تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 43

نام تاپيک: p30 هم p30 قديم

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

متقرفه در حال تغییرات هست ...
    انجمن متفرقه دوباره کی راه می افته؟

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

بابا راست ميگن ملت
    من 10 بار يه سوالو پرسيدم و ميخواستم ارسال كنم مدام logout ميشدم
    تمومه مغزم داغون شد
    سايت خوب سايتيه كه هميشه خوب باشه نه تو 24 ساعت 4 ساعت در حال بهينه سازي فروم باشه...
    (بنم نكنيداااااااااااا)

در حال انتقال سایت به سرور های جدید هستیم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشيد
    نمي دونم چرا p30 مثل قديم نيست .
    هيچكس يه مقاله توپ جديد نمي زاره
    ياد ايامي كه MB_Danger مقاله هايي رو مي زاشت كه توي وب تك بودن (هنوز هم با اينكه ني اد ولي مقاله هايي كه نوشته بود از بهترين هاست)
    تكنيك برتر بهترين اموزش هاي ويژوال بيسيك رو مي ذاشت
    harypotter بهترين مديريت رو مي كرد و.....
    الان هر چي مي اي و مي ري يه اموزش به درد بخور پيدا نميشه
    تازه سرعتش هم خيلي كند شده. يادمه يه زمان براي اينكه وارد مجيد ان لاين بشي مي بايست چندين دقيقه منتظر باشي اما اينجا خيلي زود لود مي شد .ولي حالا همه چيز بر عكس شده !
    راستي چرا اينجوري شده.همه به فكر اينن كه تعدادپست هاشون زياد بشه؟!

اخه......!
    سلام...
    با توجه به اینکه به انجمن مقالات اشاره شده لازم دیدم توضیحاتی رو خدمت دوستان عرض کنم ...

مطمئنا شما به اندازه کافی به محیط پیرامون دقت نمی کنید و شاید هم بی دلیل اظهار نظر می فرمایید.
    بنده قبل از اینکه مدیر انجمن مقالات و آموزش ها باشم ، همکار انجمن مقالات بودم و یاد ندارم که اینقدر مقالات اختصاصی گذاشته شده باشه . شما اگه دقت بفرمایید حتی قوانین به این منظور تغییر کرده ، کافیه به انجمن مقالات سر بزنید و تاپیک های مهم شده رو ببینید ، همگی برای اولین بار در پی سی ورلد قرار داده شده اند و از هیچ جایی کپی برداری نشده است و این خودش یه حسن خیلی بزرگ !
    مدیریت انجمن مقالات هم فکر نمی کنم هیچگونه مشکلی داشته باشه ، همکار انجمن هم ، مجید عزیز بدون استثنا به تمامی درخواست ها پاسخ میده ، بنابراین اظهار نظر شما از هیچ جنبه ای درست نیست.
    موفق باشید.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من مدت زیادی نیست که عضو هستم ولی 2-3 سالی هست که p30 میام .

مثلا تو بخش لپ تاپ که من چرخ می زنم انگیزه ی ملت صفر شده 2 نفرم که میومدن کمک دیگه نمیان .

الان انگیزه ها کم رنگ شده . با اضافه کردن کاربرای فعال و مفید + کمی تجدید نظر در قوانین انجمن ها ( از وقتی انجمن لپ تاپ تغییر کرد قانون عوض شد باید بگم اوضاع اون بخش خیلی بد شده و هنوزم انجمن تو شوک به سر میبره . این چه قانونی هست که هرکی واسه 1 سوال یه تاپیک بزنه و هر روز تاپیک ها بره زیر خاک و باز فردا همون سوال تکراری . می تونین قبل و بعد تغییرات رو مقایسه کنین و ............. البته من واسه ی این حرفام که نمی دونم نقض کدوم قانون هست 10 روز بن شدم... )

خلاصه مطلب :

انگیزه کم شده - مدیرا کم میان ( انجمن متفرقه کجاست مدیرش ؟ چرا نمیاد ؟ و .... ) - سایت هم به 3.7.2 ارتقا کنه خیلی ها جذب میشن که عقلشون تو ...... .

موفق.....

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

(بنم نكنيداااااااااااا)
    دوست عزیز من نمیفهمم شما از این انجمن شاکی هستین یا خوشتون میاد

خب اگه انقدر ناراضی هستین دیگه چرا نگران بن شدنتونین؟؟؟؟! واقعا برام جای سوال داره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

متقرفه در حال تغییرات هست ...
    الان وضعیت ثابتی نداره که کسی بخواد راضی یا ناراضی باشه نسبت به قبلش

بیشتر توضیح میدین ؟ چون بنده حداقل در لیست تاپیک های شما ندیدم چیزی که شما میفرمایید رو !

الانش رو نمیگم که در حال تغییرات هست ، چندین هفته گذشته منظورمه

خیلی وقته اینجام با خیلی ها برخورد داشتم و خیلی چیزها دیدم برای همین فعالیتی که شما مد نظرتون هست نداشتم که تاپیکش موجود باشه .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

شک نکنید مدیران p30 جزء فوق العاده ترین ها هستند که توی هیچ فرومی نمونه هاشون پیدا نمی شن .

همشون توی قسمتی که فعالیت می کنند تخصص کامل را دارند .

انگشت شمار سوالی هست که توی p30 بی جواب باقی بمونه .

مثل فروم های دیگه نیست که چند تا بچه شده باشن مدیر اون .

به قول داداش Mohammad اکثر مقالاتی که توی p30 هست اولین بار توی پی سی مطرح شده و الان توی اکثر فروم ها بدون منبع گذاشته شده .

موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شک نکنید مدیران p30 جزء فوق العاده ترین ها هستند که توی هیچ فرومی نمونه هاشون پیدا نمی شن .
    بله از همین تعریف و تمجید از خود مشخصه
    کی میگه ماست من ترشه !

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

بله از همین تعریف و تمجید از خود مشخصه
    کی میگه ماست من ترشه !
    دوست عزیز ایشون همکار هستند نه مدیر که شما میفرمائید از خودشون تعریف کردند
    در ضمن سند حرف ایشون خیلی ساده در دست توانمند شماست.....
    اسم انجمن های دیگه رو تایپ کنید ....عضو بشید ....فعالیت کنید ....بعد بیاد انجا بگید مدیرا از خودشون تعریف میکنند حق دارند یا نه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام...
    با توجه به اینکه به انجمن مقالات اشاره شده لازم دیدم توضیحاتی رو خدمت دوستان عرض کنم ...

مطمئنا شما به اندازه کافی به محیط پیرامون دقت نمی کنید و شاید هم بی دلیل اظهار نظر می فرمایید.
    بنده قبل از اینکه مدیر انجمن مقالات و آموزش ها باشم ، همکار انجمن مقالات بودم و یاد ندارم که اینقدر مقالات اختصاصی گذاشته شده باشه . شما اگه دقت بفرمایید حتی قوانین به این منظور تغییر کرده ، کافیه به انجمن مقالات سر بزنید و تاپیک های مهم شده رو ببینید ، همگی برای اولین بار در پی سی ورلد قرار داده شده اند و از هیچ جایی کپی برداری نشده است و این خودش یه حسن خیلی بزرگ !
    مدیریت انجمن مقالات هم فکر نمی کنم هیچگونه مشکلی داشته باشه ، همکار انجمن هم ، مجید عزیز بدون استثنا به تمامی درخواست ها پاسخ میده ، بنابراین اظهار نظر شما از هیچ جنبه ای درست نیست.
    موفق باشید.

البته توهين به شما نمي كنم .شما بسيار مدير خوب و با معلوماتي هستيد اما از حال و هواي خود پي سي ميگم
    من اومدم يه سوال پرسيدم (سوال ساده)اما هيچك نيست كه جواب بده.(در خواست نرم افزار)
    مثلا بعضي از مقاله هايي كه MB_Danger پارسال گذاشته بود الان بقيه كاربرا ميان دوباره مي ذارن .مثلا پارتيشن بندي يا نصب ويندوز در كمتر 5 دقيقه و.......
    هرچي تاپيك زده ميشه اموزش هاي به درد نخوري هستند و فقط براي بالا بردن تعداد پست ها هستند.

در مورد اينكه ميگيد كدوم اموزش تخصصي گذاشته شده نمونه هاش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در انجمن فتوشاپ فقط تاپيك رو كه ميبينن يا حالا دانلود مي كنن(خيلي ها دانلود هم نمي كنن)سريع ميان يه پست مي زنن براي تشكر. براي چي؟ زياد شدن پست ها..من نمي دونم چرا دكمه تشكر رو درست كردن
    سايتهاي ديگه ميان از نظر كاربرانشون استفاده مي كنن براي بهتر شدن سايت ؛بچه ها ي اينجا هم يه كلمه كه حرف مي زنن پشتش قيد مي كنن كه بنم نكنين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •