تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: عمران قم (دولتي) يا مکانيک تهران مرکزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب اگه شما فوق عمراني و ميگي که عمران زياد رياضي نداره پس حرفتون دربست قبول! فقط یه سئوال: واحدهای نقشه برداری تقریباً ریاضی هستند دیگه؟
    اما بخشي از صحبتاتون که گفتين آزاد و سراسري شهرستان زياد تفاوتي ندارن، اينو نميشه کلي گفت. شايد موسسه هاي تهران (و احتمالاً نه همشون) اينطور باشن. اما توي بقيه شهرستانا اينطور نيست و سراسري يه دانشگاه غير معتبر رو از آزاد تهران بيشتر قبول دارن...

دوست من، نقشه‌برداري 1 و 2 رياضي دارند، اما تا جايي كه من خاطرم هست، بيشتر حساب هستند تا رياضي، شايد هم اشتباه كنم، اما به هر حال 4-5 واحد از 142 واحد رو نميشه دليل نياز به رياضيات قوي عنوان كرد. اون چيزي كه بيشتر از عبارت "رياضي" مد نظر من بود، مثلا معادلات ديفرانسيل، رياضي مهندسي( كه خودش يه دنيايي هست واسه خودش) و نظاير اونه. مهندسي عمران كه اصلا رياضي مهندسي توي دوره ليسانسش نداره. و حتي همون چيزهايي كه توي رياضي 2 ميخونند هم كاربردي براشون نداره. مثال عرض ميكنم، شما هيچ وقت نميبيند كه مثلا يه مهندس عمران، يه جا مجبور بشه براي پيشبرد كارهاش، از انتگرال قطبي استفاده كنه!
    اما در عوض شما ببينيد كه مثلا تو مكانيك چقدر از معادلات ميدان و موج استفاده ميشه، يا در مهندسي برق اگه كسي معادلات ديفرانسيل بلد نباشه اصلا كارش پيش نميره. اما يه مهندس عمران، فقط لازم داره كه چند تا ضرب و تقسيم بلد باشه تا بتونه كارهاي دفتر محاسبات ساختمون، رو براي مثال انجام بده. ضمن اين كه اونايي كه واقعا ميخوان در زمينه نقشه برداري كار كنند، مي رن خود رشته نقشه‌برداري ميخونن.
    در مورد آزاد و سراسري هم، همونطور كه خود شما فرموديد نميشه رأي كلي داد.اما به جزء يك سري جاهاي خاص كه ديگه خيلي كلاس ميگذارند، اين روند مشاهده ميشه كه الان بيشتر به آموزشهايي كه داوطلب كار ديده توجه ميشه. اينه كه مثلا بلد بودن نرم‌افزار و سطح زبان انگليسي و مديريت پروژه و اين چيزها الان داره خيلي بورس ميشه تو مصاحبه‌هاي شغلي.

2. 2 کاربر از seppeehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست من، نقشه‌برداري 1 و 2 رياضي دارند، اما تا جايي كه من خاطرم هست، بيشتر حساب هستند تا رياضي، شايد هم اشتباه كنم، اما به هر حال 4-5 واحد از 142 واحد رو نميشه دليل نياز به رياضيات قوي عنوان كرد. اون چيزي كه بيشتر از عبارت "رياضي" مد نظر من بود، مثلا معادلات ديفرانسيل، رياضي مهندسي( كه خودش يه دنيايي هست واسه خودش) و نظاير اونه. مهندسي عمران كه اصلا رياضي مهندسي توي دوره ليسانسش نداره. و حتي همون چيزهايي كه توي رياضي 2 ميخونند هم كاربردي براشون نداره. مثال عرض ميكنم، شما هيچ وقت نميبيند كه مثلا يه مهندس عمران، يه جا مجبور بشه براي پيشبرد كارهاش، از انتگرال قطبي استفاده كنه!
    اما در عوض شما ببينيد كه مثلا تو مكانيك چقدر از معادلات ميدان و موج استفاده ميشه، يا در مهندسي برق اگه كسي معادلات ديفرانسيل بلد نباشه اصلا كارش پيش نميره. اما يه مهندس عمران، فقط لازم داره كه چند تا ضرب و تقسيم بلد باشه تا بتونه كارهاي دفتر محاسبات ساختمون، رو براي مثال انجام بده. ضمن اين كه اونايي كه واقعا ميخوان در زمينه نقشه برداري كار كنند، مي رن خود رشته نقشه‌برداري ميخونن.
    در مورد آزاد و سراسري هم، همونطور كه خود شما فرموديد نميشه رأي كلي داد.اما به جزء يك سري جاهاي خاص كه ديگه خيلي كلاس ميگذارند، اين روند مشاهده ميشه كه الان بيشتر به آموزشهايي كه داوطلب كار ديده توجه ميشه. اينه كه مثلا بلد بودن نرم‌افزار و سطح زبان انگليسي و مديريت پروژه و اين چيزها الان داره خيلي بورس ميشه تو مصاحبه‌هاي شغلي.
    جناب سپهر عزيز
    من واهمه اي از سخت بودن رشته ندارم. مکانيک بيشتر مورد علاقه منه تا عمران !! اما اون چيزي که براي من مهمه همونطورکه گفتم اعتبار علمي دانشگاه آزاد است و اينکه اگر کارت درست باشه در تهران با مدرک آزاد بهت کار درست حسابي ميدن(يا حتي در شهرستان ؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چند روز ديگه بايد ثبت نام کنم . هر کي هر چي مي دونه در مورد دانشگاه ها و رشته ها بگه جون مادرش

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بستگی داره که بخوای کجا کار کنی. توی تهران همونطور که سپهرجان گفتن کار پیدا کردن خیلی مشکله و دردسرهای خودش رو داره. توی تهران اگه مدرکت از مثلاً خواجه نصیر باشه پدرت درمیاد، چه برسه به اینکه آزاد باشه. اما توی شهرستان به نسبت راحت تره. آماری که از دوستان و نزدیکان گرفتم این بوده که توی شهرستان بیشتر به دولتی بودن مدرک اهمیت میدم تا به تهران بودنش. کلاً اگه میگی اعتبار علمی دانشگاه واست مهمه بهتره دور آزاد رو خط بکشی...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •