منم دادم ، ولی اگر مینوشتی فارسی بهتر از پرژن بود ، میدونی که اونا برای ما زیاد اهمیت قائل نیستن و اون فارسی رو هم که روی گوشیا میزارن برای تاجیکیا و پاکستانیا و افغانیا + ایرانیاست نه فقط برای ایرانیا
در هرصورت خیلی منون ، فکر توپی بود
منم دادم ، ولی اگر مینوشتی فارسی بهتر از پرژن بود ، میدونی که اونا برای ما زیاد اهمیت قائل نیستن و اون فارسی رو هم که روی گوشیا میزارن برای تاجیکیا و پاکستانیا و افغانیا + ایرانیاست نه فقط برای ایرانیا
در هرصورت خیلی منون ، فکر توپی بود
ببخشید پستام دوتا شد ...
میگم این باید مث که 400 - 500 تا رای بیاره ! الان زبان روسی نوشته استارتد و 3D accelerator که دومی خیلی بهم حال داد ...
چند تا فروم دیگه هم باید بریم + تبلیغ تو وبلاگا
بچه ها بجنبيد...12 تا ديگه راي بدبد ميشيم دوم...البته اگه اون دو تا كه شروع شده رو حساب نكنيم...
یه سوال یونس جان ، اگر یک نفر چند تا یوزر درست کنه و بره ووت بده ، نامردیه ؟!
من 9 تا رای دادم ، اشکالی نداره که ؟! ( منظور با 3 تا یوزر هست )
آخه چرا؟؟؟؟
بابا اينو ببين...!!!
داره كنترل ميشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یونس جون غمت نباشه ، اولا که حاجیت دایال آپ هست و آی پی متغیر ( بسوزه دل adsl و wimax)
دوم اینکه اولی رو با یه سیستم دیگه دادم !!! !دومی و سومنی رو هم با یک سیستم دیگه + هیچ کدوم از ایمیل ها یکی نبود !!!!
دیگه بازم مشکلی هست ؟ من از این جهت گفتم که احساس بدی داشتم ، یه جورایی عذاب وجدان ، خیلی بده شما اینکارو نکنین ....
مخلصیم داداش
بابا وطن پرست...
من كه يه سيستم بيشتر ندارم...هفتم شديم.....همين جوري پيش بره تا 2-3 روز ديگه اوليم...
رده سوم 337 تا داشت ما 235 تا.اول فكر كردم اون 237 تاست، 3 رو زدم شد 238 ديدم بالا نرفت ،ركب خوردم.![]()
کاره تون جالبه ولی به نظر من بی فایدس چون با وضعیتی که ایران تو جامعه ی جهانی داره احتمالش خیلی کمه که با این در خواست موافقت بشه.تو سایت ngage تا اونجا که من یادمه حتی اسم ایران رو توی قسمت انتخاب location کاربران هم نذاشته بودن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)