براي همه مدل ها هم ميشــــه كه به جاي N70 مدل گوشي خودشون رو بنويسن بفرســــتنـــ![]()
براي همه مدل ها هم ميشــــه كه به جاي N70 مدل گوشي خودشون رو بنويسن بفرســــتنـــ![]()
سلام
گوشی من Nokia 3110 Classic هست که چه اس ام اس می فرستم و چه با 140 تماس می گیرم میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست . حالا میشه خودم دستی تنظیم کنم ؟ اگه میشه از چه منویی چه چیزهایی را وارد کنم ؟
با تشکر
سلام
بهترين كار اينه كه به شماره 130 با ايرانسل يا 09351300000 با ديگر خطوط تماس بگيريد . 100% بايد فعال بشه فقط يه نكته بايد حتما با اون كاربر ارتباط برقرار كنيد نه اينكه اون مرحله بگه شما هم انجام بديد
سلام
خیلی ممنون .
از یه سایت دیگه یک سری تنظیم دیدم که البته اکثرشون با مشخصات گوشی من یکی نبود ولی دست و پا شکسته انجامشون دادم فعلاً که تونستم وصل بشم . فقط نزدیک 100 تومان از شارژم کم کرد . این gprs ایرانسل چه موقعی مجانیه که استفاده کنیم ؟
یه زمانی مجانی بود!!! الان همیشه پولیه!از یه سایت دیگه یک سری تنظیم دیدم که البته اکثرشون با مشخصات گوشی من یکی نبود ولی دست و پا شکسته انجامشون دادم فعلاً که تونستم وصل بشم . فقط نزدیک 100 تومان از شارژم کم کرد . این gprs ایرانسل چه موقعی مجانیه که استفاده کنیم ؟
سلام
گوشی من nokia n70 هست
در قسمت data bearer
فقط گزینه packet data هست
و گزینه gprs نیست .
چطور میتونم اظافه کنم . اونجا فقط حالت select هست
ورژن سیستم عاملم هم vodafone هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)