بله متوجه شدم، حدس خودم هم همین بود. اما اگه W400 امکان پخش تصاویر 120 هرتز رو داشته باشه پس کارایی motion flow چی هست؟
راستی این دو مدل تلوزیون در این سایت که معرفی کردین به چه مدلی معروف هستند؟ مثلاً 40W400 همون 40W4100 هست؟!
بابت همه چی ممنون
بله متوجه شدم، حدس خودم هم همین بود. اما اگه W400 امکان پخش تصاویر 120 هرتز رو داشته باشه پس کارایی motion flow چی هست؟
راستی این دو مدل تلوزیون در این سایت که معرفی کردین به چه مدلی معروف هستند؟ مثلاً 40W400 همون 40W4100 هست؟!
بابت همه چی ممنون
به غیر از کنتراست بالاتر(که با چشم معمولی فرقش به رو نمیشه فهمید)تو همه موارد سری W از X عقب تره.
من خودم X350 دارم.بعضی امکاناتش رو تو سایت سونی زده N.A که این امکاناتو داره.
BRAVIA Engine Pro که میشه بعضی تنظیمات حرفه ای رو تغییر داد که اکثر تی وی ها ندارن.
x.v.Colour اگه میخایی دوربین عکاسی یا فیلم برداری به تلویزیون وصل کنی برای نشون دادن خیلی بهتر رنگ
ها یکی از ملزوماته.
Motion Flow برای حذف شبح تصویر که تو تصاویر سریع مثل گیم و مسابقه فوتبال ایجاد میشه.(این خیلی به
درد من میخوره)
Advanced Contrast Enhancer برای بهبود کنتراست تصاویر مخصوصا تو فیلم های تاریک.
MPEG Noise Reduction کاهش نویز تصویر منابع با کیفیت کم مثل VCD
WCG-CCFL 2nd Generation برای تولید رنگ های زنده تر و شفاف و واقعی
PIP (Picture In Picture) تصویر در تصویر که هر از گکاهی ازش استفاده میکنم.
Cinema Mode برای تنظیم رنگ و کنتراست و ... برای تماشای فیلم با فشار یک دکمه.
Voice Zoom برای بلند تر کردن صدای خواننده یا مجری در صورت نیاز.
BRAVIA Theatre Sync برای سینک کردن سینمای خانگی با تلویزیون
PC Input PIP تصویر در تصویر یک ورودی با ورودی کامپیوتر
Light Sensor برای تنظیم اتوماتیک شفافیت یا اندازه گیری نور موجود در محیط.
آره همونه. تو usa w4100 میشناسن ولی تو آسیا w400مثلاً 40W400 همون 40W4100 هست؟!
هر چی هرتز بیشتر باشه Motion flow هم بهتر جواب میده.اما اگه W400 امکان پخش تصاویر 120 هرتز رو داشته باشه پس کارایی motion flow چی هست؟
100hz:
مدل های سامسونگ مخصوصا f81 که 100 هرتز بودند زیاد جالب نبودند.توی TV های سامسونگ از این خاصیت به عنوان 100 HZ Motion Plus اسم برده.ضمن اینکه از این گزینه به عنوان یک Option استفاده شده که میشه از طریق Menu فعال یا غیر فعالش کرد .
یعنی چیزی نیست که به صورت پیش فرض استفاده شده باشه .
فقط هم برای HDMI Source کاربرد داره ! یعنی توی Source های دیگه ( PC - TV - Component ) کلا غیر فعاله . مثلا توی PC که میخوای Refresh Rate را Set کنی بیشتر از همون 60 HZ نمیگیره !
در نهایت من زیاد ازش راضی نیستم ، چون حتی توی همون HDMI هم که فعال میشه ، تاثیر نسبی داره ولی اصلا با چیزی که انتظار داشتم و تبلیغ میکنن جور در نمیاد .
حتی یه جورایی Side Effect داره ، چون وقتی فعاله بعضی وقتها کناره های تصویر یه کم نویزی میشه !بماند که مقادیری هم ghosting و.. داشت.
از مزیت های 120HZ این هستش که میتونه فیلم رو بصورت native 24p نشون بده. برخلاف 60HZ که پلیر/تیوی باید 3:2 conversion رو انجام بده تا تصویر از 24p تبدیل به 60 بشه در 120 تیوی میتونه با تکرار کردن هر فریم 5 بار conversion رو انجام بده که باعث میشه تصویر jerky نباشه به خاطر اینکه هر فریم به تعداد مسای تکرار شدند.
البته فکر کنم 100hz برای تیوی PAL باشه که فریمش 25 هستش و با اینکار در واقع هر فریم رو چهار دفعه تکرار میکنه اما برای native 24p این 100HZ سازگار نیست. البته 100HZ به درد هم NTSC نمیخوره چون هیچ سنخیتی با فریم ریتش نداره
اما در مورد 24p و اینکه چطور به صورت native دیده شن :
توی کابل ها فقط HDMI میتونه تصویر رو بصورت 24p عبور بده. البته کامپومنت هم میتونه این کارو به 1080i/60 صورت انجام بده ولی پلیری ساپورتش نمیکنه.او هم بدلیل پروتکت هست.
تیوی ها میتونن با استفاده از 72hz یا 120hz این تصویر رو به صورت native نشون بدون اینکه 3:2 رو انجام بدن
اما بعضی از تیوی حتی با داشتن 120hz اول 3:2 روی تصویر انجام میدن و بعد اون 60 رو تبدیل به 120 میکنن که درواقع هیچ سودی نداره و همون jerky بودن رو به تصویر اضافه میکنه.
اگه کسی تیوی میخره بهتره اول مطمئن شه که تیوی 24p رو مستقیم به 120hz تبدیل میکنه.
شما سوال سختی رو پرسیدی.اگر خیلی وسواس داری میتونی مدتی صبر کنی تا نسل جدید تر رو معرفی کنه.مثلا CES 2009 که احتمالا حدس میزنم سونی LCD های جدیدی رو معرفی کنه.ولی در غیر این صورت هر دوی این ها TV های خوبی هستند و در حالت فول کیفیت بالایی خواهند داشت.معمولا سونی رو خوش رنگی LCD هاش ادعای زیادی داره که انصافا هم این قضیه nature color وزنه برتری خوبی برای سونی بوده،واسه همین X.V مشخصه خوبی حساب میشه.البته هر دو خوبند و تفاوت اونقدر ریاد نیست که فکر مکنید.در مورد سری X400 یه خبرایی دارم که از سایت های ژاپنی گیرم اومده ولی جایی هنوز تایید نشده.ظاهرا سونی داره روی 108X400A کار میکنه!!!!
Last edited by shenhaye_zaman; 16-09-2008 at 18:11.
وحید یه مقدار توضیح میدی در این مورد؟!ظاهرا سونی داره روی 108x400a کار میکنه!!!!
در مورد BRAVIA Engine Pro باید بگم که نسبت به BRAVIA Engine 2 قدیمیتره، چون که در تمامی مدلهای جدید سونی حتی مدلهای پیشرفتهای مثل سری Z که هنوز به بازار امریکا هم وارد نشده؛ دارن ازش استفاده میکنند!
در مورد x.v.Colour باید بگم به قول دوست خوبم شنهای زمان چیز خوبیه اما نه تا جایی که بشه به راحتی از بقیه امکانات W400 گذشت!
Motion Flow بسیار چیز خوبیه؛ خوشبختانه W400 از این قاعده مستثنای نیست (هر دو مدل 120 هرتز هستند)
منظور از Advanced Contrast Enhancer کنتراست بالا نسبت به دیگر سریهاست، با توجه به کنتراست بالای سری W نسبت به X این امکان(ACE) هیچ تناسبی با X350 نداره!
MPEG Noise Reduction مختص سری W400 هست و X350 فاقد این امکان هست!
خوشبختانه WCG-CCFL 2nd Generation شامل حال W400 هم میشود!
PIP: Picture In Picture ،Cinema Mode ،Voice Zoom ،BRAVIA Theatre Sync و PC Input PIP هم از دیگر امکاناتی هست که W400 ازش سود میبره و صرفاً خاص X350 نیست!
در مورد آخر Light Sensor جزء امکانات X350 محسوب نمیشه و فقط در ویژگیهای W400 ازش نام برده شده!
با توجه به اینکه هر دو مدل 120 هرتز هستند پس Motion flow مختص X350 نیست و W400 هم از این امکان استفاده میکنه!
دوست من تلویزیون من X350 هست.Advanced Contrast Enhancer+MPEG Noise Reduction+Light Sensor
هم داره.(کاش میتونستم از منوهاش عکس بگیرم نشونتون بدم که باورتون بشه.)
در ضمن اگه تو سایت های Review یه سرچی بکنین میبینین که سری W تو نشون دادن کانال های اسپورت
دچار Flicker میشن.
Last edited by AB; 17-09-2008 at 00:25.
از اطلاعاتی که بهمون دادید ممنونم. اگه درست فهمیده باشم در این دو مدل TV تصویر از هر ورودی که در حال پخش باشه امکان 120 هرتز وجود داره و مثلاً خاص ورودی HDMI نیست، همینطوره؟
جواب من رو دقیقاً ندادید! در ضمن من 40 اینج از سرم هم زیاده! چه برسه به 108 اینچ!![]()
این خبر رو مدتیه که دارم.ظاهرا روی 52 و 60 و 108 اینچ داره کار میکنه.ولی به درستی خبر اطمینان ندارم.اما تا چند وقت دیگه سونی KLV-X450A رو برای ژاپنی ها وارد بازار ژاپن میکنه.
Last edited by shenhaye_zaman; 17-09-2008 at 01:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)