تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 58

نام تاپيک: Xps M1530 رو بخرم؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز من xps رو يه مطلبي خوندم تو يكي از سايتهاي خارجي كه به عنوان سريه گيمينگ معرفي شده . لينك سايت يادم نيست .
    در مورد config هم يه بار خودم پرسيدم كه مغازه دار بهم گفت ما با گرافيك 8800 ميديم !! حالا راست يا دروغش پاي خودش . در ثاني وقتي ميگه خودمون هم ميتونيم بفهميم كه چه گرافيك يا cpu روي سيستم سواره .
    كلا سريه xps امتحان پس داده هست , و جزو بهترينها در كلاس خودش طبقه بندي ميشه .

داره خودمونی میشه miladmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

14

ممنون که راهنمایی کردی فقط یه چیز؟
    مگه گرم کردن لپ تاپ غیر عادیه؛ اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی؛ من پی سیم صبح تا شب روشن هست وای به لپ تاپ.
    شما در کل از چه چیز XPS ناراضی بودی؟
    می دونی چون XPS رو گفتن سری گیم است و منم اصلا به گیم علاقه ایی ندارم رفتم سراغ این مدل hp چون تکنولوژی پردازش جدیدش واسم جذاب بود.
    BUS دل بالای 1000 هست ولی مال xps 800 هست.
    من فقط رو استحکام و دوام این دو چیزی نمی دونم ؛ به نظرت کدومش مورد تایید تره؟
    Last edited by miladmc; 04-09-2008 at 12:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز منظور از سريه گيمينگ اينه كه تو پردازش كاراي گرافيكي اين لپ تاپ يه سري آزمايشات رو با نمره خيلي خوب گذروتده . در ضمن من فكر نميكنم با cpu جديد تر معجزه اي رخ داده باشه و لپ تاپ hp رو به يه ابر لپ تاپ تبديل كرده باشه !!!!
    به نظر من هر 2 تاي اين لپ تاپها عالين . ميمونه سليقه خودت . من هم چون مارك دل رو دوست دارم ميگم . انتخاب با خودته .
    ضمنا من فكر ميكنم دماي لپ تاپها كلا بالا تر از دسك تاپ هست . بنابر اين مراقب باش !!
    از لحاظ استحكام و دوام هم فكر ميكنم هر 2 در يك سطح باشن !!

داره خودمونی میشه alitivay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب! منم می خوام xps m1530 بخرم!
    خییلییی تحقیق کردم! مطمئنم!
    درباره ی دماو حرارت خیالت راحت باشه! عکس زیر دمای قسمت های مختلف لپ تاپ رو نشون میده! وحشت نکنیا!!! به فارنهایته!

خب! طبق تحقیقات من به هیچ کدام از اصطلاحات دهن پر کن سنترینو و سنترینو2 و باس 667 و باس 800 و باس بوق!! اصلا توجه نکن!! (چون در سیستم های بر پایه اینتل هیچ کدوم از لحاظ performance با هم فرقی ندارن و همه در حد نهایت عالی هستن!) تاکید می کنم فقط اینتل ها اینطورین!! باور کن فرقی ندارن! هیچی!

یه توضیح دیگه! بالاترین و سنگین ترین کاری که میتوان با یک کامپیوتر کرد بازی کردنه! وقتی یه لپ تاپ می تونه بازیای روز رو اجرا کنه ینی تا سالها از پس هر کاری که بهش بدین به بهترین نحو بر میاد! اینا که نمیان یه برنامه بدن به لپ تاپ مخصوص بازی که مثلا اگه یارو چیزی غیر از بازی انجام داد گند بزنه به کارش که! مطمئن باش کارشو به نحو احسن انجام میده!

در ضمن این لپ تاپ با گرافیک 8600 تقریبا 4330 تا 3dmark06 امتیاز می گیره! که از لپ تاپ های مشابه با قطعات مشابه تقریبا 1200 امتیاز بالاتره!

نتیجه نهایی: این لپ تاپ برای کارای غیر از بازی دقیقا مشابه لپ تاپ های هم رده و هم قطعه اش کار می کنه! ولی وقتی صحبت از بازی میشه به مراتب بهتر از لپ تاپای دیگه عمل می کنه!

با وجود گرافیک پر قدرتش خیلی خوب باتری نگه میداره! با 6سلولی 3ساعت و با 9سلولی حدود 4ساعت و نیم!

در ضمن دل گارانتی های معتبرتر و متنوع تری داره!
    Last edited by alitivay; 04-09-2008 at 22:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

می دونی چون XPS رو گفتن سری گیم است و منم اصلا به گیم علاقه ایی ندارم رفتم سراغ این مدل hp چون تکنولوژی پردازش جدیدش واسم جذاب بود.
    BUS دل بالای 1000 هست ولی مال xps 800 هست.
    همونطور که گفتم در سیستم های بر پایه چیپست های اینتل باس 667 با 800 با 1000 با 10000000 با 10000000000000000000000000 هیییییییییییییییییچ فرقی نمی کنه! همش کشکه!

به بازی علاقه ای نداری؟ خب عزیز من لپ تاپو که خریدی یه تعدادی need for speed و بازیای crysis و callofduty4 رو روش نصب کن! چنان از بازیا و از جواب دادن لپ تاپ کیف می کنی که به بازی معتاد می شی!

در مورد config هم يه بار خودم پرسيدم كه مغازه دار بهم گفت ما با گرافيك 8800 ميديم !!
    خب گولت زده!!! 8800 کجا بوده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همونطور که گفتم در سیستم های بر پایه چیپست های اینتل باس 667 با 800 با 1000 با 10000000 با 10000000000000000000000000 هیییییییییییییییییچ فرقی نمی کنه! همش کشکه!
    سلام

1. اولا اگه داری از لحاظ گرافیکی راهنمایی میکنی , این بی انصافی هست که 1530 رو پیشنهاد بدی چون 1070 گرافیک به مراتب قویتری رو داراست.

2. کی گفته کشکه من با 1070 ( سنترینو 2 ) کار کردم و با 1330 خودم که مقایسه کردم واقعا تفاوت سرعت محسوسه و هیچ وقت یه شرکت میلیون ها دلار رو صرف ساخت و توزیع یک فناوری کشکی نمیکنه .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا تا اینجا همه دلایل منطقی می یارن؛ من خودم نظرم بیشتر رو 1070 هست
    بیاین یه ذره تخصصی تر به او دو تا مدل نگاه کنیم!
    فکر می کنم خیلی از بچه ها مثل من رو این دو مدل گیج شدن

اینا عملکرد XPS 1530 هست:
    تست چند وظیفه‌ای مالتی‌مدیا (بر حسب ثانیه)
    (اعداد کوتاه‌تر نشانگر کارایی بالاتر هستند)

Apple MacBook Pro Core 2 Duo 2.4GHz

875

Micro Express IFL90

896

Dell XPS m1530

949

HP Pavilion dv6500t

958

تست پردازش تصویر در Adobe Photoshop CS3 (بر حسب ثانیه)

Micro Express IFL90

219

HP Pavilion dv6500t

270

271

Dell XPS m1530

273

تست رمزنگاری Apple iTunes (بر حسب ثانیه)

123

Micro Express IFL90

172

HP Pavilion dv6500t

185

Dell XPS m1530

186

کارایی در بازی های 3 بعدی (بر حسب فریم بر ثانیه در رزولوشن 1,024x768)
    (اعداد بلند‌تر نشانگر کارایی بالاتر هستند)

Dell XPS m1530

72.1

65

Micro Express IFL90

52.5

HP Pavilion dv6500t

23.8

تست تخلیه باتری با DVD (بر حسب دقیقه)

215

Dell XPS m1530

202

Micro Express IFL90

189

HP Pavilion dv6500t

108

اینها رو هم سایت Digikala گذاشته:
    در مورد HP Dv5-1070

قوت:
    • کیفیت در برابر قیمت
    • طراحی زیبا و بی‌نظیر
    • ساخت عالی و محکم
    • نمایش‌گر WSXGA+ Infinity
    • مشخصه‌های خوب و کارآمد
    • عمل‌کرد خوب هنگام اجرای بازی
    • پورت‌ها و مشخصه‌های لازم
    • بلندگوهای باکیفیت
    • پشتیبانی از eSATA و پورت HDMI
    • صفحه کلید عالی و کلیدهای چند رسانه‌ای با عمل‌کردی بی‌نظیر
    • آداپتور کوچک AC
    • صفحه نمایش باکیفیت

ضعف:
    • گرم شدن تدریجی دستگاه هنگام اجرای بازی
    • عمر باتری آن می‌توانست بهتر از این باشد

بررسی حرارت :
    فن این نوت‌‌بوک و هیتسینک‌های آن عمل‌کرد خوبی را در مدیریت گرمای نوت‌بوک از خود نشان داده‌اند. میزان گرمای ایجاد شده در این نوت‌بوک در حد خوب و متعارفی است. گرمای ایجاد شده در قسمت‌های زیرین نوت‌بوک نیز چندان زیاد نیست. البته، این به زمینی که دستگاه شما بر روی آن قرار دارد نیز بستگی دارد.
    بررسی پرتها:
    در سمت چپ این نوت‌بوک می‌توانید VGA، کانکتور داک ایستگاه، Ethernet، HDMI، eSATA/USB combo، USB، IEEE 1394 mini-Firewire در بالا و کارت‌خوان چند رسانه‌ای در پایین (با پشتیبانی از کارت‌های SD، MS/Pro، MMC و XD) را ببینید.
    در سمت راست نوت‌بوک درایو اپتیکال، 2 عدد USB، مودم TV tuner/56k و شیار قفل Kensington قرار دارند.
    در قسمت جلوی نوت‌بوک گیرنده‌ی IR،‌ میکروفون و 2 عدد هدفون قرار گرفته است.
    بلندگوها :
    نوت‌بو‌ک‌های اچ‌پی پاویلیون سری DV5 به دو بلندگوی استریوی Altec Lansing مجهز هستند که کیفیت صدای آن‌ها فراتر از کیفیتی است که از یک بلندگوی استاندارد انتظار می‌رود. شدت صدای آن‌ها برای یک نوت‌بوک این چنینی بسیار خوب است
    بررسی صفحه نمایش:
    یکی دیگر از مشخصه‌های به کار رفته در نمایش‌گرهای ساخت اچ‌پی علاوه بر رزولوشن، استانداردهای BrightView یا BrightView Infinity می‌باشد. نمایش‌گرهای Brightview به نوعی روکش براق مجهز هستند که در تمام مدل‌های جدید به کار رفته است. اما نمایش‌گر Infinity از یک پوشش شفاف پلاستیکی تشکیل می‌شود که تمام قسمت‌های صفحه نمایش را پوشانده است. این پوشش طوری عمل می‌کند که صفحه نمایش شما بدون حد و مرز به نظر می‌رسد.

دوستان تایید می شه؟
    Last edited by miladmc; 05-09-2008 at 02:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببين دوست عزيز به نظر مياد از hp بيشتر خوشت اومده و خيلي خوبه كه حالا اطلاعاتت هم زياد شده . پس با خيال راحت انتخاب كن . من فكر ميكنم هر كدوم از اين 2 تا لپ تاپ رو بخري ضرر نميكني .

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

12

ممنون panther99
    sorry فکر کنم خیلی اذیت کردم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

1. اولا اگه داری از لحاظ گرافیکی راهنمایی میکنی , این بی انصافی هست که 1530 رو پیشنهاد بدی چون 1070 گرافیک به مراتب قویتری رو داراست.

به مراتب قوی تر ؟؟؟ اصلا! اصلا خودت ببین و قضاوت کن! من اصلا حرف نمی زنم!

1070: دارای گرافیک geforce 9600m gt 512mb gddr2 دقیقا 3910 تا امتیاز 3dmark2006 میگیره!
    m1530: دارای گرافیک geforce 8600m gt 256mb gddr3 دقیقا 4332 تا امتیاز 3dmark2006 میگیره!

من تعجب می کنم! در این که m1530 برای گیم و گرافیک بهتره که هیییچ شکی نیست! چرا دربارش بحث می کنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •