ببين اصلا نگران نباش!!!!
مهندسي شيمي رشته ي خيلي خوبه
من خودم در مورد اين رشته تحقيق کردم از همه پرسيدم...حتي کسايي که اين رشته رو خوندن و اونايي که فارغ التحصيل شده بودن سر کار مي رفتن
بقيه هم که دانشجو بوودن راضي بودن
ببين اصلا نگران نباش!!!!
مهندسي شيمي رشته ي خيلي خوبه
من خودم در مورد اين رشته تحقيق کردم از همه پرسيدم...حتي کسايي که اين رشته رو خوندن و اونايي که فارغ التحصيل شده بودن سر کار مي رفتن
بقيه هم که دانشجو بوودن راضي بودن
منم تو اين اوضاع افتضاح، مهندسي شيمي شريف قبول شدم، به نظر شما ميتونم سال سوم تغيير رشته بدم؟؟
اگه از من میپرسی 100% برو....
مخصوصا اگه دانشگاهت معتبره...
منم تو اين اوضاع افتضاح، مهندسي شيمي شريف قبول شدم، نگفتيد به نظر شما ميتونم سال سوم تغيير رشته بدم؟؟!!!!!!!!!!
اگه از من میپرسی 100% برو....
مخصوصا اگه دانشگاهت معتبره...
من مهندسي شيمي صنايع گاز زاهدان قبول شدم مي گن معتبره مخصوصا اينكه فوق داره و خوب هم قبول مي شن تو فوق
ببین عزیزم شما میری یه ترم میخونی...حالا باید ببینی رشته های پایینو قبول شدی... که کارنامش اومده
بعد نمیدونم چطور میشه که تغییر رشته بدی ..البته تو دانشگاه شریف بعید میدونم همچین اتفاقاتی بیفته..
من امسال مهندسي شيمي صنايع گاز قبول شدم كه از بهمن شروع ميشه
اما سوال من در اين مورد كه من الان تا بهمن چه كنم درس بخونم يا ... چه درسايي بخونم و...
بدبختانه از همه ي دوستان اينطوري عقب افتادم از لحاظ درسي هم متوستم آيا امكان داره من هم با اونا تمومش كنم يا نه
حاضرم ترم تابستونه هم بگيرم و...
بايد چنتا واحد كلا پاس بكنم و هرترم چند واحد حداقل بگيرم تا سه سال و نيمه تمام شه
اطفا دوستاني كه تجربه دارن كمكم كنن
يه سوال ديگه هم دارم در كل يه رشته مهندسي مثل مال من به خريد لب تاپ چقدر احتياج داره
بخرم ميارزه يا نه چون ميرم خوابگاه مي دونم دهن مهنشو سرويس مي كنن![]()
میتونی ریاضی و فیریک عمومی که تو ترم یک اکثر رشته های مهندسی هست رو بخونی ..اما سوال من در اين مورد كه من الان تا بهمن چه كنم درس بخونم يا ... چه درسايي بخونم و...
برای ریاضی به احتمال زیاد حساب دیفرانسیل و انتگرال جورج توماس و برای فیزیک هم فیزیک هالیدی رو لازم داری ...اکثر مطالبشون همون درس های دبیرستانه مخصوصا فیزیک...
از همه نه ... یکیشون خودم ...بدبختانه از همه ي دوستان اينطوري عقب افتادم
فعلا از نظر درسی لازم نیست ولی برای سرگرمی تو خوابگاه خوبه ...يه سوال ديگه هم دارم در كل يه رشته مهندسي مثل مال من به خريد لب تاپ چقدر احتياج داره
بخرم ميارزه يا نه چون ميرم خوابگاه مي دونم دهن مهنشو سرويس مي كنن
کجا قبول شدی..؟
...موفق باشی...
بهترین کار اینه که مشغول خستگی در کردن و تفریح بشی و مساله رو خیلی جدی نگیری. همین که واحدهایی رو که می گیری نزاری برای شب امتحان کافیه. هیچ نیازی به پیش پیش خوندن نیست.
برای هفت ساله تموم کردن هرترم باید حدود 20 واحد بگیری و تابستونم دو سه واحدی بگیری. اما از من می شنوی زیاد عجله نکن. معلوم نیست دوستهاتم 4 ساله تموم کنند. درضمن چه اصراریه که همزمان تموم کنید؟ پیشنهاد می کنم بجای اینکه بکوب واحد پاس کنی از جنبه های دیگر دوران دانشجویی بیشتر لذت ببری.
بدبختانه زاهدانکجا قبول شدی..؟
شما كجا قبول شديد؟
بله؟؟؟!!برای هفت ساله تموم کردن هرترم باید حدود 20 واحد بگیری و تابستونم دو سه واحدی بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)