تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 33

نام تاپيک: مشکل بعد از نصب ویندوز Xp

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دایرت ایکس رو باید کجا نصب میکردم ؟؟؟
    ویندوز من اتوماتیک نصب شد سریال هم وارد شده هست . ویندوزی که نصب کردم در اصل یه ویندوز فارسیه . قبلی یه جور دیگه بود اینقدر باهاش راحت بودم که یکی دوسال باهاش کار کردم اما این کلافم کرده ممکنه از ویندوز باشه . من حتی با برنامه های مولتی مدیا هم مشکل پیدا کردم .
    دایرت ایکس هم من دایرت ایکس بازی NFS PROSTREET رو نصب کردم بعدش مال بقیه بازی ها رو هم امتحان کردم ولی هیچ فرقی نمیکنه تازه برخی برنامه ها هم قاطی کردن و خود به خود میرن بیرون .
    یه سوال شاید خنده دار باشه چون من اولین بارمه ... : وقتی ویندوز عوض میشه مگه نباید نرم افزار ها حذف بشن ؟؟؟ آخه کسی که برام ویندوز رو عوض میکرد میگفت همه برنامه ها رو هم عوض کرده مثلا آنتی ویروس و... عوض میشد ولی من هیچ چیم عوض نشده جز آیکن
    توی my douments هم همچی سرجاشه !!!

یه سوال هم دارم اگه بخوام ویندوز رو آپدیت کنم چقدر طول میکشه ؟؟؟ تاحالا آپدیت نکردم ولی بعضی جاها خوندم برای سیستم خوبه .
    اين تصو ير رو ببينيد اين سي دي کارت گرافيک بنده اس ببينيد اينو تو سي دي کارت گرافيکيتون دارين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر ميکنم تو هنگام نصب ويندوز پارتيشنو فرمت نکرده ايد و يا از گزينه upgrade استفاده کرده ايد مقاله آقا mahdi7610 رو کامل بخونين

در مورد آپديت هم شما بايد تو کنترل پانل قسمت security center يا مرکز امنيتي بايد هر سه تا گزينه به رنگ سز باشند آپديتها هم

خود به خود بعد از چند روز دانلود خواهند شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين تصو ير رو ببينيد اين سي دي کارت گرافيک بنده اس ببينيد اينو تو سي دي کارت گرافيکيتون دارين

کد:
    فکر ميکنم تو هنگام نصب ويندوز پارتيشنو فرمت نکرده ايد و يا از گزينه upgrade استفاده کرده ايد مقاله آقا mahdi7610 رو کامل بخونين

در مورد آپديت هم شما بايد تو کنترل پانل قسمت security center يا مرکز امنيتي بايد هر سه تا گزينه به رنگ سز باشند آپديتها هم

خود به خود بعد از چند روز دانلود خواهند شد
    من یه کتاب برای نصب ویندوز دارم ولی اصلا ویندوز من اونطور نصب نشد . تا آخرین قسمتی که من دستی دست زدم فقط این بود که مشخص کنم آپدیت فعال باشه یا نه بعد همچی خودش تموم شد . بعد که ویندوز بالا اومد دیدم همچی معمولیه جز تم و چیزایی که گفتم . الان یه چیز جالب دیدم !!
    کد:
    من دارم اصلا از سی پی یو استفاده نمیکنم ولی دائما 100 درصد هستش !!!
    در مورد گرافیک من تمام سی دی هامو گشتم سی دی گرافیک مال مانیتور هست .
    من اصلا هیچ سی دی نصب نکردم بعد از نصب ویندوز
    تمام سی دی های مربوط به سیستم که من دارم ایناست :
    SIS Chipset Mothermoard Utilitiles CD
    Autorun Driver
    Panther Internet Keyboard
    Nightingale
    جهبه ابزار مانیتور
    فقط همین ببخشید اینقدر خنگم آخه اینا مگه به گرافیک مربوط میشه ؟؟؟ راهی نیست چک کنم دایرت ایکس نصبه یا نه ؟؟؟
    خیلی سرعت سیستم پایینه . چندروزه قاط زده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببين ميخام کمکت کنم تا به خرج نيفتي و کس ديگه برات ويندوز نصب نکنه شايد سي دي ويندوزت از اون دستکاري شده ها باشه

مطمئن هم باش که تو موقع نصب درايوو فرمت کرده اي در مورد آپديت هم شما فقط مطمئن باش طبق عکس پائيني روي on باشه بعد

از چند روز آپديت ها خودشون دانلود خواهند شد و نياز به تنظيمات ديگري نداره من اين عکس شما رو ديدم مثل اين که سيستمت

ويروسيه دسکتاپ هم چقدر شلوغس چقدر برنامه نصب کرده اي؟روي يکي از سي دي هات بايد کلمه اي به نام VGA و يا Graphic

باشه اگه بتوني يه تصوير از روي سي دي ها بذاري بهتر راهنمايي مي کنم ضمنا فکر کنم اين کارت گرافيکت تو همون سي دي اولي

که motherboard نوشته بايد باشه نام اصلي اين سي دي رو هم ننوشته اي Nightingale

4. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببين ميخام کمکت کنم تا به خرج نيفتي و کس ديگه برات ويندوز نصب نکنه شايد سي دي ويندوزت از اون دستکاري شده ها باشه

مطمئن هم باش که تو موقع نصب درايوو فرمت کرده اي در مورد آپديت هم شما فقط مطمئن باش طبق عکس پائيني روي on باشه بعد

از چند روز آپديت ها خودشون دانلود خواهند شد و نياز به تنظيمات ديگري نداره من اين عکس شما رو ديدم مثل اين که سيستمت

ويروسيه دسکتاپ هم چقدر شلوغس چقدر برنامه نصب کرده اي؟روي يکي از سي دي هات بايد کلمه اي به نام VGA و يا Graphic

باشه اگه بتوني يه تصوير از روي سي دي ها بذاري بهتر راهنمايي مي کنم ضمنا فکر کنم اين کارت گرافيکت تو همون سي دي اولي

که motherboard نوشته بايد باشه نام اصلي اين سي دي رو هم ننوشته اي Nightingale

6. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خیلی متشکر ... همون سیدیه ولی این تصویرو ببینید :
    کد:
    نوشته دایرت ایکس 8 !!!
    در مورد برنامه ها آخرین باری که دیدم فکر کنم 80 تا بود .
    آپدیت هم خاموش کرده بودم که روشن میکنم .
    ولی مگه این دایرت ایکسه درسته ؟؟؟
    سی دی ویندوز هم اینه :
    Microsoft Windows XP
    Farsi
    ویندوز اورجینال
    محصول اصلی فارسی شده
    توسط مایکروسافت
    برای تمام ایرانیان و فارسی زبانها
    راهنمای فارسی (Help)
    کامپیوتر نسل جو.....
    شما چه ویندوزی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
    پک سه خوبه ؟؟؟؟
    در مورد ویروسی بودن من یه مدت به خاطر سرعت کم بودن سیستم آنتی ویروس رو پاک کرده بودم .اما بازم اینطوری نبود بعد از نصب این اینطوری شده .
    الان بیشتر بازی ها اذیت میکنن . هیچ کدوم رو نمیشه درست بازی کرد . دایرت ایکس خود بازی ها هم کاری از پیش نمیبره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سیستمت قدیمیه ؟الان همه دایرکس 9 نصب میکنند اگه خواستی دایرکس 9 رو دانلود کنی لینکشو میدم ویندوز پیشنهادی بنده

Microsoft Windows XPS SP3 Professional می باشد سعی کن از یه آشنا سی دی رو تهیه کنی آنتی ویروس چی نصب کرده بودی؟

نورتون ؟شما می تونید از آنتی ویروس های کم حجم استفاده کنید یا nod32 یا avira و یا avast این سه تا انتی ویروس کم حجمند

هر روز چک کنید که آنتی ویروس آپدیت میشه و آنتی ویروسو نباید پاک کنید شما باید دوباره یه ویندوز حسابی نصب کنید و فرمت هم

یادتون نره

9. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سیستمت قدیمیه ؟الان همه دایرکس 9 نصب میکنند اگه خواستی دایرکس 9 رو دانلود کنی لینکشو میدم ویندوز پیشنهادی بنده

Microsoft Windows XPS SP3 Professional می باشد سعی کن از یه آشنا سی دی رو تهیه کنی آنتی ویروس چی نصب کرده بودی؟

نورتون ؟شما می تونید از آنتی ویروس های کم حجم استفاده کنید یا nod32 یا avira و یا avast این سه تا انتی ویروس کم حجمند

هر روز چک کنید که آنتی ویروس آپدیت میشه و آنتی ویروسو نباید پاک کنید شما باید دوباره یه ویندوز حسابی نصب کنید و فرمت هم

یادتون نره
    درست اولین روز سال 85 برام رسید . گرافیک ان ویدیا 5200 جی فورس هست و مموریشم 128 . رم 512 . سی پی یو 2.53 مانیتور الجی فلاترون ای زی T730BH
    شما درست میگفتین ویروس بود . دوستم یه بازی اولین روزی که ویندوز رو عوض کردم بهم داد . بازیه ارور 13 ویندوز رو میداد . امروز چک کردم ویروس تروجان بوده . کاری کرده بود که هیچ برنامه ای از استارت آپ پاک نمیشد . الان یه کم سیستم بهتر شده . این ویندوز پک سه رو من از ایناشو دیدم که ظاهر ویستا داره اونا خوبه ؟
    آنتی ویروس هم قبل از این که ویندوز عوض کنم کاسپر اسکای بود ولی بعد از عوض کردن جدید ترین ورژن نود 32 رو گرفتم خیلی هم خوبه تاحالا چندین تروجان و ویروس تو سیستمم گرفتم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همین بازی هایی که الان نصب می کنی تو ویندوز قبلیه بهتر کار میکردن ؟توصیه نمی کنم از این اکس پی ظاهر ویستا ها استفاده کنی

مایکروسافت همچین ویندوزی رو نساخته و اینا از اون دستکاری شده ها می باشد چون که فایلهای اصلی ویندوز تغییر داده شده و

سرعتشون هم کم شده

12. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

همین بازی هایی که الان نصب می کنی تو ویندوز قبلیه بهتر کار میکردن ؟توصیه نمی کنم از این اکس پی ظاهر ویستا ها استفاده کنی

مایکروسافت همچین ویندوزی رو نساخته و اینا از اون دستکاری شده ها می باشد چون که فایلهای اصلی ویندوز تغییر داده شده و

سرعتشون هم کم شده
    بله تو ویندوز قبلی درست کار میکردن شکر خدا مشکل تقریبا حل شد . ببخشید ویندوزم سر تا پا مشکله شما رو اذیت میکنم ...
    وقتی الان ویندوز بالا میاد این ارور رو میده :
    این فایله چیه ؟؟؟ اگه نباشه مشکل ایجاد میشه که همیشه این ارور رو میده ؟ گاهی اوقات توی کار کردن هم همین ارور رو میده .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ويروس يابي کردين سيستمو؟ اين پيام مي تونه از ويروس باشه که مي خاد فعاليت کنه ولي ويندوز اجازه اين کار رو بهش نمي ده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •