من هم میگم ان81 بگبر بخاطر این که اکثر زنها از گوشی های کشویی خوششون میاد......هم این که بازی های جالبی هم داره واسه سر گرمی![]()
من هم میگم ان81 بگبر بخاطر این که اکثر زنها از گوشی های کشویی خوششون میاد......هم این که بازی های جالبی هم داره واسه سر گرمی![]()
اولآ که از همه شما ممونم به خاطر راهنماییا
دومآ آره یه 5 سالی هست که زن ذلیلم
در مورد ایمت خودش خوشش میاد و اونطوری که میدونم میتونه از پسش بر بیاد و فکر نمیکنم کار کردن براش سخت باشه.
انتظار اون از گوشی اینه که پخش موزیک خوب باشه که هم سامسونگ این مزیت رو داره هم N81 و اینکه بتونه بازیهای انگیج رو بازی کنهچون تا همدیگرو میبینیم گوشیمو میگیره میره تو انگیج و میشینه بازی میکنه که این هم N81 داره ولی این مورد زیاد زیاد مهم نیست یعنی اگه گوشی هم انگیج نداشته باشه مهم نیست و هم اینکه توی انتخاب قیافه خیلی سخت گیره که از بین این همه گوشی فقط از قیافه این 3 تا گوشی خوشش اومده مخصوصآ از سامسونگ ولی تا الان نه من نه خودش دستش نگرفته تا ببینیم چطوریه مثلآ سامسونگ مدل i450 رو دستش گرفت خوشش نیومد مخصوصآ از دکمه هاش حالا نمی دونم این F400 هم دکمه هاش همینطوریه یا نه.
در مورد سونی اریکسون هم اصلآ نهآنتی سونی اریکسونه
بازم ازت ممنونم به خاطر راهنمایی امیدوارم بتونم با کمک شما بچه ها یه انتخاب خوب براش داشته باشم
از شما هم ممنونم
اگه N81 براش بگیرم که نوع سادش رو میگیرم چون فکر نمیکنم بیشتر از 2 گیگ احتیاج داشته باشه ولی از نظر اینکه بخواد برنامه یا بازی بریزه درست مثل ماهاست و برنامه و بازی و مخصوصآ انگیج براش نسبتآ مهمه ولی اگه این آخری هم نباشه زیاد ناراحت نمیشه بیشتر براش قیافه و راحتی استفاده از دکمه های گوشی مهمه که بین این همه گوشی فقط این 3 تا گوشی رو پسندیده.در مورد F400 باید بگم بیشتر روی این گوشی نظر داره اونم به خاطر قیافش ولی شایدم از جلو ببینتش خوشش نیاد و دکمه های شماره گیرش راحت نباشه درست مثل i450 که خوشش نیومد بیشتر میخوام بدونم کسایی که با F400 کار کردن چطور دیدنش.در مورد سونی اریکسون هم همونطوری که گفتم ضده سونیه و اصلآ خوشش نمیاد.
از شما هم بازهم تشکر میکنم
سلام یونس جان ممنونم که تو هم داری منو راهنمایی میکنی
خودم هم بیشتر روی سامسونگ نظر دارم ولی میترسم بعد از مدتی سیستم عاملش خستش کنه چون اهل عوض کردن گوشی نیست و میخوام اگه دارم یه چیزی براش میگیرم تا چند سال براش خوب کار کنه.N81 بیشتر این قابلیت رو داره فکر کنم چون سیستم عاملش بیشتر این اجازه رو به کارب میده ولی فکر میکنم از نظر قیافه و راحتی کار سامسونگ باید جلوتر باشه فقط تنها چیزی که میمونه اینه که سامسونگ رو از جلو ببینه و خوشش بیاد مخصوصآ از دکمه هاش که میخواد راحت باشه و موقع تایپ کردن صدا نده چون i450 سامسونگ براش راحت نبود و از دکمه هاش خوشش نمی اومد توی سایت gsmarena هم رفتم درباره F400 چیزی ننوشته تا ببینم چه معایب و مزایایی داره.بازم امیدوارم بتونم با کمک همه شما یه انتخاب خوب داشته باشم
با این تفاسیر همون ان81 بهترین گزینس عطا جان ....
به نظر من 8گیگشو بگیر .... بالاخره یه روزی اون 8گیگ لازم میشه .....
خب اينكه كاري نداره برو تو يه مغازه بگو هر دوتاشو بت بده تست كن ببين راحته يا نه...رو N78 هم ميتوني فكر كني...معايب رو هم تحقيق ميكنم ميام ميگم بت انشالله...![]()
به دلیل اطلاعات ناقص پست رو ویرایش کردم .
بیشتر از 350 تا 370 نمی تونم دم به خاطر همین اگه n81 بگیرم ساده رو میگیرم بعد فوقش چند وقت دیگه اگه احتیاج پیدا کرد رم 8 میندازیم توش
Last edited by sarmast65_ata; 10-09-2008 at 21:36.
همون n81 رو بگیر....8 گیگ
من چند سال پیش با چند تا گوشی سامسونگ کار کردم اصلا دیگه بدم میاد از سامسونگ.
دسترسی به منوهاش خیلی سخت بود و برای تنظیمات کلی باید میگشتم تا پیدا میکردم.
آره باید همین کار رو بکنم و تستش بکنم
در مورد قیمت N78 چیزی نمیدونم الان توی تاپیک قیمت پست دادم چون بیشتر از 350 تا 370 نمیتونم بدم.
اگه بتونی در مورد معایب و مزایای F400 چیزی پیدا کنی شرمندم میکنی چون با N81 کار کردم و گوشی نسبتآ راحتی هستش.
منم خودم به شخصه تا الان با گوشی های سامسونگ کار نکردم و نمدونم کار باهاشون راحته یا نه به خاطر همین بیشتر دوست دارم با خصوصیات F400 آشنا بشم الان داشتم یه Reviewداشتم از این گوشی میخوندم از دوربین و پخش موزیکش خیلی خیلی تعریف کرده فقط درباره دکمه ها و راحتی کشویی این گوشی چیزی ننوشته که به احتمال زیاد باید خودم تست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)