دوست عزیز من ویندوز ایکس پی پروفشنال قانونی دارم که با این سریال رجیستر میشه:
V2c47-mk7jd-3r89f-d2kxw-vpk3j
تمام حروف بزرگ هستند.
اگه خواستی بگو تا کرک ویندوز ایکس پی رو برات بذارم.
دوست عزیز من ویندوز ایکس پی پروفشنال قانونی دارم که با این سریال رجیستر میشه:
V2c47-mk7jd-3r89f-d2kxw-vpk3j
تمام حروف بزرگ هستند.
اگه خواستی بگو تا کرک ویندوز ایکس پی رو برات بذارم.
wm8v3 - 68cpf - d2d49 - bjh7b - xm8ct
سلام
با تشکر از همه دوستان که جواب پست من را دادند. من اولین سریال را که امتحان کردم JBC46-Q42FD-PGGMC-KP38Y-6MQD8جواب داد و ویندوز XP profetional را نسب کردم ولی به اینترنت وصل نمیشود . با ویندوز قدیمی ام xp hom editionمیتونم وارد اینترنت بشم. چند تا عکس از صفحه ها میگیرم که مشکل راحت تر پیدا بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rasouli58; 24-09-2008 at 01:48.
اين که ربطي به شماره سريال ويندوز نداره شما کارت شبکه رو نصب کرده ايد؟
سلام
دوست عزیز اگر سوال من و جواب دوستان را در پست های قبلی بخوانید متوجه موضوع خواهید شد. به هر حال مشکل الان را مختصرا توضیح میدهم.
من دوتا کامپیوتر دارمFujitsu siemens با Hard160 GB که انرا به دو قسمت تقسیم کرده ام ( d:و :c )که در:c ویندوزxp Home Edition میباشد. و HP که در ان windows Xp Home Edition میباشد. بنا به دلایلی Hard160 GB را از Fujitsu siemens باز کردم و بهHP اضافه نمودم ولی ویندوز ان بالا نیومد فقط ویندوز HP بالا می آید. در هارده :d یک ویندوز XP profetional از اینترنت دانلوید و با یاری دوستان p30world نصب کردم. حالا باXP Home Edition به اینترنت وصل میشوم ولی با XP Profetional به اینترنت وصل نمیشوم که عکس صفحه اینترنت و Diagnos انرا در پست قبلی گذاشته ام. در ضمن وقتیHard160 GB را به Fujitsu Siemens بر میگردانم XP Profetional بالا نمیآید فقط XP Home Edition بالا می آید. حالا دوستان عزیز اگر راه حلی در هر دو مورد دارید ممنون مشوم.
همچین شیر تو شیر توضیح دادی که سر ادم گیج میره
من در حالت کلی چند نکته میگم که یاد بگیری
اگر هارد کامپیوتر1 را به کامپیوتر2 دیگه وصل کنی . ویندوز کامپیوتر 1 بالا نمی یاد . همچین میگی بالا نیومد که انگار مشکل از کامپیوتر یا وبندوز هست. این بخاطر اینه که هارد دوم دیگه پارتیشن Primery Active ندارد.
راه حل اینه که دوباره ویندوز بزنی
و در مورد اینکه با یه ویندوز به اینترنت وصل شدم با دیگری نتونستم . را من اصلا تایید نمی کنم. باید یک نفر اهل فن نظر دهد.
راستی من اصلا ویندوز های دستکاری شده را تایید نمی کنم . ویندوز فقط اورجینال
و در مورد اینکه هارد را دوباره به کامپیوتر 1 بر میگردونی یکی از ویندوز ها کار نمی کنه شاید بخاطر پاک شدن فایل بوت یا تغییر در سایز پارتیشن ها است.
در کل من مشکلی نمی بینم می تونی دوباره ویندوز نصب کنی .
اگر میخوای وقتت تلف نشه یه بار ویندوز بزن ازش بک آپ ور دار . دفعه بعد بک آپ ویندوزت را سریع برگردون
سلام
ویندوز را دوباره اینستال کردم ویندوز بالا میاد, به اینترنت وصل میشه, آپدیت میشه ولی صدا نداره. درایور صدا را اینستال نمیکند فکر میکنم یک سری فایلهای اصلی را کم ذارد. مثلا پوشه 386 i را در پوشه ویندوز نتونستم پیدا کنم. یک عکس از لیست درایور ها گرفتم که شاید کمک کند به راهنمایی دوستان.
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
درایورهای صدا را از سایت
دانلوید کردم و مشکلم حل شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از همه دوستانی که مرا همراهی نمودند
آقا چرا منبع رو ذکر نمی کنید این شماره برای اولین بار توسط من کشف شد و در سایت ترفندستان با نام کاربری esi2008 ثبت شد تاریخ ثبت رو می تونید برید ببینید:دقت کنید اگه ویندوز قبلی رو فرمت نکرده باشید سریال جادویی جواب نمی ده و ارور اشتباه بودن سریال رو می دهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
crtgh-b68p2-xb6jc-44gcd-x9jhm
مي توني از اين هم اسفاده كني . سريال SP2 ورزن 2002
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)