تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: دوتا گوشي مي خواهم تو رنج 200 تا 300 و يكي 150 تا 180

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

از هر 10 گوشی مدل اس 500 حداقل 6 تاش مشکل شکستن و ترک خوردن رو داره بلا استثناء !!!

میتونید نظرات مالکان این گوشی رو در صفحه مربوط با این گوشی در سایت gsmarena بخونید !

شما بودید میخریدی ؟ مگه فقط این گوشی هست با این قیمت و امکانات که حتما این رو آدم بگیره .....

I had an S500 an after 2 weeks 3 of the keys had cracked. I've up graded to a W810i and it's perfect

have this S500i. The keys suck balls. All the keys cracked, then I sent it back to Sony to get it fixed. Now, one key has cracked again. Gayyyyy

i have an white s500 and the keys cracked after a month or so

I already use this phone for about 6 months and already claim for warranty twice! Note that the keypad cracked easily within a month or less, the slot for charging and earphones will be loose around 2-3 months

Ive got the s500 for 2 months now..but its not worth the price.. The keys cant stop cracking even though i dont text a lot

This phon is bad and crck key
    and low qulity camera !!
    بله درسته من اشتباه كردم
    واقعا فكر نميكردم سوني همچين گوشي بده

2. این کاربر از waterpolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

بچه ها 6500 چطور گوشي هست
    7370 چطور قيمتش روهم بديد ممنون
    منظورت از 6500 كدوم يكي هست
    6500 slide
    يا
    6500 كلاسيك

در كل 6500 اسلايد گوشي خوبيه تنها ايرادش يكم صداي بي كيفيتشه
    در ضمن موقعي كه فيلمي رو ميدي جلو تصوير خراب و بي كيفيت ميشه

4. این کاربر از waterpolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها 6500 چطور گوشي هست
    7370 چطور قيمتش روهم بديد ممنون
    6500 کلاسیک که اصلا ظاهری دخترونه نداره و برعکس کاملا مردونه هست !

6500 اسلاید هم گوشی جالبی نیست از نظر من و به قیمتش ارزش خرید نداره الان با قیمت 300 تومن ! میتونی 300 تومن بدی سامسونگ i450 بگیری با صفحه 2.4 سیستم عامل 9.2 سیمبین اسلاید دو طرفه و صدای عالی !

7370 گوشی از رده خارج شده و قدیمی هست امروز قیمتش 215 تومن ! اصلا توصیه نمیشه .....

بهترین انتخاب همون 7310 سوپرنوا هست امروز قیمتش به شدت اومد پایین شد 165 تومن !

6. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزیزان خواهشا جک نگید دیگه من s500 دارم خیلیم راضیم.. واقعا شیکه
    بدونه مشکل ... دوربین در حده متناسب + ال سیدیه شفاف که آدم وقتی میخواد باهاش کار کنه از کیفیتش نهایته لذت رو میبره... هر گوشیی باید مواظبش بود اگه مواظب باشی نمیشکنه ... خواهشا دوستان نظره دیگران رو تکرار نکنند تا وقتی تجربه نکردند چیزی رو.. یادمه خیلی از w810 تعریف میشد ولی با اینکه سری واکمنه اما بلندیه صداش نسبت به سریه k ضعیفتره .. مخصوصا تو هدفون.. پس زیاد به حرفا اینو اون دقت نکنید
    ..در ضمن به هیچ وجه k770 توصیه نمیشه چون از لحاظه صدایی ضعیفه بر عکسه حرفه دوستان..داداشه من این گوشی رو داره صداش از s500 من ضعیفتره.. البته دلیله اینکه میگم نگیرید صدا نیست چون در عوض دوربینه عالیی داره..دلیلش اینه که این گوشی خیلی شباهت به k800 داره به نظرم تو ذوق میزنه!

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزان خواهشا جک نگید دیگه من s500 دارم خیلیم راضیم.. واقعا شیکه
    بدونه مشکل ... دوربین در حده متناسب + ال سیدیه شفاف که آدم وقتی میخواد باهاش کار کنه از کیفیتش نهایته لذت رو میبره... هر گوشیی باید مواظبش بود اگه مواظب باشی نمیشکنه ... خواهشا دوستان نظره دیگران رو تکرار نکنند تا وقتی تجربه نکردند چیزی رو.. یادمه خیلی از w810 تعریف میشد ولی با اینکه سری واکمنه اما بلندیه صداش نسبت به سریه k ضعیفتره .. مخصوصا تو هدفون.. پس زیاد به حرفا اینو اون دقت نکنید
    ..در ضمن به هیچ وجه k770 توصیه نمیشه چون از لحاظه صدایی ضعیفه بر عکسه حرفه دوستان..داداشه من این گوشی رو داره صداش از s500 من ضعیفتره.. البته دلیله اینکه میگم نگیرید صدا نیست چون در عوض دوربینه عالیی داره..دلیلش اینه که این گوشی خیلی شباهت به k800 داره به نظرم تو ذوق میزنه!
    جک نیست واقعیت هست ! گوشی شیکی هست کسی منکر نیست اما خریدش الان به صلاح نیست .

ما نگفتیم از هر 10 گوشی 10 تاش همین مشکل رو داره 60 تا 70٪ طبق نظر دارندگان سایتهای معتبری مثل Gsmarena , phonearena این مشکل رو پیدا میکنه .... شما جزو نفرات 30٪ باقی مونده هستی که خوش شانسی یا ممکن هست برات همین اتفاق بیفته ...

من حدود 6 تا از نظرات دارندگان رو از سایت gsmarena عینا کپی کردم پست بالا ... میتونید برید بخونید کلی از کیبرد شکایت دارن .

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جک نیست واقعیت هست ! گوشی شیکی هست کسی منکر نیست اما خریدش الان به صلاح نیست .

ما نگفتیم از هر 10 گوشی 10 تاش همین مشکل رو داره 60 تا 70٪ طبق نظر دارندگان سایتهای معتبری مثل Gsmarena , phonearena این مشکل رو پیدا میکنه .... شما جزو نفرات 30٪ باقی مونده هستی که خوش شانسی یا ممکن هست برات همین اتفاق بیفته ...

من حدود 6 تا از نظرات دارندگان رو از سایت gsmarena عینا کپی کردم پست بالا ... میتونید برید بخونید کلی از کیبرد شکایت دارن .
    عزیزه من شما به خاطره یه جوی استیک کلا کلاسه گوشی رو پایین آوردی.. هر گوشیی یه ایراده خاصی داره... k 800 صدایه ضعیف + باطریه ضعیف + غیر قابله جلو زدنه دستیه فیلمها در مدیا پلیر

k770 = صدایه اسپیکره ضعیف + شارژه باطریه ضعیف(البته نسبت به k 800 نمره بهتری بهش میدم) .. پس با این حساب هیچ گوشیی بی عیب نیست.. حساسیتها رو باید کنار بذاریم .. اگر s500 گوشی بدی بود انقدر تو خیابونا تو دسته جوونا نبودش... البته میدونم شما خیره دوستمون رو میخوای..اگه تند رفتم شرمنده ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •