آخرش اینو بگم!
اگه می خوای با این نظر سنجی ها خودتو قانع کنی ، همون بهتر که دیگه نپرسی!
آخرش اینو بگم!
اگه می خوای با این نظر سنجی ها خودتو قانع کنی ، همون بهتر که دیگه نپرسی!
يكي مشاور قلمچي بود يكي هم مشاور مدرسه هموني كه ميشناسي!در ضمن همه هم مثل اوني كه تو كوچمونه نميشن!
![]()
چيز ديگه هم اگه هست در خدمتيم![]()
نرم افزار که اصلاً بازار کار خوبی نداره. یعنی هر کی بهت گفته که بهترین بازار کار رو داره بهتره حرفاشو فراموش کنی. عمران هم تقریباً رشته اشباع شده ای هست ولی خیلی بهتر از نرم افزاره.
در مورد دانشگاه هم کار برای آزاد خیلی سخت گیر میاد، حالا اگه انزلی باشه که دیگه بدتر.
انتخاب رو خودت باید بکنی و ببینی کدوم یکی بیشتر واست مناسبه.
اما به نظر من بذار یه سال دیگه بخون. برق اگه بری یعنی بهترین رشته رو رفتی، چون برق و مکانیک الان بهترین رشته های مهندسین و نگرانی از بابت شغلی نداری.
از نظر بهتر شدن رتبه هم اگه اعتماد به نفست بالا باشه و تنبلی نکنی و واسه یه سال تفریح و این چیزا رو بذاری کنار مطمئن باش که بهتر میشی. اینو کسی داره بهت میگه که پشت کنکوری بوده!!!
ولی بازم همه چی به خودت بستگی داره...
من رفتم پیش مشاور گفت رشته کامپیوتر مخصوصا نرم افزار واقعا اشباع شده ... مخصوصا حالا که فراگیر هم نرم افزار داره همه میرن ...
فقط به علاقت فکر کن ... اون کسایی که میگن آزاد انگیزتو کم می کنه افرادی هستند که یا درس نمی خونن و یا خیال می کنن تو دولتی معجزه می کنند!
اگر علاقه داری عمران بخون..
اينو يادت باشه:
بدترين رشته سراسري بهتر از بهترين رشته آزاده!
چون حداقل مطمئني يه چيزي ياد مي گيري!
شما چرا داری همه جا پست الکی میزنی! از مدیر خواهش می کنم رسیدگی کنند.
انصاف هم خوب چیزیه...
جواب افرادی مثل شما قبلا داده شده و حوصله یه جنجال دیگه رو تو پی سی ورلد نداریم...
با من بودي؟
آخه چه ربطی داره یه سری دانشگاه آزاد هست خیلی از سراسری بهتره دیگه تو ایران رسم شده تا یکی یه چیزی میگه بقیه هم میگن اصلا کاری ندارن این حرف درسته یا نه من به این نتیجه رسیدم آزاد با سراسری هیچ فرقی نداره و هرکی پولشو داره بره آزاد حالشو ببره یه مثال میزنم خودتون تصمیم بگیرید فرق یه مدرسه دولی با غیر انتفاعی دقیقا مثل دانشگاه سراسری و آزاده حالا اونی که پولشو داره میره غیر انتفاعی خوب یاد میگیره یا اونیکه تو مدرسه های دولتی هر سه زنگ میخوابه به نظر من کسایی که پول ندارن میگن آزاد بدرد نمیخوره![]()
تا جایی که من می بینم برای کامپیوتر کار فراوونه کلا رشته ای نیست اشباع بشه چون مثل قارچ هم دائم شرکت نرم افزاری تاسیس می شه اما خوب مسئله درامد رشته است . اگه کامپیوتر بخونی در حال حاضر حتما با ماهی 200 یا 300 کار مرتبط گیرت می یاد اما حقوق خوب نه باید حتما خبره بشی تو این رشته و خودت هم ادم زرنگی باشی تا حقوق خوب گیرت بیاد
اما من به شخصه از مخالفهای سر سخت عمرانم . حداقل اطرافیان من که عمران خوندن یا بیکارن یا حقوقهای خوبی ندارن ... به هر حال چیزی نمی گم چون نظرم در مورد عمران به شدت افتضاحه
اما توی انتخاب رشته ات حتما به یک چیزی دقت کن رشته هایی مثل کامپیوتر برق صنایع مکانیک ..... رشته هایی هستند که جاهای مختلفی می تونند کار کنند یعنی حق انتخاب محیط کار داری توی شرکت خصوصی توی شرکتهای دولتی توی ادارات توی کارخونه ها توی شرکت مشاوره ای و ...... اما رشته هایی مثل عمران مواد .... باید بدونی 90درصد محیط کارشون ثابته خیلی کم فرصتش پیش می یاد بتونی جاتو عوض کنی فقط در صوتری برو سراغشون که مطمئنی از اون نوع محیط کار خوشت می یاد
و به هر حال مهم تر از همه این که درس بخون حسابی حالا هر رشته ای که رفتی چون با کمبود کار فعلی شغل های خوب فقط برای افراد متخصص هست یا اینکه اشناهای قوی داشته باشی و وقتی بتونی از طریق اولی اقدام کنی چرا محتاج دومی باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)