle خیلی مناسبه برای این مدل از سری 9600.
![]()
سلام
نظر من رو بخواید یک ریال هم خرج سیستم های AGP نکنید!!!چون این کارتها خیلی گرونتر از همتای PCI E خودشون هستند و خیلی سخت گیر میان!و کیفیتشون نسبت به کارتهای PCI E پایینتره!!!ولی اگه اصرار دارید بالاترین کارت AGP فکر کنم 7800GT باشه با برند sparkle که تقریبا نایاب هستش!!!قیمتش رو هم ندارم ولی اگه باشه کمتر از این رنج هست.بازم توصیه می کنم عجله نکنید و با چند ماه صبر و افزایش بودجه یه ارتقای کلی بدید که خیلی بهتره.
![]()
حتی تو اینترنتم چیز زیادی ازش پیدا نمیشه اما مثه اینکه اینه :
Geforce 7800 GT will be indeed clocked at 400 MHz core and 1000 MHz memory and will feature 20 pipelines
اگه اینجوره فکر کنم 6600GT خودم قوی تر باشه که
ممنون به هر حال![]()
با سلام
اقا این کارت گرافیک ati 4850 که هم قدرت 8800gtx هستش چه طور قیمتش 225 تومن هست . ایا این کارت های ati مشکلی دارند یا چی
خیلی ممن.ن میشم اگه جوابم رو بدید
با تشکر
نه دوست من هیچ مشکلی ندارند بنده خودم 4870 دارم و همانطوری که خبر دارین از gtx 260 هم چند درصد قویتر هستش به راحتی تا الان که دو روزه دستم رسیده بازی ها رو باهاش تست کردم هیچ مشکلی نداره فریم بسیار بالایی هم میده.مطمعنم در اینده با درایورهای جدید بهتر هم میشه.ببینید 8800 دیگه discontinue شده و بازار ایران هم خودتون میدونید که چه خبره هر جا هر جوری خواستن میفروشن به خاطر همین قیمتش بالا هست.به نظر من ati اینده ی روشن تری نسبت به انویدیا داره و به همین دلیل هم من 4850 رو به شما پیشنهاد می کنم.
سلام
خیر.کی گفته این دو تا هم قدرت هستند!!؟؟4850 خیلی بهتره!خواستی بگو بنچمارک هم بزارم.قیمت کارتهای ATI متناسب با قیمت جهانیشونه و مشکلی هم ندارن ولی کارت Nvidia تو ایرن گرون فروخته میشن!!
![]()
همونطور که ارباب سایه ها گفت ، 4850 خیلی بهتره و خواستی بگو من هم تست دارم ! مشکل 4850 خنک کردنش هست که شما با بالا بردن دور فن میتونی این مشکل رو حل کنی .
سلام ...
قیمت این کارت چنده ؟!
ممنون ...
رفتم دنبال قطعاتم خوب اینجا یعنی شمال قیمتها یه خورده بالا هستش و هم اینکه ادمهای ... زیاد هستن و من می ترسم به من یه چیز دیگه قالب کنن به خاطر همین رفتم دنبال نرم افزار های تست سخت افزار تونستم ماله سی پی یو و مادر برد رو گیر بیارم ولی ماله گرافیک یعنی gpu-z رو گیر نیاوردم می خواستم از شما که این برنامه رو برای من بذارین
راستی می خوام یه سی پی یو معمولی بگیرم و یه گرافیک قوی تر نظر شما چیه؟ ایا این قطعات با هم ست هستن:
main:p5q
cpu:e7200 or e8400
vga:4850 /9600gt /9600gso
ram:2gig /800bus
دیگه هارد هم نمی خوام بگیرم و فعلا فقط گرافیک قوی مهمه .راستی چطوری می شه فهمید باس رم چقدره؟
و زحمت اصلی من برای شما : اگه می شه عکس تمام قطعات بالا رو که با برنامه های مختلف مثلا(cpu-z / gpu-z و ...) مشخصاتشون معلوم شده رو برام بذارین تا من تو همون مغازه همه ی قطعات رو چک کنم تا سرم کلاه ره
اگه حوصله ندارین روزی عکس یه قطعه تست شده رو بذارین
دوباره ببخشید که شما رو تو زحمت انداختم منتظر جوابهای خوب شما هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)