تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 44

نام تاپيک: motion capture ایرانی

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

من تو تایید حرفای دوستا ن ...... باید بگم حرفاتون یه خورده مبهمه ......... چون این دستگاها خیلی گرونه . تازه صداوسیما یکی پارسال با هزار ممنت و پول زیادی که خرج کرده بود تونست بخره .... تازه هم ذوق مرگ شده بودن ....

من فک کنم این تکنولوژی هنو کار دار ه به ایران بیاد .........

2. 2 کاربر از Farzad.wow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مممااااااااااااااا...میخوا سخت افزارش رو هم بسازه؟؟؟؟مثه اینکه ایشون پلاگینش رو هم قبلا ساخته...ممماااااااالبته اگه درست گرفته باشم...که فکر میکنم درست گرفتم...
    من که باورم نمیشه...اما از همین الان منتظرم ببینم چی میشه..موفق باشی

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من تو تایید حرفای دوستا ن ...... باید بگم حرفاتون یه خورده مبهمه ......... چون این دستگاها خیلی گرونه . تازه صداوسیما یکی پارسال با هزار ممنت و پول زیادی که خرج کرده بود تونست بخره .... تازه هم ذوق مرگ شده بودن ....

من فک کنم این تکنولوژی هنو کار دار ه به ایران بیاد .........
    اینکه صدا سیما کی خریده رو نمیدونم ولی میدونم علیرضا خمسه اولین کسی که حرکاتش با این دستگاه ضبط شد و رویه مدل سه بعدی تست شد ...
    خمسه برای دقایقی زیر سنسورهای این دستگاه ، پانتومیم بازی میکرد ...

•♥•

5. 5 کاربر از Aminzikzak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ++3D

پيش فرض

اگه به قیمت ارزون بدی بیرون (در حدی که ما هم قدرت خریدش رو داشته باشیم) اونوقته که میشه گفت فوق العاده س!...

در غیر این صورت همچین آش دهنسوزی به حساب نمیاد -- وقتی پولمون نمیرسه میخواد ایرانی باشه میخواد خارجی باشه میخواد ساخت شما باشه ... هرچی باشه تفاوتی نداره... مهم اینه که پولمون نمیرسه -- خودمونو بکشیم؟؟؟!

ولی اگه نه میخوای معرفت نشون بدی یه کاری کنه همه انیماتورهای ایران یه موشن کپچر داشته باشن -- اون بحث ش چیزه دیگس : میشه اولا مرام دوما معرفت سوما از خود گذشتگی چهارما خلاقیت- استعداد - فوق العاده... خفن...

امیدوارم که منحصر به فرد و ارزون باشه!
    راستی نرم افزارش رو با چه زبانی نوشتی؟

برات آرزوی موفقیت دارم

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

موشن کپچر ساختنش کاری نداره که شما به من پول بدید من براتون 10 تا اتاق موشن کپچر بسازم
    فقط سنسوراش گرون ( بهتره از امواج گاما استفاده بشه دقتش بهتره ) برنامه نویسیشم آسونه ریسورسش تو اینترنت زیاده

البته من تو ساختن نرم افزارش دخالت نمی کنم ولی اگه دوستای سخت افزارت سوالی داشتند به من پیام خصوصی بزن کمکت می کنم
    برای برنامه نویسیشم یهتره از port موازی paraller input output استفاده کنی یعنی LPT1 کلآ چندتا سنسور می خای بسازی ؟؟؟
    برنامه نویسیت باید باید #c باشه درسته ؟
    تهت مکس میسازی یا تهت برنامه ای که خودت ساختی؟؟
    از چه مدل سنسوری استفاده می کنی ؟؟؟
    هزینه کارم پیش بینی میکنی ببینیم چقدره ؟؟

چرا انقدر گندش می کنید گرون ترین و مجهز ترین موشن کپچر دنیا قیمتش $1335 دلار است کی می گه گرونه !
    Last edited by ehsan_wwe; 07-09-2008 at 07:23.

آخر فروم باز Farzad.wow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تربت حیدریه ....

پيش فرض

موشن کپچر ساختنش کاری نداره که شما به من پول بدید من براتون 10 تا اتاق موشن کپچر بسازم
    فقط سنسوراش گرون ( بهتره از امواج گاما استفاده بشه دقتش بهتره ) برنامه نویسیشم آسونه ریسورسش تو اینترنت زیاده

البته من تو ساختن نرم افزارش دخالت نمی کنم ولی اگه دوستای سخت افزارت سوالی داشتند به من پیام خصوصی بزن کمکت می کنم
    برای برنامه نویسیشم یهتره از port موازی paraller input output استفاده کنی یعنی LPT1 کلآ چندتا سنسور می خای بسازی ؟؟؟
    برنامه نویسیت باید باید #c باشه درسته ؟
    تهت مکس میسازی یا تهت برنامه ای که خودت ساختی؟؟
    از چه مدل سنسوری استفاده می کنی ؟؟؟
    هزینه کارم پیش بینی میکنی ببینیم چقدره ؟؟

چرا انقدر گندش می کنید گرون ترین و مجهز ترین موشن کپچر دنیا قیمتش $1335 دلار است کی می گه گرونه !
    نه دادا این خبرام نیست ............ به این مفتی بود تو ایران بیشتر استفاده می شد ........ اتفاقا من شنیدم یه تکنولوژی خفنی داره ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

1

نه خیر از این خبرا نیست . شاید سیستمی به این قیمت وجود داشته باشه اما نمیشه بهش بگی کاملترین سیستم موشن کپچر . شرکت vicon سیستمهاش هیچ کدوم کمتر از 8000 دلار نیست
    قابل توجه دوستانی که نمی دونن موشن کپچر چیه
    Motion captue یا ثبت حرکت سیستمیه که با استفاده ازش میشه حرکات یه انسان یا حیوان یا حتی پارچه و اینجور چیزارو ثبت کرد و بعد این حرکاتو به کاراکتر یا مدل سه بعدی درون کامپیوتر اعمال کرد . یعنی مثلا یه بازیگر که سری سنسور سیستم رو بهش وصل کردیم یه سری حرکات پرشی و آکروباتیک انجام میده . حالا ما می تونیم این حرکاتو به کاراکتر خودمون مثلا تو مکس اعمال کنیم (البته مکس نمی تونه به صورت مسقیم این کارو انجام بده). حالا کاراکتر ما هم دقیقا مثل بازیگره حرکات رو انجام میده . حالا حسابشو بکنین چقدر دست انیماتور ها بازه
    حال چند نوع سیستم موشن کپچر وجود داره و بسته به نوع سیستم سنسورها هم فرق می کنن
    اپتیکال یا نوری پرکاربردیترین و دقیقترین شیوه است . سنسورها در اینجا دوربین هستن که با کمک یه سری توپهای کوچک فسفری (معمولا سفید رنگ) به نام تراکت این پروسه رو انجام میدن . تراکتها در نقاطی از بدن مثل مفاصل نصب میشن . معمولا بازیگرها هم یه لباس تیره می پوشن تا کنتراست زیادی بین توپها و لباس ایجاد بشه .
    محلی که بازیگر توش حرکاتشو انجام میده توسط چندتا دوربین (حداقل چهار تا) که به صورت چیدمان مثلثی کنار هم قرار گرفتن به طور کامل دیده میشه . این دوربین ها به حلقه از LED های مادون قرمز دور لنزشون وجود داره و نرخ فریم بالایی هم دارن (حداقل 120 فریم در ثانیه) . حالا بازیگر با تراکتها (همون توپها) یه سری حرکت انجام میده و دوربین ها هم حرکت اونو می بینن . اما بخاطر حلقه LED دورش دیگه بازیگر زیاد دیده نمیشه بلکه فقط حرکت سنسورها دیده میشه . حالا نرم افزار اطلاعاتی که از دوربینها دریافت کرده رو آنالیز می کنه و حرکتی سه بعدی هر تراکت رو جداگانه شبیه سازی میکنه و در کامپیوتر ذخیره می کنه . حالا شما اگه اون فایل حاوی حرکات که به فرمتهای مختلفی مثل FBXهست رو باز کنین و مکان هر تراکت روی کاراکتر خودتون در کامپیوتر اعمال کنید کاراکتر شما مثل بازیگره حرکت میکنه .
    به نوع سیستم دیگه یه لباس حاوی سنسور در مفاصله . شما لباسو می پوشی و حرکاتتو انجام میدی . سنسورها هم میزان چرخش هر مفصل رو دریافت می کنن و اونو به آنالیزر می فرستن . حالا بازم شما یه فایل داری حاوی حرکت که می تونی به کاراکترت اعمالش کنی .
    سیستمهای موشن کپچر قیمت بالایی دارن . مثلا سیستم 8 دوربینه vicom ، 28000 دلار قیمت داره . البته برای یک استدیو پول زیادی نیست اما برای ماها !!!!
    حالا چرا اینقدر گرون ؟!! کلا تجهیزات گرون قیمتی در موشن کپچر استفاده میشه . از دوربین تا سخت افزار دریافت اطلاعات و نرم افزار آنالیزر . خب طبیعیه که باید قیمت بالایی داشته باشه
    کاملترین دستگاه موشن کپچر در سینما برای استفاده در فیلم کینگ کونگ ساخته شد . شامل فکر کنم 28 یا 38 دوربین . دقیقا یادم نیست . جالبیه سیستم این بود که این قدر از سیستم خفن کامپیوتر استفاده کرده بودن که به صورت real time موشن کپچر می کردن و بازیگره می تونست ببینه چطور گوریله جرکت میکنه . در ارباب حلقه ها هم برای درست کردن حرکات گالوم از موشن کپچر استفاده شده بود .
    حالا اگر این دوستمون تونسته باشه نمونه عملیاتی بسازه و حالا توش نوآوری هم داشته باشه کار بسیار بزرگی انجام داده و شایسته تقدیره . منتظرم ببینم چطوره و چه کیفیتی داره
    موفق باشین همگی

10. 5 کاربر از gigamax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

gigmax عزيز حق با شماست اين موشن كپچري كه من گفتم از موشن كپچر هاي مجهز دنياست اسم شركتشم يادم نيست ولي ساخت چين است

نه دادا این خبرام نیست ............ به این مفتی بود تو ایران بیشتر استفاده می شد ........
    عزيز من برو ماهواره نگاه كن تبليغ دوربين عكاسي سه بعدي را مي كند قيمتش ( 120 دلار بود فايلشم 3ds سيو ميكنه ) ماركشم سوني بود اين تبليغ ماله 5 ساله پيشه حالا يك چيز ديگه
    نگو كه همه ازش استفاده مي كردند !! مشكل اينه كه تجهيزاتش حجم زيادي داره + نصبش را هر كسي بلد نيست
    در كل سيستم پيچيده اي نداره مي خاي به يك تاجر بگو برات بياره معمولياش تو قيمت 300 400 دلاره ! فكر كنم با پول تاجر و .. برات 1 مليون در بياد

اتفاقا من شنیدم یه تکنولوژی خفنی داره ....
    من دارم مي گم چيزه ساده ايه هيچ چيز خاصي نداره حالا شايد جديدن براش مدارات هوشمند ساخته باشند كه كليشن را از بين ببره ( كه اونم با برنامه نويسي ميشه حل كرد ميدوني اين تكنولوزي ماله ساله 75 ميلاديه تغريبآ 2 .. 3 سال بعد از اولين انيميشن 3d
    Last edited by ehsan_wwe; 07-09-2008 at 14:09.

12. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    ما تویه شرکتمون یه دونه موشن کپچر داریم که 52 میلیون قیمتشه نرم افزارش هم موشن بیلدر هستش
    اینم اطلاعات من حالا من نمی دون این تاپیک واسه چیه
    با تشکر

14. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ما تویه شرکتمون یه دونه موشن کپچر داریم که 52 میلیون قیمتشه نرم افزارش هم موشن بیلدر هستش
    اینم اطلاعات من حالا من نمی دون این تاپیک واسه چیه
    مرسی دوست من از قیمتی که دادی . به هر حال همه مثل شما سیستم موشن کپچر ندارن تا کار کنن برا همین مجبورن با هم بحث و تبادل نظر کنن .
    عزيز من برو ماهواره نگاه كن تبليغ دوربين عكاسي سه بعدي را مي كند قيمتش ( 120 دلار بود فايلشم 3ds سيو ميكنه ) ماركشم سوني بود
    چه جالب . تا حالا نشنیده بودم میشه یکم در موردش اطلاعات بدی
    من دارم مي گم چيزه ساده ايه هيچ چيز خاصي نداره حالا شايد جديدن براش مدارات هوشمند ساخته باشند كه كليشن را از بين ببره ( كه اونم با برنامه نويسي ميشه حل كرد ميدوني اين تكنولوزي ماله ساله 75 ميلاديه تغريبآ 2 .. 3 سال بعد از اولين انيميشن
    نمیشه بگی چیز خاصی نداره . اگه مثل من برنامه نویسی کار کنی می تونی بفهمی چه کار بزرگیه . الگوریتمش شاید ساده باشه اما پیاده سازیش خیلی خفنه . معمولا سیستمهای موشن کپچر اپتیکال از فناوری موشن تراکینگ یا ردیابی حرکت استفاده می کنند تا بتونن مختصات تراکتهارو از فیلم بیرون بیارن

در كل سيستم پيچيده اي نداره مي خاي به يك تاجر بگو برات بياره معمولياش تو قيمت 300 400 دلاره ! فكر كنم با پول تاجر و .. برات 1 مليون در بياد
    میشه مشخصات این سیستمم رو بگی . شاید یکی خواستم !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •