خوب به سلامتي فيفا 09 هم دموش اومد قراره يك ماه ديگه بازيش هم بياد اميد هست كه كريشن مستر 09 هم هم زمان با بازي منتشر بشه تا درس رو با ورژن جديد ادامه بديم تا اونم موقع اشكالي در درسهاي قبلي هست مطرح كنيد
خوب به سلامتي فيفا 09 هم دموش اومد قراره يك ماه ديگه بازيش هم بياد اميد هست كه كريشن مستر 09 هم هم زمان با بازي منتشر بشه تا درس رو با ورژن جديد ادامه بديم تا اونم موقع اشكالي در درسهاي قبلي هست مطرح كنيد
ميدونيد كه دمو فيفا 09 منتشر شده اما يه نكته جالب اين كه با كريشن مستر 08 شما ميتونيد اين بازي رو يكم آناليز كنيد درسته نميشه ويرايش كرد ولي چيزهاي جالبي با هاش ميبينيد مثلا اينكه تعدادي بازيكن مخفي كه Free Agent هستند رو تو بازي مي تونيد شناسايي كنيد. و شايد ابتكارهاي ديگه روش كار اين هست
نرم افزار كريشن مستر 08 رو اجرا كنيد
از منوي فايل Open - Select All رو انتخاب كنيد فولدري رو كه دمو رو نصب كرديد انتخاب كنيد.
حالا يه بارم هم بدون اينكه چيزي رو انتخاب كنيد Open بزنيد.
حالا از توي فايل هاي زبان ENG رو انتخاب و Open كنيد ديتا بيس دمو 09 توسط نرم افزار آناليز ميشه و شما ميتونيد محتويات دمو رو ببينيد فقط به دليل اينكه كريشن مستر اين ورژن از فيفا رو ساپورت نميكنه مرتبا نرم افزار پيغام خطا ميده كه شما گزينه Continue رو انتخاب كنيد.
لذت ببريد![]()
سلام دوست عزیز ، من همه کارهایی رو که برای ساخت بازیکن و باشگاه گفته بودی انجام دادم و جواب هم داد . اما به یه مشکل برخوردم . دیگه اون Squad ها و Transfer هایی که خودم تغییر داده بودم Load نمیشه و به حالت اولیه برگشته . چه جوری می تونم درستش کنم ؟
ساده بگم بايد دوباره انجام بدي كريشن مستر كل ديتا رو ويرايش مي كنه و شما بايد اينو مي دونستي دوست من البته ميتونستي از توي فولدر my document برش داري قبل ويرايش فايل اسكواد رو
من چند تا پچcmpدارم با کریشن مستر ایمپور می کنم قبول میکنه ولی تو بازی نمیاد یعنی به بازی اضافه نمی شه بعضی مواقع که میاد گرافیکش خرابه اصلا نمی شه بازی کرد چه کارکنم؟
دقیقا پچ ها چیه و قراره چی به بازیت اضافه بشه که نمیشه این رو بفرمایید تا بگم باید چی کار کنید
با این نرم افزار میشه ساخت و توی کریشن مستر مورد استفاده قرار داد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه ادمه نمیدین؟
ما بالاخره گیر دادیم به شما و دست بردارم نیستیم![]()
دوستان بعد این توی همین تاپیک آموزش ساخت لیگ برتر ایران توسط نرم افزار کریشن مستر 09 داده میشه البته امیدوارم کل کارها به صورت گروهی پیش بره تا کار حداکثر کیفیت رو داشته باشه از امروز هر بار یه تیم ساخته میشه برای هماهنگی بین گروه از یک کریشن مستر واحد استفاده می کنیم همگی نسخه نهایی کریشن مستر 09 در دو ورژن ساخته شده و دومی جدید ترین و بدون اشکال ترین هستش من لینک دانلود مستقیم رو می ذارم تا دوستان هم دانلود کنن تا کارشون درست پیش بره
دانلود با حجم 3.29 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)