تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: داغ شدن بیش از حد Cpu !

داره خودمونی میشه jalal69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همین مشکل رو من هم داشتم فن سی پی یوم و عوض کردم درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان گرامی مشخصات سیستم من به شرح زیر است : پاور = lexus p4 400w رم = 512 گرافیک =256 پردازنده = اینتل 3200 مادربورد = asrock ... فکر نکنم پاور خراب باشه یعنی مطمئنم ... چون دلیل اصلی خاموش شدن سیستم سی پی یو هست ... از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه و بگه چه بلایی سر پردازنده اومده که دماش از 38 درجه به 77 درجه میرسه !!! و خاموش یا رستارت میشه ؟ از دوستان کسی نمیتونه بگه چقدر باید خرج کنم ؟ آیا باید سی پی یو رو عوض کنم یا میشه پیش یک تعمیرکار برد و درستش کرد ؟ آیا اشکال از مادربورد هم میشه باشه ؟ ممنونم ...
    Last edited by msf32; 11-09-2008 at 15:42.

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

سلام دوستان گرامی مشخصات سیستم من به شرح زیر است : پاور = lexus p4 400w رم = 512 گرافیک =256 پردازنده = اینتل 3200 مادربورد = asrock ... فکر نکنم پاور خراب باشه یعنی مطمئنم ... چون دلیل اصلی خاموش شدن سیستم سی پی یو هست ... از دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه و بگه چه بلایی سر پردازنده اومده که دماش از 38 درجه به 77 درجه میرسه !!! و خاموش یا رستارت میشه ؟ از دوستان کسی نمیتونه بگه چقدر باید خرج کنم ؟ آیا باید سی پی یو رو عوض کنم یا میشه پیش یک تعمیرکار برد و درستش کرد ؟ آیا اشکال از مادربورد هم میشه باشه ؟ ممنونم ...
    تو سيستم شما يه برنامه هست كه پروسس رو زياد به خودش اشغال ميكنه و باعث افزايش دما ميشه
    ببين فن پردازنده درست كار ميكنه ؟
    خمير سيليكن داره ؟
    بستاش شل نيست ؟

4. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shomare13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به احتمال 70 درصد فن سي پي يو سيستم شما خرابه و بايد تعويض بشه، يه پيشنهاد ديگه هم دارم : اگه زياد دوروبرت گردو خاك نيست و بچه كوچولو تو خونه ندارين ، درهاي كيست رو باز كن تا هوا بخوره و قطعاتش هميشه خنك باشه . من از همون روز اول كه سيستمم رو بستم ، دراش باز بوده و تا حالا مشكلي واسه سيستمم پيش نيومده

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    شما نگفتی که کارت گرافیکت چه مدلیه و یا سی پی یو سوکت 478 هستش یا 775 .
    ببین عزیزم
    اگه سی پی یوت سوکت 478 باشه ، 90 نانومتریه و برق زیادی مصرف می کنه و دمای بالایی داره . اما اگه 775 باشه ، مصرف کمتر و دمای کمتری باید داشته باشه .
    شما یه نگاه به دورهای فن هم بنداز . ببین هنگامی که دما بالا میره ، فن سی پی یو روی چه دوریه ؟
    به نظر می رسه دو مسئله موجود داشته باشه :
    اول : خرابی فن سی پی یو
    دوم : مشکل پاور

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    باز کردن درب کیس بزرگترین اشتباه هستش
    اینکار رو نکن
    بهتره نحوه اتصال فن به سی ÷ی یو رو کنترل کنید اگر صحیح نصب شده باشه که فکر کنم یک کولر برای سی پی یو بگبیرید مشکل حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دور فن سی پی یو 3000 تا 3200 هست من که گفتم فن مشکلی نداره مدل کارت گرافیک هم جیفورس هست ... آخه چه ربطی به کارت گرافیک داره ؟
    Last edited by msf32; 13-09-2008 at 15:27.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

ربطش به کارت گرافیک برای پاور هستش .
    باید ببینین کارت گرافیک شما چقدر برق مصرف می کنه و آیا پاور پاسخگو هست یا نه .

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت دوستان
    همانطور كه دوستان فرمودند مشكل اصلي شما فن سي پي يو است كه بايد آنرا عوض كنيد و نمي دانم چرا شما اصرار داريد كه فن سالمه
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه darkshahab's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نام خدا
    سلام خدمت دوستان
    همانطور كه دوستان فرمودند مشكل اصلي شما فن سي پي يو است كه بايد آنرا عوض كنيد و نمي دانم چرا شما اصرار داريد كه فن سالمه
    موفق باشيد

من همین مشکل رو داشتم
    فن رو عوض کردم خوب شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •