این داستان جی پی اس g810 چیه؟میگن که خوب نیست.
حالا اون کیفیت بدنه زیاد مهم نیست مهم اینه که در باتری یا کلیداش لقی یا شکستگی نداشته باشه و گرنه 3110 هم از جنس خوبی نیست و مشکلی نداره.
این داستان جی پی اس g810 چیه؟میگن که خوب نیست.
حالا اون کیفیت بدنه زیاد مهم نیست مهم اینه که در باتری یا کلیداش لقی یا شکستگی نداشته باشه و گرنه 3110 هم از جنس خوبی نیست و مشکلی نداره.
راس ميگي...هر چي صبر كني گوشي جديد مياد، بالاخره بايد يكي بخري...
اين سنسور هم اكنون تو بازي ها و برخي از برنامه هاي كاربردي استفاده ميشه...در آينده هم براي بازي هاي N-Gage II ازش استفاده ميشه...
گالري هم درسته...ولي چون من زياد تو نخ عكس و فيلم نيستم باش كار ندارم..ضمنا" ميتوني فيلم هاتو بريزي تو My Video تا تو Video Center نشون بده فقط...
تو رم خودم هم كه الان 8 گيگه...7.2 گيگ موزيكه...خودت بهتر ميدوني چي توشه...
این مسئله فقط مربوط به 9.2 نیست و در ورژنهای پایینتر هم دیده میشه والبته بیشتر در گوشیهای سری N اینجوریه..!راستی توی گالری 9.2 وقتی میرید هر چی فیلم و موسیقی و عکس هستش یه جاست و اعصاب ادم رو خیلی خراب میکنه مخصوصا اگه یه مموری 2 گیگ پر فایل داشته باشید
اگه نظر من رو بخوای با توجه به اینکه میخوای 2 ماه دیگه بگیری...
به نظر من 6220 گوشی خوبیه ولی واقعا Lcd ایش کوچیکه...و به احمال زیاد از کیفیت و بلندی صدای خوبی هم بر خوردار نیست...
صبر کن و از بین N85 و N79 یکیش رو انتخاب کن در غیر اینصورت N82 black رو پیشنهاد میکنم...
بله دوست عزیز.
صفحه نمایشش واقعا کوچیکه مخوصصا اگه بخوای با جی پی اس ور بری به نظرم صفحه اش جواب نمیده.حالا کسانی که از جی پی اس استفاده میکننند باید نظر بدند
ان85 و79 که خیلی گرونه.اگه 6220 منصرف شدم میمونه ان82 جی810 هم فعلا خیلی گرونه
به نظر من هرچي صبر كني واسه گوشيهاي جديد فايده نداره . N85 كه خوشگل نيست ، N82 خيلي خوشگلتره .
من G810 رو بهت پيشنهاد ميدم .
البته اگه ميخواي صبر كني واسه N85 بهت پيشنهاد ميدم صبر كني واسه INNOV8![]()
ای بابا من دارم میگم پول کم دارم وگرنه 6220 رو توی لیست خودم نمیذاشتم اون وقت شما چه خیال پردازی هایی داریدمن تا وقتی قضیه ی جی پی اس و صدای اسپیکر جی810 واسم معلوم نشه طرفش نمیرم.
اخه فکرش رو بکن این همه پول بده جی پی اس مشکل داشته باشه و صداشم مثل دی900 ضعیف باشه
خب کاظم جان خودت هم که میگی 6220 صفحش کوچیکه و به درد GPS نمیخوره
جی810 هم که میگی فعلا گرونه ( ولی احتمالا ارزون میشه )
خب پس دیگه میعلومه N82 رو میگیری
از نظر قیلفه هم به نظر من 6220 قشنگ نیست
موفق باشی![]()
ولي عمرا" اگه خز شه...يه گوشي جمع و جور با امكانات خوب...من احتمالا" واسه برادرم بگيرم...
گوشی خوبیه با امکانات خیلی زیاد
اینا درست.من بیشتر بحث فنی میخوام بکنم گفتم که خرید من اوایل ابان هستش.اون موقع یه چک دارم که پاس بشه میرم میگیرم.
من چند تاسوال واسم هنوز نامفهومه که توی انتخاب من میتونه تاثیر گذار باشه:
1-جی پی اس جی810 آیا واقعا جی پی اس اون مشکل داره و باید حتما به اینترنت کانکت بشیم؟
2-صدای جی810 در چه حدی هستش و همچنین 6220 کلاسیک؟
3-اگه صفحه کوچیک باشه واسه جی پی اس دچار مشکل میشیم؟اخه من تا حالا با gps کار نکردم یعنی صفحه نمایش بزرگ الزامی هست؟
قیمت6220 و جی810 تا یک ماه بعد دچار افت میشه مخصوصا 6220
میتونستی یه جای این استدلالها...به نظر من هرچي صبر كني واسه گوشيهاي جديد فايده نداره . N85 كه خوشگل نيست ، N82 خيلي خوشگلتره .
من G810 رو بهت پيشنهاد ميدم .
البته اگه ميخواي صبر كني واسه N85 بهت پيشنهاد ميدم صبر كني واسه Innov8
بنویسی اصلا نوکیا نخر..! فقط سامسونگ بخر..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)